Nokia N95 8gb Satıp 5800 XpressMusic Alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

gangstaslan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 8gb Satıp 5800 XpressMusic Alınırmı ?
Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 alayım mı ?

e_korn

e_korn

Üye
ferrari'ni satıp şahin'e binermiydin??? (sadece bunu söyleyeyim)

gangstaslan

Üye
    Konu Sahibi
ferrari'ni satıp şahin'e binermiydin??? (sadece bunu söyleyeyim)
Ciddi misin? Bu kadarmı fark var yani iki model arasında. Yorumlara baktıgımda sadece dokunmatik ekran ve kamera nın farklı olduğunu söylüyorlar...

Başka touchscreen modellere yöneleyim ozaman...

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bence al ama kameranın lens koruma kapağında sorun olduğu söyleniyor sana kalmış bişey.

Salihyet

Salihyet

Üye
5800 Da multitouch özelliği yok ve çok kullanışsız + dayanıksız.. Aman kendini yakma..

zezu_5

zezu_5

Üye
lens kapağı ile ilgili sorun n97'de

aslında pek bi fark yok 5800 3,2 megapixel n95 8gb 5 megapixel ve diğer bütün özellikler bir 8gb hafıza,3g,sensör uygulamaları fln fln

biri dokunmatik ve 3,2 diğeri ise normal ekran ve 5 megapixel

gangstaslan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşkkürler, peki HTC Touch Pro 1 veya Blackberry storm gibi modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle telefonu değiştirmek istiyorum. Touchscreen bir model alıcam. Yorumlarınızı bekliyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
5370 xpressmusic :yuru

careem

careem

Üye
git n97 al olmadı n96 al n95 8gb nin yerini anca doldururlar iyi araştır bi iki yerden bakıp karara varma

Odysseus

Odysseus

Üye
N95 8GB satıp başka bir telefon almak istiyorsanız ve belirttiğiniz modellerde kararsız kaldıysanız Blackberry Storma'u tavsiye ederim.

gangstaslan

Üye
    Konu Sahibi
BB Storm da wi-fi olmadığını öğrenince anında vazgeçtim bu cihazdan. N97 ile HTC Touch HD araştırıyorum. Teşekkürler

Neverex

Üye
Sakın derim ben

SERSEL

SERSEL

Üye
Nokia nın amiralgemisi n95 8gb tır ben kıyaslama bile yapamam madem 5800 alıcana ıphone al onu varya 10 katlar

ozgur2424

ozgur2424

Üye
arkadaşım bende 5800 var yaklaşık 3 hafta felan oldu alalı bence cok guzel bır telefon ama anlamadıgım n95 5800 dan daha ıyı degılmı kullanıs acısından ozellık acısından kamera acısından hem aradakı fıyat farkıda yaklasık 200 tl idi yanı n95 daha pahalıydı bana kalırsa tavsıye etmem madem n95 var ben hıc degıstırme derım

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşım dokunmatiğe aldanma beş para etmez 5800 bence.Algılaması çok kötü tam dokunmatik bir arayüzü yok.sadece buton yapmışlar içine oralara dokunuyorsun.bende N95 8Gb kullanıyorum N96 dahil hiç bir telefona değişmem.Mükemmel bence.Bekle derim Nokia biraz daha geliştirsin bu dokunmatik meselesini.Sonra al.ben böyle yapacam.bence değmez yani.

maki20

maki20

Üye
en iyisi düz telefonlar alacaksan biraz bekle n86 al ekranı ve kasası darbeye ve çiziğe karşı dayanıklı kamerası 8mpx ve ilk defa bir telefonda 28 mm lens olan bir telefon yani merceği geniş

gangstaslan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dokunmatiğe aldanma beş para etmez 5800 bence.Algılaması çok kötü tam dokunmatik bir arayüzü yok.sadece buton yapmışlar içine oralara dokunuyorsun.bende N95 8Gb kullanıyorum N96 dahil hiç bir telefona değişmem.Mükemmel bence.Bekle derim Nokia biraz daha geliştirsin bu dokunmatik meselesini.Sonra al.ben böyle yapacam.bence değmez yani.
Nasıl yani iphone 3g , N97 gibi free touch deilmi sadece belirli butonlaramı tıklayabiliyorsun? Zaten çevremede söylediğimde aynı tepkileri aldım. Şimdi N97 ve HTC HD ye yöneldim. Teşekkürler

mami24

mami24

Üye
al kardeşim al ben olsam alırdım 5800 süper bi telefon hele ekranı varya 10 numara ses desen ...

murat55_

murat55_

Üye
bence 5800 xpress musıc al herseyden guzel ve kalıtelı...

gladiator947

Üye
bu kadar deli olma arkdş ...
n95 8 gb 5 mp... express dandk ve n95 8gb a göre yavaş...
yani bu lamborghinini satıp karting satın almak gibi bişey :S

Üst Alt