Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Lenneth

Üye
Nokia ya yardim etmek istiyorsaniz onun yukselmesini istiyorsaniz NOKIA ALMAYIN... bakin bakalim nokia nasil hizlaniyor..yok agirdan almakmis yok suymus yok buymus..bosverin..

WP7 li telefonlari guzel aslinda, Lumia yi begendim :)

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

nadir_89

nadir_89

Üye
arkadaşlar burda nokia kullanıcılarının hatası var çünkü çok para vermek istemiyorlar :)
iş yazılım çokluğuna oyun çoklüğüna döndü telefonların hızlı olması donanımla alakalı 2000 in üzerinde aldığınız fiyatta bir ıphone tabi hızlı olacak benim 450 tlye aldığm c6-01 in işletim sistemi ile ıphone un işletim sistemi karşılaştırılıyorsa bu nokianın başarısıdır :) oyun ve uygulamanın fazla olması konusuna gelince android ve ios için uygulama geliştirmek symbiandan kolay piyasadaki oyunların baya bir kısmı flash ile hazırlanıyor ve bunu android ve ios ye uygun kapketlemek çocuk oyuncağı yani oyun uygulama geliştirmek çok kolay bu 1. Sebep
2. Sebep apple kulanıcılarının sürekli bişeyler satın almaya alışık olması çünkü ***** ler genelde windows için yapılıyordu mac kullananlar hep orjinal yazılım kullanıyorlar yani geçmişten gelen bir apple kullanıcı kitlesi var ve bunlar oyun ve programlara çüzi üçretler ödeyip alıyorlar buyüzden geliştiriciler hep oraya yönleniyor çünkü getirisi yüksek örnekle açıklamak gerekirse ios nin marketine üye olmak için yıllık 99 dolar ödenmesi gerekiyor yani orda yazılım satabilmek için ama ovi için birkerelik 1 euro ödüyorsun millet para gelecek yeri biliyor şimdi soruyorum kaçınız oviden ücretli uygulama satın aldı bende dahil %90nımız almamıştır ama ıphone kullananların %90nı almıştır. Bu yüzden nokianın yükselmesini istiyorsanız geliştiricilere destek olun. Nokia yükselmek istiyorsa geliştiricilere destek olsun :)

• Beğen
Tepkiler: iatis ve qsaw

Uqur5445

Üye
microsoft acıklama yapmıs nokianın akılli telefonlarını alabilirmiş 2012 de bu acıklamadan sonra nokianın pazar payı galıba yada hissesi %3 artmıs

pRime.

pRime.

Üye
2. Sebep apple kulanıcılarının sürekli bişeyler satın almaya alışık olması çünkü ***** ler genelde windows için yapılıyordu mac kullananlar hep orjinal yazılım kullanıyorlar yani geçmişten gelen bir apple kullanıcı kitlesi var ve bunlar oyun ve programlara çüzi üçretler ödeyip alıyorlar buyüzden geliştiriciler hep oraya yönleniyor çünkü getirisi yüksek örnekle açıklamak gerekirse ios nin marketine üye olmak için yıllık 99 dolar ödenmesi gerekiyor yani orda yazılım satabilmek için ama ovi için birkerelik 1 euro ödüyorsun millet para gelecek yeri biliyor şimdi

Ben appstore üyeliğine tek kuruş para ödemedim?

musty522

Üye
    Konu Sahibi
nokiayı bende seviyorum ama bu akılla giderlerse yakın gelecekte nokianında eski dev şirketler gibi sonunun gelmesi kaçınılmaz!

rakip firmalar bu haldeyken nokia bu akılla gitmez bnce ilerlemek için elinden geleni yapcaktır ama biraz elini çabuk tutsa ii olcak

eeemreee_14

Üye
koskoca nokia bi flash playeri yok internet de video izleyemıyoruz sadece youtube ve bi Kaç site de izleniyo daha dün çıkan android de yok yok yani mükemmel bi yazılım nokia da daha symbianLa uğraşsin dursun anna belle,madem Yeni bi yazılım sürüyosun piyasa ya bari göze çarpacak bi özellik olsun bi sefer de şaşırt bizi "NOKIA" hep hayal kırıklığı eğer Bu forumu takip eden bi nokia yetkilisi varsa Bu mesajları dikkate alsın

sevdimki

Üye
bence nokia'yı çökerten kibiri oldu. Çökerten diyorum çünkü zamanın nokiasiyla şimdiki arasında uçurum var. Her modelinin bir 3310, bir 1100 veya bir 6600 olacağını sanıyor. Rakiplerini çok hafife alıyor ve sanırım rakiplerinin zamanla ne kadar büyüyüp güçlendiğinin farkında değil. Microsoft fiyaskosu da moralleri iyice çökertti zaten. Ama belki de şu anda bir strateji izliyordur. Bir süre piyasalardan çekilip bomba bir telefonla geri dönebilir ve eskisi gibi listelerin başına bir anda yükselebilir. Ama umarım öyle olur çünkü şimdilik nokia'dan vazgeçmek istemiyorum

qsaw

qsaw

Üye
:alkis:oke::alkis
arkadaşlar burda nokia kullanıcılarının hatası var çünkü çok para vermek istemiyorlar :)
iş yazılım çokluğuna oyun çoklüğüna döndü telefonların hızlı olması donanımla alakalı 2000 in üzerinde aldığınız fiyatta bir ıphone tabi hızlı olacak benim 450 tlye aldığm c6-01 in işletim sistemi ile ıphone un işletim sistemi karşılaştırılıyorsa bu nokianın başarısıdır :) oyun ve uygulamanın fazla olması konusuna gelince android ve ios için uygulama geliştirmek symbiandan kolay piyasadaki oyunların baya bir kısmı flash ile hazırlanıyor ve bunu android ve ios ye uygun kapketlemek çocuk oyuncağı yani oyun uygulama geliştirmek çok kolay bu 1. Sebep
2. Sebep apple kulanıcılarının sürekli bişeyler satın almaya alışık olması çünkü ler genelde windows için yapılıyordu mac kullananlar hep orjinal yazılım kullanıyorlar yani geçmişten gelen bir apple kullanıcı kitlesi var ve bunlar oyun ve programlara çüzi üçretler ödeyip alıyorlar buyüzden geliştiriciler hep oraya yönleniyor çünkü getirisi yüksek örnekle açıklamak gerekirse ios nin marketine üye olmak için yıllık 99 dolar ödenmesi gerekiyor yani orda yazılım satabilmek için ama ovi için birkerelik 1 euro ödüyorsun millet para gelecek yeri biliyor şimdi soruyorum kaçınız oviden ücretli uygulama satın aldı bende dahil %90nımız almamıştır ama ıphone kullananların %90nı almıştır. Bu yüzden nokianın yükselmesini istiyorsanız geliştiricilere destek olun. Nokia yükselmek istiyorsa geliştiricilere destek olsun :)
:alkis:oke::alkis

anılbaran

anılbaran

Üye
konuyu açan arkadaş büyük tartışmalar çıkabilir bu konuda yakında kitlenebilir. Genellikle öyle oluyor. Bazı arkadaşlar işin uzmanı gibi konuşuyor. Nokia şöyle yapmaz ise batar. Ya nerden biliyonuz? Size mi kaldı ? Firmaları kötülemek için elinizden geleni yapıyonuz. Hiç bi iştem memmun olmuyorsunuz.Farkındamısınız bi fırmanın android e gectiginden beri yapmadıgı sahtekarlık kalmadı. Ayrıca bu android sistemının ama başka. Anlatsam lafı agzıma tıkcaksınız. Benim bazı arkadaşlara tavsiyem var. Android kullanabilirsiniz ama fandroidççi olmayın. Eee anılbaran sen hiç mi android almıcan ? elbette alıcam ama 2016 da belki. Yani mecbur kaldgım için alıcam. Daha söylenecek çook şey var bu kadar yeterli sanırsam. Hiç kimse bi başka firmayı kötülemesin ve işletim sistemlerinide öyle. Hisseniz mi var android de bilmiyorumki . Ufak sıkıntılar için birbirimizle düşman olmaya gerek yok. Eskiden böyle degildik bune şimdi android denilen şey bi çıktı.forumda huzur kalmadı her gün bi kavga çıkıyor.İyi forumlar ....

• Beğen
Tepkiler: musty522
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bu konuşmalardan bir sonuc çıkıyor kedi ulaşamadığı ete pis dermiş...

nadir_89

nadir_89

Üye

Programım yok, sadece kredi kartsız üyelik nasıl alınır onu biliyorum. :)

program yazmaya başlarsan farkedersin ozaman :) programları imzalamak için sertifika alman gerekiyor kendi ismine geliştirici olarak onunda yıllık kirası 99 dolar

pRime.

pRime.

Üye
program yazmaya başlarsan farkedersin ozaman :) programları imzalamak için sertifika alman gerekiyor kendi ismine geliştirici olarak onunda yıllık kirası 99 dolar

Doğrudur hocam ama o 99 doları rahatça amorti edersin eğer uygulaman iyi ise.

nadir_89

nadir_89

Üye

Doğrudur hocam ama o 99 doları rahatça amorti edersin eğer uygulaman iyi ise.

bende onu söylüyorum işte adamlar kazanıyorki o parayı veriyor okadar geliştirici var o yüzden okadar uygulama oyun var ama nokiada verdiğin 1 euro yu çıkaramıyorsun :D işin şakası bir yana 1 euro olmasada iyi bi para kazanmak zor oviden bende o yüzden andoid bir tablet almayı düşünüyorum oyunları 3 platform için yazmayı düşünüyorum o yüzden flash kullanıyorum 3 ünüde destekliyor yapılan çalışmalar bildiğiniz gibi 2 oyunum daha var pişti haricinde okey ve voleybol bunlarda ilgi görürse para getirirse biraz tablet alıp android işinede girmek istiyorum şimdilik oyunlarla ilgili gelişmeleri facebook sayfamdan takip edebilirsiniz zira yapılan her proje için sitede konu açılması saçma ve gereksiz olur :) imzamdaki linkten gelişmeleri takip edebilirsiniz :) birazda reklam yapalım

