neoorog
Üye
Nokia N97 çin malı ve orjinal arasındaki farklar nelerdir ?
Dostlar N97 işine iyice taktım ben. Kafaya koydum alacağım bir tane. Yurtdışından getirtip sahibindende satan arkadaşlar var. Orjinal ikinci el bir tane almak istiyorum. Normalde çin malı ile orjinalı rahatlıkla farkedebilirdim.
Teknoloji çok geliştiğinden dolayı telefonları birebir kopyalıyorlar. Bildiğim kadarıyla dış kasada farketmek çok çok zor.. O yüzden bana lazım olan telefonu elime aldığımda, menüsüne girdiğimde, bataryann konduğu kısma baktığımda anlaşılır olması.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar birer madde yazarsa sevinirim. 10 kişi birer madde söylese 10 farklı yoldan anlayabiliriz çin malı olup olmadığını. Lütfen kesinlikle bi bakışta anlayabileceğim maddeleri söyleyin.
--------------- Ekleme ---------------
Yardımlarınızı acilen bekliyorum dostlar.
Teknoloji çok geliştiğinden dolayı telefonları birebir kopyalıyorlar. Bildiğim kadarıyla dış kasada farketmek çok çok zor.. O yüzden bana lazım olan telefonu elime aldığımda, menüsüne girdiğimde, bataryann konduğu kısma baktığımda anlaşılır olması.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar birer madde yazarsa sevinirim. 10 kişi birer madde söylese 10 farklı yoldan anlayabiliriz çin malı olup olmadığını. Lütfen kesinlikle bi bakışta anlayabileceğim maddeleri söyleyin.
--------------- Ekleme ---------------
Yardımlarınızı acilen bekliyorum dostlar.

...

Orjinal N97'de anten var mı ?