nokia N900 maemo FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNÜŞ YÖNTEMİ

Sponsorlu Bağlantılar

felixir

Üye
ustat flasher ı indirdim ama çalıstır komutunu enter leyınca 1 2 sanıye gorunup kapanıyor tekrar nerede hata yapıyorum bılen varsa anlatırsanız sevınırım tesekurler

mehmet_tursu

Üye
herkese slm n900 aldım ama pişmanın flaş player yükleyemiyorum. fabrika ayarlarına dönersem başka bir problemle karşılaşırmıyım onuda bilmiyorum bu iki konuda net olarak yardımcı olursanız sevinirim.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
program olarak mplayer yukle. DAT(vcd), MOV(yuksek kaliteli video) , VOB(dvd) gibi normal pcnin bile kodek yuklemeden acamadigi video fortmalrini dahi acar.

madem pro güzel linkini verde yükleyelim

--------------- Ekleme ---------------

herkese slm n900 aldım ama pişmanın flaş player yükleyemiyorum. fabrika ayarlarına dönersem başka bir problemle karşılaşırmıyım onuda bilmiyorum bu iki konuda net olarak yardımcı olursanız sevinirim.

tweak flash yükle oaradan linnux desyup ı seç bi bak bakalım o zaman neleri çalıştırıyor

KacakMazot

KacakMazot

Üye
bende otlandim senin paylasimindan :D :D ellerine saglik dostum isimi gordum calisiyor cihazim artik :D

serdarrrr

Üye
bende otlandim senin paylasimindan :D :D ellerine saglik dostum isimi gordum calisiyor cihazim artik :D

Hocam bende denedim fakat maemo flasher 3.5 te FİASCO SUBİMAGE DATA LENGTH MİSMATCH uyarısı çıktı.Siz nasıl uyguladınız?:allalla:

qksl

qksl

Üye
ellerine sağlık mükemmel paylaşım

Wanted120

Üye
Likn KIRIK YENİLERMİSİN...

emre-4444

emre-4444

Üye
iyi günler arkadaşlar benim n900 var bir program indirdim telefonu kapattım açtım açılmaya çalışıyor reset atıtor tam pinkodu sorarken reset atıyor bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden tşk ederim..:(

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
Dostum bu telefonu direk symbian android ne bilim standart yazılımlar gibi fabrika ayarlarına geri çeviremiyormuyuz ayrıca sistemi geri alma özelliği yokmu da direk falshlamayı tavsiye ediyorsun?

osmanayman

osmanayman

Üye
Fabrika ayarlarına dönüş var ama format değil bu... Flasher ile format atabilirsin... Tabii vereceğin komutlara göre hard format, pr1.3 veya sadece kerneli flashlayabilirsin...

tembar

Üye
flashın linki kırık arkadaslar.. yokmu elinde olan..

salihkemal

salihkemal

Üye
dediğin şekilde yaptım eyvallah oldu da. ama herşey silindi neden???

- - - Eklendi - - -

ve simi görmüyor

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
arkadaşlar bu şekilde yapıldığı zaman telefona flash atılıyor bu yüzden hiç bişe kalmıyor. telefonda normaldir yani. eğer bişe silinmesin fabrika ayarlaına dönelim diyorsanız ayarlar menüsüne girip üstte ayarlar yazan yere tıklayıp oradan istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

murat.122a

murat.122a

Üye
teşekürler

MY_BLOB

Üye
Lütfen linkleri yenileyin acilll lazımm!!!!!!!!!!

yucelsahan

Üye
N900 Sms delivery failed ??
hatasinin cözümü nedir telefon sms göndermiyor ??

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
Dostum telefon arada öyle sıyırma girişiminde bulunuyo ve hep aynı kişiye gönderdiğin mesajlarda yapıyo değilmi? ilk olarak aşağıdaki kodlar x terminale yaz.
root
cd /home/user/.rtcom-eventlogger/
rm *.*
rmdir *
reboot
bu komutları yazdıktan sonra telefonundaki mesajlar ve arama kayıtları silincek en son yazdığın komut telefonu yeniden başlatacak. başlamazsa kendin açarsın. eğer yine aynıysa hattını kontrol et tl varmı sms paketi varmı onları kontrol et

Üst Alt