Nokia N97 çin malı ve orjinal arasındaki farklar nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 çin malı ve orjinal arasındaki farklar nelerdir ?
Dostlar N97 işine iyice taktım ben. Kafaya koydum alacağım bir tane. Yurtdışından getirtip sahibindende satan arkadaşlar var. Orjinal ikinci el bir tane almak istiyorum. Normalde çin malı ile orjinalı rahatlıkla farkedebilirdim.

Teknoloji çok geliştiğinden dolayı telefonları birebir kopyalıyorlar. Bildiğim kadarıyla dış kasada farketmek çok çok zor.. O yüzden bana lazım olan telefonu elime aldığımda, menüsüne girdiğimde, bataryann konduğu kısma baktığımda anlaşılır olması.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar birer madde yazarsa sevinirim. 10 kişi birer madde söylese 10 farklı yoldan anlayabiliriz çin malı olup olmadığını. Lütfen kesinlikle bi bakışta anlayabileceğim maddeleri söyleyin.

--------------- Ekleme ---------------

Yardımlarınızı acilen bekliyorum dostlar.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Yapacağın şey telefonu eline alır almaz kamerasını açman :oke:

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle belli eder değil mi hocam. Birisi 5 mp, diğeri 2 mp. :)

Emre-45

Emre-45

Üye
*#0000# :)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
O ne koduydu LuNaTiC hocam. Oradan nasıl anlıyoruz ayrıca. Bunun da bilgilerini alayım. :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Keşke 2 mg olsa keşkeee :) ama nerde vga :ehe

Emre-45

Emre-45

Üye
O ne koduydu LuNaTiC hocam. Oradan nasıl anlıyoruz ayrıca. Bunun da bilgilerini alayım. :)
O kod Nokia'larda çalışan bir koddur.Tuşlandığında telefonun yazılım bilgisi ve versiyonu , tarihi vs. çıkar.Artık bunu da kopyaladılarsa bilmiyoruum :D...

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Spot ürünler için ne düşünüyorsun Csman?

O kod Nokia'larda çalışan bir koddur.Tuşlandığında telefonun yazılım bilgisi ve versiyonu , tarihi vs. çıkar.Artık bunu da kopyaladılarsa bilmiyoruum :D...
Senin yorum arada kaynamış LuNaTiC. Onu da ekleyim hemen. Öncelikle teşekkür ederim. Kopyalama ihtimalleri gerçekten var mı acaba ?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bilmiyorum en sağlıklısı media markettn bi 5800 al derim 519 tl ye bütün ihtiyaçlarını rahatlıkla giderir :)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Sitelerinde ürünle ilgili bilgiler henüz yok Csman. İzmit'te de MediaMarkt yok. :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
hmm..media market :ehe nasıl olmaz

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
MediaMarkt'ın sitesine baktım İzmit'te şubeleri yok görünüyor. :)

Bir şey daha soracağım. Orjinal Nokia'larda TV özelliği var ya peki anten var mı ? Çin malı ile aralarındaki farklardan birisi de anten farkı mı acaba ?

fbforever

fbforever

Üye
Tv özelliği var derken...: ?: ?

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla televizyon izleniyor, yanlış mı biliyorum yoksa. :islik Orjinal N97'de anten var mı ?

karakaşlı

Üye
valla kardeş ben bildiğim nokia lardan sadece n96'nın orjinalinde tv var diğerlerinde yok

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
her açıdan arkadaşım yazılım üretim parça kalitesizdir aklın varsa daha düşük fiyatlı telefonlara bak çin malı alma bana kalırsa 5800 alman senin için daha iyi her ihtiyacını karşılar..

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Peki orjinal N97'lerde anten var mı yok mu ?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
n97 de bildiğim kadarıyla anten olmaz :hmmm

Üst Alt