Nokia N9 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Ona o fiyatı vereceğime gider sony tablet alırım o ne be mübarek de hiç bir özellik yok android bile degil android de milyonlarca uygulama var nokia alcaksan 701 veya n8 alcaksın digerlerine bakma bile

ne kadar mantıklı...alın o zaman niye bekliyorsunuz ki?? tablet merakı nedir hem ? ne yapmayı planlıyorsunuz tablet ile. ya da hiç durmayın gidin koşa koşa o kulağa bile sığmayan kaba saka tablet boyunda adına ''cep telefonu'' dedikleri samsung note filan alın! hiç bir özellik yok diyorsunuz bunu kanıtlarmısınız dayanağınız ne yoksa kuru laf mı ? böyle bir tasarım ile böyle bir hız var de piyasada sana başka bir laf söylemeyecem:good:

Lenneth

Üye
ne kadar mantıklı...alın o zaman niye bekliyorsunuz ki?? tablet merakı nedir hem ? ne yapmayı planlıyorsunuz tablet ile. ya da hiç durmayın gidin koşa koşa o kulağa bile sığmayan kaba saka tablet boyunda adına ''cep telefonu'' dedikleri samsung note filan alın! hiç bir özellik yok diyorsunuz bunu kanıtlarmısınız dayanağınız ne yoksa kuru laf mı ? böyle bir tasarım ile böyle bir hız var de piyasada sana başka bir laf söylemeyecem:good:

Galaxy Note alirim N9 dan kat kat daha iyi. Bir tarzi var, kalemi ile kullanmak harika. Arkasinda dev gibi Samsung var. Eline almadan, Samsung kotudur dandiktir diye konusanlar bilemez tabi.

N9 alip Nokia destek versin diye dua etmek cok mu mantikli ? :ehe

n000k

n000k

Üye
Galaxy Note alirim N9 dan kat kat daha iyi. Bir tarzi var, kalemi ile kullanmak harika. Arkasinda dev gibi Samsung var. Eline almadan, Samsung kotudur dandiktir diye konusanlar bilemez tabi.

tamam güzel kardeşim sen git al note unu güle güle kullan.. bize ne senin ne alcandan? arkasında dev gibi Samsung var de sen madem.. bana samsungun mallarını övme lütfen.. parçaları pahalı bir, ayrıca gelişmiş teknik servis yok türkiyede samsung ve sony ericsson için.. o dev gibi samsung dediğin türkiyede bi halt yapamıyor.. ayrıca daha dün okuduk senin kullandığın tele galaxy S ye son güncelleme gelmiycekmiş.. baya yani Samsung arkasında duruyor mallarının!!!! ayrıca gözün kör heraldeki o kadar büyük ekranlı tel alıcaksın..note u bana bedava vercekler almam.. o kadar büyük cepli giysilerim yok benim..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye

