Nokia N95 Fu.ll Aksesuar|2 Aylık Kvk Bataryalı/Orjinal Kasalı

Sponsorlu Bağlantılar

Godfather

Godfather

Üye
Abi çok güzel temiz :oke: Param olsa alırdımda 400 TL :islik

oorcun

Üye
n73 m.e var takas dusunursen 0535836 14 26

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu para etmez şeklinde yorum yazmyan lütfen yaa.Yeterr:off:
Ettigi için bu fiyata satıyorum isteyen alır isteyen almaz.Hayret bişey, gereksiz yorum yazmaya ne kadar hevesli üye var ya...

rapman

rapman

Üye
Hala satılmaması ilginç :hmmm

zibidi39

zibidi39

Üye
bu telefon para etmz:D kardes elımde cok temız 5110 var takasa edelımmı 5110 u verırım ustunede 50 lira para verırısın ? olurmu

kayaRock

kayaRock

Üye
bu telefon para etmz:D kardes elımde cok temız 5110 var takasa edelımmı 5110 u verırım ustunede 50 lira para verırısın ? olurmu
N900 var takas yapalım sen le üstüne para veriyim 5110nun :kop:
Anıl Abi yandın sen valla böle komik arkadaşlar oldugu sürece:ehe

Emre-45

Emre-45

Üye
1 ay önce kutulu,tertemiz N95 imi 2gb hafıza kartı ve tüm kutu içeriğiyle 300 TL ye zor alıcı buldum.400 e bence çok şansını zorlama abicim. Yinede iyi satışlar..

lanet160

lanet160

Üye
kanka ben alırım ama 350-360 enfazla kusura bakma sataesan tlf:05316871542

zibidi39

zibidi39

Üye
anıl nerdesın olum gır su foruma ya konuscak adam yok buralarda

efsanekomutan

Üye
anıl elimde 1 aylık 5800 kvk faturalı aksesuar yani kutusundakilerle birde n97 mini oda 15 günlük 5800 ın üstüne anlaşırsak 50 tl veririm n97 mininin üstünede 400 lira isterim anlaşa bilirsek izmirde buluşup takas yapa biliriz n97 minide kvk ve faturalı tüm kutu içeriğiyle teslim ederim tel 5304593419

cascus

Üye
kardeş selamın aleyküm bende samsung g810 var n95 killer diye geçer hatta :D o telefonla takas düşünürmüsün değiştirme sebebim o telefonda n-gage programı çalıştırmıyor o yüzden telefonun kasası bu kadar temiz değil istersen resimlerini yüklerim kutusu var kulaklığı tv kablosu şarj cihazı var ama usb kablosu yok istersen onuda kendim alırım orjinal bataryası var bi tanede bataryası var oda orjinal ama düşük kapasiteli onuda veririm istersen bi şarj cihazım daha var onuda veririm :D üstüne ne kadar istersin bide faturası var telefonun ama kaybettim arabada galiba onuda bulursam veririm garantisi duruyo galiba bir sene kadar bende 2. el aldım tanıdıktan garantisi var demişti ama bilemiyorum istanbuldaysan görüşmek isterim

Paranoya

Paranoya

Üye
Bu yaz işe gircem inşallah yeterli parayı bulup alırım telefonu . Eğer alamazsam sana iyi satışlar.

YasirN

YasirN

Üye
telefon satıldımı satılmadıysa özelden msj at usta kardeşime bir hediye telefon alıcam 0 gıbı duruyor bunu alırım belkı :D

salkin

salkin

Üye
kardeşim fiyatında iyi telefonda çok temiz bence alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun . gördüğüm kadarıyla düşünenlere şiddetle öneriyorum fiyatta uygun!!!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon 400 tlye satılmıştır.
Saygılar İyi forumlar.

Üst Alt