SilentOne

SilentOne

Üye
ya şu androidcileri anlamıyom bole şeyler yazın die google ve samsung size para mı veriyor veriyorsa soyle bide kötüleyelim abi habide kedi ulaşamadığı ciyere pis dermiş symbian gibi otorite ve düzeni olan telefon bulamassın tamam nokia symbian üzerine pek yatırım yapmadı ama şuda var sen samsung ı anlatıyosun hatta s ve nexsus u ve sana şunu diym sen androidden verim aldığını sanıyorsun hava atmaya çalışuyorsun samsung neki adam gitcen
HTC Sensation™ XL with Beats Audio™
alıcan ozmn gorucen android neymiş samsungta android yaşanmaz ancak taklit edilir alıcaksan androidli telefon yıllardan beri android kullan htc alıcan bak okadr hava atıyon samsung hiç 3d li tele yaptımı hayr gitti htc yaptı ve adam nexus la n8 karşılaştırıyor n9 la karşılaştır n8 çıkalı 2 yıl oldu neerdeyse nexsus çıkalı kaç ay bide ıcs 4.0 yeni daha sen onu gitte

HTC Sensation™ XL with Beats Audio™ bununla karşılaştır sgs glaksi s2 bile yanına gelemez bunun
ve şunu diyim nokia yeniden yapılanamya başladı ve tek tuttuncak dalı symbiandı samsungta bir zamnlar tek tutunacak dalı symbianda sonra google anlaıştı kurtardı paçayı telefon sektorunden ama şunu diyebilirim ekran olrak samsugu tek geçerim adamlar flexble süper amoled plus yapmışlar helal olsun dedim :)

----------Eklendi @ 11:36:13 ---------- Yazıldı @ 11:30:41 ----------

haburadada s2 pert

pRime.

pRime.

Üye
bende onu söylüyorum işte adamlar kazanıyorki o parayı veriyor okadar geliştirici var o yüzden okadar uygulama oyun var ama nokiada verdiğin 1 euro yu çıkaramıyorsun :D işin şakası bir yana 1 euro olmasada iyi bi para kazanmak zor oviden bende o yüzden andoid bir tablet almayı düşünüyorum oyunları 3 platform için yazmayı düşünüyorum o yüzden flash kullanıyorum 3 ünüde destekliyor yapılan çalışmalar bildiğiniz gibi 2 oyunum daha var pişti haricinde okey ve voleybol bunlarda ilgi görürse para getirirse biraz tablet alıp android işinede girmek istiyorum şimdilik oyunlarla ilgili gelişmeleri facebook sayfamdan takip edebilirsiniz zira yapılan her proje için sitede konu açılması saçma ve gereksiz olur :) imzamdaki linkten gelişmeleri takip edebilirsiniz :) birazda reklam yapalım

Peki, bir iki sorum olacak, sizin uygulamalarınızı kurmadığım için merak ettim. Flash oyunlar donanım hızlandırma destekliyor mu? Yani akıcı oynanıyor mu? İnternet üzerindeki flash oyunları symbiana taşıyabilir misin?

nadir_89

nadir_89

Üye

Peki, bir iki sorum olacak, sizin uygulamalarınızı kurmadığım için merak ettim. Flash oyunlar donanım hızlandırma destekliyor mu? Yani akıcı oynanıyor mu? İnternet üzerindeki flash oyunları symbiana taşıyabilir misin?

öyle bir özelliği varmı bilmiyorum ama kodlamayı sadeleştirdikce oyun daha akıcı alıyor ben telefon için oyun yazmaya yeni başladım bilgisayar için yazdıklarım ağır kalabilir biraz ama çok sorun olmuyor dediğin gibi zaten piyasadaki oyunların hatrı sayılır kadarı flash ile yapılıyor ios ve android dahil
angry bird de flash ürünü olduğu söyleniyor
geçen farkettiğim bir oyunda asphalt 6 flash ile yapılmış telefonun private klasörünü kurcalarken fark ettim yani bir şekilde bu oyunlar flash ile yapılıyor benimde her oyunumdansonra gelen öncdkinden daha stabil ve hızlı oluyor öğrene öğrene gidiyorum işte :) söylediğim facebook sayfamdan voleybol oyunumun videosunu izlersen sana daha iyi bilgi verir bence

----------Eklendi @ 13:07:16 ---------- Yazıldı @ 13:04:44 ----------

2 tane online oyunu telefona taşımıştım ama çok stabil değil çünkü bilgisayar için yazılmış ve klavye istiyor sağ tıklama ist.yor bağzı oyunlar ve simgeler küçük çıkıyor mouse ile oyanan oyunları düzenleyip çözünürlüğünü vs yapılbilir ama şuanda onunla uğraşamam kendi oyunlarımı yazmak baya vaktimi alıyır zaten

Üst Alt