siz elinize aldınız mı N9 cihazını? yoksa bu yazdıklarınız kulaktan dolma biligler mi?? yada durun durun ben daha doğrusunu söyleyeyim siz tam bir samsung hayranısınız ki bu hayranlığınız da taraflı olarak mesajlarınıza yansıyor. ha dahasını mı istiyorsunuz daha elinize bile alamadığınız bir telefon hakkında böyle kesin hüküm verebildiğinize göre karşımda telefon teknisyeni olmalı.ama olamaz ki bir telefon teknisyeni N9'un tasarımını daha bilmeden konuşamaz. evet evet siz hiç N9 a bakmamışsınız bile ne yapmışsınız biliyormusunuz nette iki bilgiye bakmışsınız''' aaa o da ne meego sistemli ilk ve son telefon işte bu telefon çok güzel yerden yere vurulur'' demişsiniz. nokia desteğini veriyor nokia yurt içinde sana en güvenli garantiyi de veriyor arkadaşım ama senin o giderim alırım diye nidalarda bulunduğun telefonun ne arkasında o büyüttüğün samsung gibi dev bir şirket var nede elinde bulunana telefonda güncelleme var!!. size tavsiyem ne biliyormusunuz böyle aykırı bir düşünceye tutulmadan önce bir bekleyin. şöyle N9 oralara gelsin sizde elinize alın bir güzel inceleyin(tabi imkanınız varsa 5-10 dakika değil kamerasından tasarımına tut cihazın hızına kadar) yani yaklaşık bir yarım saat inceleyin. o zaman gelin burda yorum yapın. ha merak etmeyin sizin o öve öve bitiremediğiniz cihazı ben çok inceledim!... ha unutmadan söyleyeyim sizin 'tarz' anlayışınız inanın şu an çok merak ettim!. cebe sığmayan bir 'tablet cep telefonu karışımı' olan cihaza tarz diyorsunuz. sizin o dev samsung bu tablet merakını telefonlarına yansıttığı sürece ne tasarım ne de estetiklik. sınıfta kalır!!. bunları bir tartınız isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
siz elinize aldınız mı N9 cihazını? yoksa bu yazdıklarınız kulaktan dolma biligler mi?? yada durun durun ben daha doğrusunu söyleyeyim siz tam bir samsung hayranısınız ki bu hayranlığınız da taraflı olarak mesajlarınıza yansıyor. ha dahasını mı istiyorsunuz daha elinize bile alamadığınız bir telefon hakkında böyle kesin hüküm verebildiğinize göre karşımda telefon teknisyeni olmalı.ama olamaz ki bir telefon teknisyeni N9'un tasarımını daha bilmeden konuşamaz. evet evet siz hiç N9 a bakmamışsınız bile ne yapmışsınız biliyormusunuz nette iki bilgiye bakmışsınız''' aaa o da ne meego sistemli ilk ve son telefon işte bu telefon çok güzel yerden yere vurulur'' demişsiniz. nokia desteğini veriyor nokia yurt içinde sana en güvenli garantiyi de veriyor arkadaşım ama senin o giderim alırım diye nidalarda bulunduğun telefonun ne arkasında o büyüttüğün samsung gibi dev bir şirket var nede elinde bulunana telefonda güncelleme var!!. size tavsiyem ne biliyormusunuz böyle aykırı bir düşünceye tutulmadan önce bir bekleyin. şöyle N9 oralara gelsin sizde elinize alın bir güzel inceleyin(tabi imkanınız varsa 5-10 dakika değil kamerasından tasarımına tut cihazın hızına kadar) yani yaklaşık bir yarım saat inceleyin. o zaman gelin burda yorum yapın. ha merak etmeyin sizin o öve öve bitiremediğiniz cihazı ben çok inceledim!... ha unutmadan söyleyeyim sizin 'tarz' anlayışınız inanın şu an çok merak ettim!. cebe sığmayan bir 'tablet cep telefonu karışımı' olan cihaza tarz diyorsunuz. sizin o dev samsung bu tablet merakını telefonlarına yansıttığı sürece ne tasarım ne de estetiklik. sınıfta kalır!!. bunları bir tartınız isterseniz.

güzeldi.ellernize sağlık..

Aydem1r

Üye
1750 de çok yaa ama para olsa alırım Nokia'dan şaşmam

----------Eklendi @ 16:56:03 ---------- Yazıldı @ 16:52:47 ----------

yeterli bı acıklama.

