Orjinal N97 ile çin malı arasında fark olmadığı doğru mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal N97 ile çin malı arasında fark olmadığı doğru mu ?
Merhaba arkadaşlar.

Mardin'de askerlik yapan bir arkadaşım var. O bana ucuza orjinal N97 gönderecekti. Yarın parayı gönderecektim fakat bugün birisi midemi bulandırdı. Arkadaşımın tanıdığı bir telefoncu ben de getirttim. İçi ve dış kasası birebirdir. Orjinal olmadığını anlamak imkansız gibi birşey diyor. Kullandıkça anlayabilirsin anca diyor.

Ben pek inanmadım fakat yine de sormak istedim. Böyle birşey olduğu doğru mu ?

Benj

Benj

Üye
Aynen öyLe Kardes :)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
İçini de birebir kopyalıyorlar mı yani ?

amon35

amon35

Üye
dışı bile birebir değil :D

Benj

Benj

Üye
Okadarda DeqiL Yha Sadece Kasa Tus Takimi OrjinaL Nokia iLe Birebir.. TeLefoncunun da SöyLediqi Gibi Ancak KuLannarak Arasindaki Farki AnLayabiLirsin Sahsen.. Bazen DiL Farkida oLabiLiordu ALdiqim iki TeLefonda Onu Gördüm..

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefoncuya neredeyse hiç güvenmiyorum arkadaşlar fakat yine de mide bulandırıyor işte. Bu arkadaşın tarifine göre telefon şöyle.

İçi ve dış kasası birebir. Orjinal Nokia yazı tipi çin malında da var yani menü aynı. Çin malında da hafıza 32 GB gösteriyor fakat 32 GB değil.. Kameraları birbirine çok benziyormuş. :D

Onun dediğine göre aradaki farkı anlamanın tek yolu güvenlik kodu. Orjinal Nokia'da 12345 fakat çin malında 1122 imiş.

death993

Üye
orjinlle arasında dağlar kdar fark var çin malı alcağınagit dilenciye ver parayı sevaba gr

djsalih91

djsalih91

Üye
he doğru tek fark biri 150 tl diğeri 1500 tl bu kadarcık bi fark var :ehe :kop:

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Doğru düzgün cevap yazmayı bilmiyor musunuz siz ?

djsalih91

djsalih91

Üye
bence sen doğru düzgün konu açmayı bilmiyosun :nono:

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Doğrusunu sen aç o zaman çok bilmiş. ;)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Beyler benim derdim tasam çin malı almamak zaten. Fakat % 100 emin olmak istiyorum orjinal olduğundan. ;) Bu yüzden soruyorum aralarında fark olup, olmadığını. Telefonun iç hattı ve dış kasasında birebir kopyalama olup, olmadığını bu yüzden soruyorum. Böyle dedi birisi kafam karıştı. Eğer ki öyle değilse uygun fiyatlarla sitede isteyen arkadaşlara da getirtirim. ;)

polatdumanli

Üye
ya şimdi bende kıllandım elimdeki orjinmi çinmi_? dogubanktan 2 elini 600 e aldım

by_sensei

Üye
aynen :d:

kendir

kendir

Üye
işletim siştemleri farclı

hoss

hoss

Üye
n97 ne ya telefonmu , bu takozlara para vermeyin arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Siyah.
eaagent

eaagent

Üye
mardinden gelio kesin uzak doğu malı ;)

Utku

Utku

Üye
mardinden gelio kesin uzak doğu malı ;)

iyimisin kardeşim uzakdoğu diyor :D ıraktan kaçaktır
farkınıda ilk açtığında şöyle anlarsın en basiti *#0000# yap tepki verirse orjinaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt