Onemli Bazi Toplanmis Basiklar///

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Onemli Bazi Toplanmis Basiklar///
Flash player kuramayanlar iceri baksin.....
Tweet

1 Depolardan unzip ve unrar eklentilerini kuracaksin.....
Maxicep.com - Flash player kuramayanlar iceri baksin..... 2 sikistirma programlarini kurduktan sonra x terminalden once " root " enter diyeceksin daha sonra " apt-get install --reinstall adobe-flash* " yaziyorsun
3 en son cikan soruya y/n diyecek siz " e " yazip enterleyin
4Tweak flashi ac ve versiyounu 11.1.10 yap

bu flash player kurulumu hatasi alanlara ilac gibi gelecek umarim yardimci olur apt den * yildiz isaretine kadar giriniz......... kesin calisiyor.........

n900 sarji cabuk bitiyor diyenler buyurun iceri bakin.....
Tweet

benim eski n900 10 saat olmadan durdugu yerde bitiyordu sattim ikinci n900 bu 1 gun anca cikariyordu pazar gunu gittim telimi flash ve vanilla attim sonra oviden guncelledim ve aklima battery patch uygulamasi takildi once turkce dili kurdum sonra battey patch kurdum (5.5mb) dosyaydi kurdum gereksiz sacma hicbirsey kurmadim bekleme surem 3.5 gune ciktigini gordum inanilmazdi... ve simdi mutluyum.... not: yukarida dediklerimi yapin sizin bataryanizda kesin uzayacakdir....
Maxicep.com - n900 sarji cabuk bitiyor diyenler buyurun iceri bakin.....
yuklu programlarim sunlar...

1..starhash enable
2..3g/2g dual
3..amsn
4..appinstaller
5..battery patch
6..call forwading
7..catorise
8..cleven
9..conky
10..cuteExplorer
11..documents to go installer
12..droid fonts
13..extended call log
14..extra decoders support
15..file roller
16..foreca installer
17..gnumeric
18.. gtranslate
19..headphone daemon
20..infozip
21.kmplayer
22..linux kernel power user49
23. linux kernel power user(setting overlock)
24..load applet
25.. maxcpu
26..mplayer
27..ogg support
28..opera mobile
29..Qt mobile hotspot
30..recaller
31.rootsh
32..simple brightness applet
33..subtiles support
34..sudler
35..turkish localization
36..tweak flash plugin version
37..unrar add...
38..unzip add...
39..wgames
40..wifi switcher
41..worldtv99
42..ytube

iste bunlar yuklu bende sarj sikintim yok arkadaslar fazla birsey yuklemeyin bunlar sizlee kesin yeter.....

Ua_kral yazisi:::::::

ua_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
15
Telefon
N900
Gsm
Vodafone

Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :)
Tweet

Arkadaşlar öncelikle şunu bildirmek isterim bu bilgiler alıntıdır.
Maxicep.com - Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :) Bu bilgilerin sahini olan meegotürkiye ve ucahmetuc'a TEŞEKKÜR EDERİM.Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :)Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :)Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :)Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :)
Her zaman için EMEĞE SAYGI !

ÖNCELİKLE telefonumuzun şarjının en az % 50 'sinin dolu olduğuna dikkat ediyoruz.
HARD FORMAT ATACAKLAR: Aşağıdaki adımlar sonunda telefonunuzdaki tüm veriler silineceğinden, öncelikle telefondaki "yedekleme"yi kullanarak rehberi,smsleri vb.. sonrasında ise resim, müzik, döküman gibi dosyalarımızı yedekliyoruz.
*yedekleme programının oluşturduğu dosyayı da pc'ye yedeklemeyi unutmayın! (backups klasörü)
SADECE PR1.3 YÜKLEYECEKLER: Sizin veri yedekleme zorunluluğunuz yok. ancak yine de verilerinizi yedeklemeniz önerilir.
-----------------------------------------------------------------------
1- Flasher'ı indirip yükleyelim:
tablets-dev.nokia.com restricted downloads adresine girip yanında "Maemo Flasher-3.5 Tool for Fremantle and Diablo, installation package for Windows 7, XP and Vista (x86, 32-bit)" yazanı indirip yüklüyoruz.
2-Gereken dosyaları indirelim:
(alttaki linkler açıldığında ilk karşınıza çıkan sayfadaki yere imei no'nuzu girip onayladıktan sonra indirme listesinin olduğu sayfa çıkacaktır)
2a- FW1.3ü indirelim:
tablets-dev.nokia.com restricted downloads adresine gidip "Latest Maemo 5 Global release" dosyasını indiriyoruz.
[ Dosya ismi:"RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM" ]
2b- Vanilla 1.3'ü indirelim: (Sadece PR1.3 yükleyecekler bu adımı atlayabilir)
tablets-dev.nokia.com restricted downloads adresine gidip "Latest Vanilla version of the eMMC content" dosyasını indiriyoruz.
[ Dosya ismi:"RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM" ]
NOT1: Arkadaşlar eger uygulama hafızasını yükseltmek isteyenler varsa
Vanilla 5gb için şunu: EMMC_By.Mido FaYad.7z
Vanilla 8gb için şunu: EMMC_By.MiDO.FaYad.8.giga.7zindirip rardan çıkarıp gereken yere atın daha sonra ismini kalınla çizdiğim şekilde değiştirip işleme devam edin.
2c- Ekte verdiğim dosyayı indiriyoruz.
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
[ rar'daki dosya isimleri: "Formatlayip PR1.3u Yukle.bat" ve "Sadece_PR1.3u_Yukle.bat" ]
indirdiğimiz tüm dosyaları flasher'ımızın klasörüne atıyoruz:
"C:\Program Files\maemo\flasher-3.5"ın içerisine taşıyoruz.
3- telefonumuzu usb modunda pc'ye bağlıyoruz:
telefonumuzu kapattıktan sonra "U" tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıyoruz. ekranda usb simgesini ve ışığın yandığını gördükten sonra U tuşunu bırakıyoruz. böylece telefonumuz hazır oluyor.
4-bat dosyamızı çalıştırıp format atıyoruz..
4a- Eğer Hard format atmak istiyorsak:
"Formatlayip_PR1.3u_Yukle.bat"ı çift tıklayarak çalıştırıp işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.
4b-Sadece PR1.3'ü yüklemek istiyorsak:
"Sadece_PR1.3u_Yukle.bat"ı çift tıklayarak çalıştırıp işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.
telefonunuz açıldığında işlem tamamlanmış oluyor.
telefon açılmadıysa sorun etmeye gerek yok. usb'den söküp kendiniz açabilirsiniz..
NOT2: Eğer yukardaki açıklamalara rağmen yapamadıysanız Nokia Ovi Suite'i yükleyip, o program yardımıyla güncelleme yapmanızı öneririm. ovi suite için indirme linki:

