katılıyorum..bizim millette bir kötüleme furyası aldı başını gidiyor..hayal kırıklığı yaşamışta falan da filanda ya istemiyorsan almazsın beğenmiyorsan almazsın hoşuna giden telefonu alırsın..vay şöyle yapsaymış sen yap yapabiliyorsan..Allahım yorumlara bak ya Sanki N95 8g funları burda 5800'a demedikleri laf kalmamış
Arkadaşlar bir kere yaklaşımlar çok yanlış birisi dokunmatik üzerine yapılmış bir telefon, digeri ise kamera agırlıklı multimedya telefonu.
Eger dokunmatik ekranlı telefon istiyorum diyosan al 3.2 kamera fena sayılmaz , hafızada 16gb micro sd ile yükseltirsin ,son güncellemelerle baya iyleşti 5800
artı N95 8gb göre hem hafif hemde ince bir telefon
benim N97 almamamın 2 sebebinden biri incelik mesala taşıma kolaylıgı bir nevi
Ama kamera benim için çok önemli diyosan N95 8gb al derim 8g ta yeterr dersen gayet güzel bir telefon
Şu telefon seçme konusunda niye herkez bir Fun clubçılık yapar anlamam
sonuçta nokia arkadaşlar. kalitedir yani. ama sana arızalı denk gelmiştir şans işi
elektronik bu. ikiside güzel telefon karşılaştırın iyice düşünün alın. para veriyoruz bu telefonlara hemde kolay kazanmadığımı paraları yatırıyoruz. Nokia nın amiralgemisi n95 8gb tır ben kıyaslama bile yapamam madem 5800 alıcana ıphone al onu varya 10 katlar
5800 Şahin se ben şahine razıyımferrari'ni satıp şahin'e binermiydin??? (sadece bunu söyleyeyim)
tmm 5800 o kadar iyi olmayabilir bazı sorunları ama bu kadarda abartmayalım lütfen5800 Şahin se ben şahine razıyımtmm 5800 o kadar iyi olmayabilir bazı sorunları ama bu kadarda abartmayalım lütfen

ferrari'ni satıp şahin'e binermiydin??? (sadece bunu söyleyeyim)

5800 Şahin se ben şahine razıyımtmm 5800 o kadar iyi olmayabilir bazı sorunları ama bu kadarda abartmayalım lütfen