Nokia N95 8gb Satıp 5800 XpressMusic Alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

zezu_5

zezu_5

Üye
N97 Tek Geçerim 12 Gündür Kullanmaktayım Dokunmatiği Öle Belli Yerlere Fln Deil.Bildiğin İphone Gibi

Tek Farkı İphonede multitoch Ekrandan Kaynaklanan zoom yapma özelliği var

n97'de ise 2 parmakla zoom yok multitouch olmadığındandır

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Allahım yorumlara bak ya Sanki N95 8g funları burda 5800'a demedikleri laf kalmamış :)
Arkadaşlar bir kere yaklaşımlar çok yanlış birisi dokunmatik üzerine yapılmış bir telefon, digeri ise kamera agırlıklı multimedya telefonu.
Eger dokunmatik ekranlı telefon istiyorum diyosan al 3.2 kamera fena sayılmaz , hafızada 16gb micro sd ile yükseltirsin ,son güncellemelerle baya iyleşti 5800
artı N95 8gb göre hem hafif hemde ince bir telefon
benim N97 almamamın 2 sebebinden biri incelik mesala taşıma kolaylıgı bir nevi
Ama kamera benim için çok önemli diyosan N95 8gb al derim 8g ta yeterr dersen gayet güzel bir telefon

Şu telefon seçme konusunda niye herkez bir Fun clubçılık yapar anlamam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Allahım yorumlara bak ya Sanki N95 8g funları burda 5800'a demedikleri laf kalmamış :)
Arkadaşlar bir kere yaklaşımlar çok yanlış birisi dokunmatik üzerine yapılmış bir telefon, digeri ise kamera agırlıklı multimedya telefonu.
Eger dokunmatik ekranlı telefon istiyorum diyosan al 3.2 kamera fena sayılmaz , hafızada 16gb micro sd ile yükseltirsin ,son güncellemelerle baya iyleşti 5800
artı N95 8gb göre hem hafif hemde ince bir telefon
benim N97 almamamın 2 sebebinden biri incelik mesala taşıma kolaylıgı bir nevi
Ama kamera benim için çok önemli diyosan N95 8gb al derim 8g ta yeterr dersen gayet güzel bir telefon

Şu telefon seçme konusunda niye herkez bir Fun clubçılık yapar anlamam
katılıyorum..bizim millette bir kötüleme furyası aldı başını gidiyor..hayal kırıklığı yaşamışta falan da filanda ya istemiyorsan almazsın beğenmiyorsan almazsın hoşuna giden telefonu alırsın..vay şöyle yapsaymış sen yap yapabiliyorsan..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N95 yerine alacaksan n85 flan al onlar da güzel veya n97 5800 a hiç bulaşma

i.dem32

i.dem32

Üye
acaba 5800 kötüleyenler kullanmıştamı yorum yapmış merak ettim doğrusu ben 5800 dan önce n95 8gb kullanıyordum her iki telefonunda özelliklerini kullandığım için çok iyi biliyorum. arkadaşlar bilmeden yorum yapmayalım. 5800 kullanılan işletim sistemi yeni, n95 den daha hızlı, çözünürlük ve ses kalitesi güzel sadece kötü tarafı kamerası ama gündüz çekimlerinde idare eder..... 9.4 S60 v5 işletim sistemini kullanın deneyin yorum yapın. alacak arkadaşlarada kesinlikle tavsiye ederim. güncel firmware takip edin.

Omerim55

Üye
ben aldım sadece kamerası 3.2 hack istemiyor bütün dosyaları indiriyor.n95 8gb adama bıkkınlık veriyor bide son versiyonu zor hackleniyor.ayrıca kablosuzda dağlar kadar fark var.ben pişman değilim memnunum.sonuçta herkesin düşüncesi farklıdır

Isumairu

Isumairu

Üye
herkes kendi telefonunu önermiş :) sonuçta nokia arkadaşlar. kalitedir yani. ama sana arızalı denk gelmiştir şans işi :) elektronik bu. ikiside güzel telefon karşılaştırın iyice düşünün alın. para veriyoruz bu telefonlara hemde kolay kazanmadığımı paraları yatırıyoruz.
sizden ricam telefonları kötülemeyin, okudum bazı yazıları "5 para etmez" gibi laflar kullanılmış yakışmıyor.