Selametle....Kodlarla uğraşmadan hard format ve sadece sistem format atmak :)

Dunyadaki tum videolari DOWLAND edin.....

arkadaslar diyelim videolari izliyorum ama indirmeme izin vermiyor diyorsaniz siz farkinda degilsiniz n900 tum videolari siz izlerken indiriyor.... nasilmi ne yapmam lazim nerede goremiyorum vs derdine son video donuyormu diyorsunuz olsun varsin donsunsimdi....
Maxicep.com - Dunyadaki tum videolari DOWLAND edin.....

1... once videoya tikla donuyor izlenmiyor vs onemli degil bir video ya tikla acik kalsin...
2... dosya yoneticisine gel..
3..nokia n900 hafizasini ac..
4...tmp ye tikla orada bir dosya goreceksin indirilme durumunda o izlediginiz video
5... kopyala de ve videolara kopyala (not video sonu geldiginde veya yarida farketmez)
6... sonra video ya tikla km player ile calistir tamam dir... acilacak...

tum inmeye izin verilmeyen videolari n900 un tmp dosyasinda gorebilirsiniz... her turlu video yu kaydeder siz donuyor izlenmiyor denen videolari dosyada toplar... kopyala yapistir yapmaniz yeter... km player ile acacaksiniz sorunsuz izleyeceksiniz.....

n900 bitmeyen ve engellenemeyen gucu...
Tweet

Bir n900 neler yapar... internet kesintisiz cevrimici kalir kullandigi webler mozilla kendi browseri.. ek yuklenenler (firefox,chorome,opera10)... sinirsiz video oynaticisi kimsenin yapamadigi demeyeyim bilgisayarlar yapiyor... ne yapiyor (.dat,cd,mpeg4,mpg,mp4,avi..vs) tum formatlari direk oynatmak ve indirilemeyen videolari n900 de tmp ye yukluyor kopyala yapistir ile dowland etmeye izin verilmeyen videolar n900 sizin icin otomatik indirip kuruyor... mp4 video cekimi 5mp yinede kotu sayilmaz...bir n900 ne yapar multitouch yapar olmayan ozelligine ozellik katar youtube de aratin cikar... bu n900 goruntulu msn si var (amsn) ve fring gibi tum aginiza baglar... bu n900 canavari neden durdurulamaz bir LINUX oldugu icin tum yeni cikan modeller yanina bile yanasamaz...h-e-n usb kablolarini baglayin tum cihazlara girin... bir android bir macosx bir xp daha ne olsun... air ile wifileri kirin daha ne olsun tum bu yazilimlar gelistirme asamasinda. n900 cikali 2009 simdi 2011 yeni cikan cihazlarda ne var sadece kamera ve ekran 12 pksl superamoled tek eksigi bunlar... bir muthis cihaz kullandiginizi unutmayiniz simdiki cihazlar bunun yaptiginin yarisini YAPAMAZ... tek eksik n900 de kamera ve superamoled gibi etkenlerin olmamasi... ama yinede kamerada ekranda cok saglam.... tum n900 kullanicilari eminim gelecek halen n900 olacak... hicbir zaman olmeyecek linux telefonumuz var... eksik yazmis olabilirim unuttuklarimi siz yaziniz...hurmetler...n900 bitmeyen ve engellenemeyen gucu...n900 bitmeyen ve engellenemeyen gucu...

QT mobile hotspo en iyisi bu......

arkadaslar depolarda aratin qt mobile hotspot diye cikacak cok genis secenekleri var... baslangic sadece start a basin baslayacaktir... ve usb ile internet secenegide var on numara kullanin derim

Yasakli sitelere ulasmak.....

Sunlari uygulayiniz...
Ayarlar-internet baglantilari-baglantilar-duzenle-oparatoru secip(turkcelfvodafone vs) devam-sonraki tikladigimizda -gelismis- e tikliyoruz ip adresi bolumundeki kutucuk isaretlidir onuda aldiriyoruz ve birincil dns 4.2.2.2 ikincil dns ye 4.2.2.1 yapip kaydet diyerek cikiyoruz bu kadar heryere girebilirsiniz..........

file-roller dosya rar zip acici muthis!!!!

arkadaslar once unrar sonra unzip kurun daha sonra file-roller i kurun tum rar dosyalarinizi zip tar vs bircok formati destekler...
Maxicep.com - file-roller dosya rar zip acici muthis!!!!
not: unrar ve unzip mutlaka kurun sonra file-roller i kurup kurulumu tamamlaniyor cok buyuk dosyalari bile digerlerinden daha cabuk cikariyor cok guzel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt