Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia N900 maemo FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNÜŞ YÖNTEMİ
telefonu fabrika ayarlarına döndürmek için bu işlemi nokianın kendi programıylada yapabilirsiniz ben denedim oldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
# bu siteden NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr indirip kurun kurduktan sonra programı çalıştırın telefonunuz açık halde usb kablosuyla bilgisayarınza takın ve pc suite modunda çalıştırın internetinizde açıksan kendisi otomotik yüklececekitr.
mmk_
Üye
Nokia Pc Suite kur ve teli bağla sonra telefon yazılımını güncelle var ona bas
herşeyi hallediyor . Ben yaptım ama yeni sürümü beklicez
bazı hatalar var
noneed
Üye
Arkadaslar bendeki ekran acilinca kilit kodu sayfasi geliyor. Fakat hic bir tusa basamiyorum. Ekran oyle kaliyor. Bunu nasil cozebilirim?
yengec_657
Üye
emeğine sağlık kardeş dediğini yaptık ama telefon düzelmedi güvenlik kodu felan sıfırlanmadı,Hiçbir düzelme olmadı malesef
karel23
Üye
anlatılarını aynen yapıyorum fakat pcde bin dosyalarını acamıyorum program soruyo acaba hangi programla acacam
raptorsasa
Üye
saol kardeş calısmaların ıcın
majestybatu
Üye
mesela benim internet çalışmıyor, no connection yazıyor aynı versiyon flashladım değişmedi bişey, farklı versiyonmu yapmamız lazım?
uzun85
Üye
Maalesef bir türlü atamadım
berat044
Üye
hacı ne yaptıysam olmadın ya bi yardımcı ol kurban olayım
c.alkan
Üye
ewt ben daha önce yapmıştım ancak şimdi yapamıyorum nedense ve sinir olmaya başladım...
ipo.tek
Üye
Beyler merhaba ben yeni uyeyim
Nokia N900 kullanicisiyim ve bi Derdim var yardimci olabilirmisiniz?
Ben aksam kosuya cikarken muzik dinlemek amacli yanima telefonumuda aldim ve kendimi kaptirmisim biraz 45 dakka kadar kostuktan sonra telefona baktigimda telefonun screen kalibrasyonu kaydi aslinda menude ayarlari var ekranda 4 noktaya dokundugumuzda sorun cozuluyor ama iste SIKINTI burda basliyor. Menuye giremiyorum ve anlattigin gibi format ceksem duzelirmi yada baska bir yolu varmi Tesekkur ederim...iyi gunler.
ekselans ali
Üye
video izlerken donmalar oluyor neden kaynaklı olabilir yardım bekliyorum teşekkür ederim
Mexelina
Üye
Kardeş allah razı olsun güzel anlatım ve tam işe yarıyor tlf açılmıyordu bu anlattığın flas sayesinde yaptım
ya arkadaşlar uygulama yükleme belleği 1,31 gb görünüyor flaşladıktan sonra sizdede aynımı 1,7gb lardaydı ilk aldığımda.hertür formatı attım nafile
Giovanni.gc
Üye
n900 ümde istenemyen bi kilit kodu davası olmuştu
kilidi sıfırlayınca n900 de memory card corruoted hatası aldım
ne yapmam gerekli
fabrika ayarlarını yaptım flashlayarak ama olmadı. görmüyor 32 gb hafızayı
saruman_me
Üye
merhaba.. arkadaşlar sölenenleri eksiksiz yerine getiriyorum ama olmuyor bi türlü formata başlayamıyorum yeni aldım tlf u kulanmak nasip olmadı daha yardımcı olursanız çok sevirim valla.. yok tamir nerde yapılıyor bilsem oraya götürücem kafayı yedirtti bana bu cihaz..