Nokia N95 Fu.ll Aksesuar|2 Aylık Kvk Bataryalı/Orjinal Kasalı

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N95 Fu.ll Aksesuar|2 Aylık Kvk Bataryalı/Orjinal Kasalı
Merhaba Arkadaşlar

Ürünüm çok temiz kullanılmıştır.Zaten fotograflardan da bellidir.

Orjinal Nokia N95dir.Garantisi bu yıl bitmiştir.

Piyasada zor bulunan bal köpügü rengindedir.Farklı olmak isteyenler için.

Bataryası 2 ay önce kvk nokia shoptan 65tlye alınmıştır.Yani sıfır bataryalı bir Telefon almış olacaksınız.

Kumandalı kulaklıgı N95-8gb modelidir ve neredeyse hiç kullanılmamıştır.Kendi kulaklıgı bozuldugu için servisten sıfır bu kulaklıgı verdiler.

Aynı derecedede tv kablosuda sıfır gibi hiç kullanılmamıştır.

Telefonumun yanında aksesuarları Kutulu verecegim.

1-Orjinal şarj aleti

2-Orjinal Tv çıkış kablosu (sinema sisteminede baglayabilirsiniz.)

3- Orjinal Kumandalı Kulaklık (N958gb modeli)

4-Orjinal USB data kablosu

Ürünün nikalajlı tuş takımı servis tarafından orjinali ile degiştirilmiştir.Sıfırdır(Tuş takımı).Herşeyi orjinaldir.

Telefonun teknik özelliklerini herkez biliyor ama bilmeyenler nokia.com.tr den öğreneblirler.
Satma sebebim nakit ihtiyacı oldugu içindir yoksa telefonumdan çok memnunum.

Satış fiyatı 400 TL dir.

Yanında aldıgım Sandisk 8gb class6 -MicroUSB okuyuculu hafıza kartı (Dünyanın en hızlı hafıza kartı) ile almak isteyenler için fiyat 450 tldir.Çünkü bu kart Türkiyede yok ve usb okuyucusu sayesinde ister flash bellek istersenizde telefonunuzda çok hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.
Hafıza Kartın İncelemesi İçin
http://www.maxicep.com/uye-inceleme...i-incelemesi-turkiyede-de-ilk-anl-355586.html tıklayın

Telefona uygulama yükleyebilmek için sertifikalarıda yanında.

Ürünle ilgili hertürlü sorularınız için pm atın.

Saygılar.

Hafıza Kartı ile ilgli İnceleme için Resme Tıklayınız:
http://www.maxicep.com/uye-inceleme...i-incelemesi-turkiyede-de-ilk-anl-355586.html

Telefon 400tlye satılmıştır İlginiz için Teşekkkürler......

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben iyi satışlar diyebiliyorum sadece:good:
Alana hayırlı olsun

cuneytt1

cuneytt1

Üye
ihtiyacım yok ama fiyat 350 400 arası oynar telefon çok temiz alan arkadaşa hayırlı olsun ....
hayırlı satışlar........:oke:

ozanacu123

Üye
kardesim bende 5800 xm var takas yapmak istersen haberin olsun

deadci19

Üye
5800 ile takas düşünürmüsün ?

snndrsn

snndrsn

Üye
3 hafta önce arkadaş aynı telefonu (sadece cihazı diğer ekipmanları olmadan) 450ye sattı telefoncuya telefoncu kim bilir kaça satar alacak arkadaşa hayırlı olsun yani niyeti olan kaçırmasın

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 hafta önce arkadaş aynı telefonu (sadece cihazı diğer ekipmanları olmadan) 450ye sattı telefoncuya telefoncu kim bilir kaça satar alacak arkadaşa hayırlı olsun yani niyeti olan kaçırmasın
Gerçekten çok iyi bir fiyata vermiş, ben böle fu.ll haliyle 400isterken...
Yorum için saol:oke:

tunahantbk

Üye
Cihaz çok temiz gözüküyor. 400TL fiyatı iyi bence. Alacak arkadaşa hayırlı olsun.:evet:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Apaçık telefon kendini belli ediyor zaten. Fazla söze gerek yok. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Hayırlı satışlar kardeşim. :oke:

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
tlfon tertemiz :) ama kapağını değiştirmek ile orjınallıgı gtmiş

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tlfon tertemiz :) ama kapağını değiştirmek ile orjınallıgı gtmiş
Kapagınıorjinali ile degiştirdim..Aldıgımdada bal küpügüydü şimdide bal küpügü rengi.Bu kanıya nerden vardın acaba:megafon:
Sen N95 tek renk mi sanıyorsun hayret bişey yaa..:vur

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
Güzel ve temiz telefon fiyatıda gayet güzel alacak arkadaşa hayırlı olsun diyorum.Umarım en kısa zamanda alıcı çıkar :)

everest11

everest11

Üye
5800 satsan zaten 450 eder sat 2 el al

kartalim91

kartalim91

Üye
5800 satsan zaten 450 eder sat 2 el al
yanlışın var 2.elini telefoncuya maximum 300 e satarsın telefoncunda önü açık olduğu için 400 kadar yolu var cidden çok değerli telefonlar 2.el piyasada telefoncuların kurnazlığıyla heba oluyo lütfen herkes cihazı elden satarsa aradaki telefoncuya para kaptırmamış oluruz saygılarımla iyi satışlar...:oke:

haltie

haltie

Üye
Telefon tertemiz ve extraları var iyi satışlar Anılcım

halo_66

Üye
buna 400 istemek istemek maxicep farkı alacak arkadaş hiç düşünmeden almasın yanındaki parçalar yeter temiz bişeye benziyor ayrıca

cerkez1994

cerkez1994

Üye
Anıl Abi Fiyat 350 olsa olmaz mı

Adilx05

Adilx05

Üye
Anıl kardeş Bendede N73 Var İstersen Fotoarını Koyarım Onunla Takasta Üzerine Kaç Tl daha vermem laızm onu da pm ile yollarsan sevinirim...

Bora

Bora

Üye
Sıfır gibi N95 + Maxicep güvencesi ile hemde 400TL ya gerçekten ihtiyacım olsa hiç kaçırmazdım.İyi satışlar... Umarım işin görülür yoldaş.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl kardeş Bendede N73 Var İstersen Fotoarını Koyarım Onunla Takasta Üzerine Kaç Tl daha vermem laızm onu da pm ile yollarsan sevinirim...
N73 ile takas düşünmüyorum daha üst bir model ile belki...
Sıfır gibi N95 + Maxicep güvencesi ile hemde 400TL ya gerçekten ihtiyacım olsa hiç kaçırmazdım.İyi satışlar... Umarım işin görülür yoldaş.
Teşekkürler Kardeşim...

Üst Alt