serkan69

Üye
2 3 aylık 58 00 nokiya tlf numvar istersen takas yapabilirim garantili kutusu faturası herşeyi elimde [email protected]

ozcans

Üye
Nokia nın amiralgemisi n95 8gb tır ben kıyaslama bile yapamam madem 5800 alıcana ıphone al onu varya 10 katlar

bu 10 a katlıyan telefon ipone mii 5800 ı guldurme beni arkadasım sen iponede pil omru bittiginde 150 dolar vericek oldugunu unuttun sanırım ayrıcada nokia nın yerini hic bir zaman tutmaz ayrıca ben telefon alırken dedigin ipone telefonla 5800 ıda karsılastırdım 5800 ın iponeden + ozellıklerinii karsılastırma yaparsan gormediysen gorursun aklıma gelen birkac + soliyim sana belki seninde işine yarar
1: ipone camera 2.0 5800 camera 3.2 (hernekadar 5800 camerasının cekımı iyi degil densede 2.0 dan iyidir sanırım)
2:ipone radyo yok 5800 radyo VAR
3: ipone pil fiyatı 100. 150 dolar nokia 5800 pil fiyatı orjinal 20 .30 dolar
4: ipone pc baglantısı herzaman sorunlu nokia pc baglantısı herzaman basit
5:ipone teknik servis araki bulasın noki teknik servis aramadıgın kadar
6:ipone program oyun vs sayılı nokia oyun program vs istemedigin kadar
7:teknik ozellık olarakta karsılastırma yaptıgında gordugum ve suan hatırlamadıgım +3 veya 4 ozellik farkı
8:ipone orjinal fiyatı 1200 ile 1600 arası nokia 5800 orjinal fiyatı 600 ile 900 arası
sen yinede 10 katlar demeye devam et ))) ezbere konusuyosun işte ipone de bana gore insanları cezbeden 3 yanı var
1:dokunmatik hassasıyet
2:menulerde saga sola elle kaydırarak geciş
3:birazdaha ekranının buyuk gorunmesi (bence cok buyuk fark yok )

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
Alınmaz kardeşim aLınmaz!!! n95 8gb foreverr :D

Punk4RocK

Üye
arkadasım sakın alma hic birseye yaramıyor sadece müzik dinlersinn cok dayanıksız aldımm 2 hafta sonra ekrann çktüü hic sağlam bi tel deil

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
ferrari'ni satıp şahin'e binermiydin??? (sadece bunu söyleyeyim)
5800 Şahin se ben şahine razıyım:kop:tmm 5800 o kadar iyi olmayabilir bazı sorunları ama bu kadarda abartmayalım lütfen

Neverex

Üye
5800 Şahin se ben şahine razıyım:kop:tmm 5800 o kadar iyi olmayabilir bazı sorunları ama bu kadarda abartmayalım lütfen

5800 ın şahin olduğuna kesinlikle inanmıyorum bir Bmw diye düşünüyorum.:kop:

ishak12

ishak12

Üye
arkadaşım 5800 kullandın mı??ben ikisini de kullandım ve aradaki tek fark kamera çözünürlüğü..ayrıca 5800 ın dokunmatik ekranı karizmasına karizma katmış...AL DİYORUM ARKADAŞ...DEĞER YANİ.....

gm11400

Üye
htc hero mukemmel secım olabılır ama Iphone derım ..

zx6r

zx6r

Üye
ferrari'ni satıp şahin'e binermiydin??? (sadece bunu söyleyeyim)

arkadaş doğru söylüyor
zaten bu soruyu cevaplamazdım bir telefoncu olarak dalgalık bir soru çünkü
n95-2 nin suyumu çıktı 2 dakkada 5800 ne n95-2 nin yanında
anlamıyorum sizi nokia nın en iyi telefonu n95-2 daha ne istiyorsun
yok yok illaki onu istiyorum diyorsan birşey diyemem
ama şahinle caddeye inilmez unutma :)

evet 5800 n95-2 nin yanında şahin kalır :)
tabi herşey zevk meselesi o kadar parayı bayıldıktan sonra 5800 almak şaka gibi :)
arkadaşım sana şahininle mutluluklar dilerim :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende n95-2, 5800 dan çok daha iyidir diyorum.hem dokunmatik ekranlar birazdaha kaliteli çıksın anca ozaman belki...

iibrrahiim

Üye
kardeşim ben sıfır tel almayı düşünüyodum ve senin gibi 5800 ve n95 8gb tellerden biri için düşünüyodum.ve.çok araştırma yaptım.bence 5800 yeniliğin ve tarzın yeni tirendi telin duruşu bile yateyo mantıklı konuşmak gerekirse tel hem güzel hemde özelik bakımından süper.şimdi 2 hafta oldu hiç bi sorunu yok teli çöbümden çıkartığımda herkes direk elime bakıyo artık gösterişini sen düşün bana kalırsa 5800 al en iyisi.....artık yeni mode dokunmatik.

DERBEDER-34-

Üye
vala attan inip eşşeğe binme kardeş çok alıcaksan N96 al derim...

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ndn bu kdr ağzınızı yordunuzki ikinci el n95 8gb ver sıfır 5800 alırsın :D

Üst Alt