Nokia N97 mını Aldım çin malı orjinal yazılım atılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mucalt

mucalt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 mını Aldım çin malı orjinal yazılım atılabilir mi?
arkadaşlar Nokia N97 mını Aldım çin malı orjinal Nokia N97 yazılımı atılabilir mi? içindeki yazılım berbat çok uğraştırıyor...

--------------- Ekleme ---------------

Mobil işletim sistemlerinin arayüzünde gerçekleştirdiği değişiklikler ile beğenileri üzerine çeken SPB Mobile Shell yazılımı, ilk ciddi güncelleme ile birlikte karşımızda. Kısa bir süreç öncesinde satışa sunulan yazılım, şimdilerde en çok satılan Symbian yazılımları arasında gösteriliyor. Yeni sürüm ile birlikte ilk sürümde yaşanan birçok hatalar giderilirken, RAM tüketimini ise en aza indirgemeyi başarıyor.

( SPB Mobile Shell'e ait görsel resim )

En aza indirgenen RAM tüketimi ile birlikte maksimum 10 Megabaytlık bir alanı kullanan ve bu alan ile bile çok daha iyi performans gösteren yazılım, 4 farklı tema seçeneği ile birlikte gelecek. Medya oynatıcı widgetı ile birlikte çok kısa bir süreç içerisinde cihazınızdan medya oynatıcıya ulaşmanızı sağlayan yeni sürüm, ayrıca; operatör adı widgetı, yeni hatırlatma ve not widgetlarını da içerecek.

Yeni sürüm ile birlikte sık kullanılan dosyalar diye bir alan oluşturularak, bu alandan sıkça takip ettiğiniz dosyalara kolayca ulaşmanız sağlanacak. Kişiselleştirilebilir arama motoruyla ise arama yapabileceğiniz yerlere dilediğiniz gibi seçiyorsunuz. Son olarak ise ekran döndürme kontrolcüsü ile birlikte, sensörü dilediğiniz gibi kullanma olanağı sağlanıyor.

İndir

Yazan: DoĞuŞ
Maxicep - http://www.maxicep.com

bu yazılımı çin malı telefonlara yükleyebilirmiyiz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu yazılımı sitenin ilk başında götrdüm linki buraya koyuyorum bu veya buna benzer yazılımları çin malı telefonlara atabiliyoruz mu?
bunun için hazırlanmış bir program veya görsel ders var mı?
http://www.maxicep.com/teknoloji-haberleri/spb-mobile-shell-3-5-5-yeni-surumuyle-daha-iyi-performans-indir-yukle-download-362275.html

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Böle birşey imkansız kardeşim :d
Bu gerçek olsaydı zaten kimse orjinal telefon almazdı :d:

DeLiciousBoy :)

Üye
yanii :D

Nikolayco

Nikolayco

Üye
bu çok kötü oldu :)

mucalt

mucalt

Üye
    Konu Sahibi
anladım ama bazı telefoncular atabileceklerini söylediler ama ben yinede burda teyit ettirmek istemiştim

Maconis

Üye
Telefonla gelen işletim sisteminin ve buna uygun donanımın bir maliyeti var
insan elbette kaliteli telefonlara özeniyor ama
çin telefonlarına verdiğiniz paraya yazık
herhangi bir marka telefon dahi bunlardan iyidir

mbulur

Üye
anladım ama bazı telefoncular atabileceklerini söylediler ama ben yinede burda teyit ettirmek istemiştim

O zaman hemen götür atsınlar yazılımı. Sende çalıştığını gördükten sonra parasını verirsin zaten. Neden teyit ettirmek istiyorsun anlamak mümkün değil. Forumu okuyun lütfen biraz. Sorduğun soruda onlarca değil yüzlerce yazı var.

kemal21

kemal21

Üye
zaten telefoncular genelde fazla şey bilmiyorlar biride bana n73 ün rami yükseltilir dedi götürdüm baktım bilgisayara bağlıyor ne oluyor dedim sonra nokia software uptader i açtı hemen telefonu aldım çıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt