SuaT6027
Üye
Açıklandı biliyorum 4-5 yıl mı ne desteklenecekmiş,ama keşke tam destekleseydi.ama nokia nında mutlaka bildiği birşey vardır.ben n9 u çok sevdim de
bana n8imi geri verseler hic bi telefona degismezdimandroid kullanim kolayligi sagliyo ama bi yerden sonra sıkıyo.. Aklıma gelmişken wp çok sıradan bi arayüz değil mi n nesini beğenirim ben onun symbian daha iyi
o samsung cuların androidcilerin sesleri kulağıma sinek vızıltısı gibi geliyor ben 14 yıldır nokia kullanıyorum forever belle forever nokia forever c7
aslında şöyle bi ata sözü var kargaya yavrusu şahin gibidirzamnında bnde 6600 mı övüodum herkesin telefonu kendine kapatalım bu konuyu kim n alırsa alsın neye inanıyorsa inansın adamlar para kazanıo bz kafamızı yorurz
androidi kullnmayanlar atıp tutsun. eğer teknolojiyi yaşamak istiyorsanız android alıcaksınız kullnmayacaksanız 3310 kullnın alo diyin yada hiç kullnmyn telefon sonuçta teknolojiyi kullnmak için n8 701 alıosunuz... android bağımlılık yapar arkadaşlar eğer biraz telefondan işletim sisteminden özellikten anlıyorsanız bnce denemenizi isterim hak verceksiniz javadan kurtulun artık. telefonda m.facebook.veya satranç tavla oynamak özellik demek değildir..hakedene parayı verceksin.sonra piman olmiycaksın nokıa kullnanlar şimdide şunu tuttrumuş diolar piyasası iyi şimdi gidip satsam para eder ulen arkadaşım türkiyede tabiki piyasası iyi alıcısı çok ve ben köşyi dönmek için almadım telefonu bu altınmı euromu git telefoncu dükanı aç ben aldım bozulana kadar kulllncam. atıcam gidip yeniden alcam hakediyor çünkü...
Nokia dan saglam tel yok diyenler ellerine hic HTC marka telefon almamistir herhalde.
zaten android be ios gitmen için bi sebebin olmalı ne sebeple gideceksin. hangi özeliği kıyaslicaksın. ben sana cevabını vereyim çünkü nokıa bir hayal kırıklığıdır o kırıklıktan kurtulanlar androidciler vs bu konularla ilgilenir.bu konular genelde nokıa şu hatayı veriyor yok nokıa şu sorunu var dgibi. bu sorunu kim bilir tabiki nokıayı zamanında bırakmış insan örn. benimde vardı aynı sorundan ama satım gibi...
merak etme kardes nokiadan her zamanki olduğu gibi herkezin beklentisi büyük inşallahda yüzümüz kara çıkmaz gün gelecek geçmişteki gibi nokia her türlü özellik bakımından dünya devi olacak inşallah bu olacakTelefoncuların ikinci el samsung almadığı günleri hatırlıyorum da....Vay be nerden nereye.şimdi gelmiş nokia ya kafa bile tutabiliyor.
merak etme kardes nokiadan her zamanki olduğu gibi herkezin beklentisi büyük inşallahda yüzümüz kara çıkmaz gün gelecek geçmişteki gibi nokia her türlü özellik bakımından dünya devi olacak inşallah bu olacak
yani halen belkide almıyolar zaman değişio şimdi duygusala bağlamayla ne alakası var yıllardır nokıa kullnıyorum çocukluğumun telefonu s60 s40 la büyüdüm 24 yaşıma geldim halen sxxx XD abi özellik yok elin telefonu hd oyun oynuyor ps gibi cepten nette uçuyor video izliyor dokunmatik ekranda mesaj yazmaktan zevk alıyor nokıa halen s deözellk koy abi telefona
tamamBundan sonra nokia kullanmam en kısa zamanda elimdekini çıkartacağım ve samsung galaxy serisinden orta segmentte bir telefon alacagım...Nokia almayın bu saatten sonra.Alırsanız N8 alın en kötü c6 falan almayın geçti onlar artık.
Benim android galaxy sl in sarji bitiyo bi sarja takiyim donerimherkese iyi gecelr ozellikle de inatla androidi savunup dandik.galaxy s i bile super bisey sanan arkadaslarima.. Tamm android.kullanisli da galaxy s kullanisli mi? he 2.000 tl basip iyi bi tel.alirsan bisey.diyemem
Galaxy S II'de 2G ile bekleme süresi 700 saate yükseltildi.Buda yaklaşık 2G ile 3 gün demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?