Lenneth

Üye
siz elinize aldınız mı N9 cihazını? yoksa bu yazdıklarınız kulaktan dolma biligler mi?? yada durun durun ben daha doğrusunu söyleyeyim siz tam bir samsung hayranısınız ki bu hayranlığınız da taraflı olarak mesajlarınıza yansıyor. ha dahasını mı istiyorsunuz daha elinize bile alamadığınız bir telefon hakkında böyle kesin hüküm verebildiğinize göre karşımda telefon teknisyeni olmalı.ama olamaz ki bir telefon teknisyeni N9'un tasarımını daha bilmeden konuşamaz. evet evet siz hiç N9 a bakmamışsınız bile ne yapmışsınız biliyormusunuz nette iki bilgiye bakmışsınız''' aaa o da ne meego sistemli ilk ve son telefon işte bu telefon çok güzel yerden yere vurulur'' demişsiniz. nokia desteğini veriyor nokia yurt içinde sana en güvenli garantiyi de veriyor arkadaşım ama senin o giderim alırım diye nidalarda bulunduğun telefonun ne arkasında o büyüttüğün samsung gibi dev bir şirket var nede elinde bulunana telefonda güncelleme var!!. size tavsiyem ne biliyormusunuz böyle aykırı bir düşünceye tutulmadan önce bir bekleyin. şöyle N9 oralara gelsin sizde elinize alın bir güzel inceleyin(tabi imkanınız varsa 5-10 dakika değil kamerasından tasarımına tut cihazın hızına kadar) yani ayaklaşık bir yarım saat inceleyin. o zaman gelin burda yorum yapın. ha merak etmeyin sizin o öve öve bitiremediğiniz cihazı ben çok inceledim!... ha unutmadan söyleyeyim sizin 'tarz' anlayışınız inanın şu an çok merak ettim!. cebe sığmayan bir 'tablet cep telefonu karışımı' olan cihaza tarz diyorsunuz. sizin o dev samsung bu tablet merakını telefonlarına yansıttığı sürece ne tasarım ne de estetiklik. sınıfta kalır!!. bunları bir tartınız isterseniz.

Galaxy S ile Galaxy S Plus i ayni cep telefonu sanmissiniz ya ne diyeyim ki ayricaaaa destek vermiyor dediginiz Samsung o cihazi 2.1 den 2.3 e kadar guncelledi o bayildiginiz Nokia ne yapti ? Daha piyasaya cikmadan kesti destegini

Bir de bana hayran deyipte Nokia nin yaptigi cihazlara tepelere cikanlara bitiyorum ya adam Nokia diye kiytirik cihazlari yere goge sigdiramiyor ama fan biz oluyoruz.

Galaxy Note u kalemiyle kullanmak harika, uygulamalar harika, Android 4 ude alacak cebimde boyle bir cihaza yer var ama ne idugu belirsiz, dogru duzgun destegi uygulamasi olmayan , satildigi fiyati hak etmeyen sirf Nokia kraldir, iyidir diye abartilan cihazlara yer yok :)

Bu arada N9 u inceleme ihtiyaci duymadim, dogrudur incelemeye deger bir yani yok cunku. Multimedya olarak elimdeki N8 den daha zayif bir cihazi niye inceleyeyim ki ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Galaxy S ile Galaxy S Plus i ayni cep telefonu sanmissiniz ya ne diyeyim ki ayricaaaa destek vermiyor dediginiz Samsung o cihazi 2.1 den 2.3 e kadar guncelledi o bayildiginiz Nokia ne yapti ? Daha piyasaya cikmadan kesti destegini

Bir de bana hayran deyipte Nokia nin yaptigi cihazlara tepelere cikanlara bitiyorum ya adam Nokia diye kiytirik cihazlari yere goge sigdiramiyor ama fan biz oluyoruz.

Galaxy Note u kalemiyle kullanmak harika, uygulamalar harika, Android 4 ude alacak cebimde boyle bir cihaza yer var ama ne idugu belirsiz, dogru duzgun destegi uygulamasi olmayan , satildigi fiyati hak etmeyen sirf Nokia kraldir, iyidir diye abartilan cihazlara yer yok :)

Bu arada N9 u inceleme ihtiyaci duymadim, dogrudur incelemeye deger bir yani yok cunku. Multimedya olarak elimdeki N8 den daha zayif bir cihazi niye inceleyeyim ki ?
'kiytirik' değil kıytırık. 'goge' değil göğe. 'sigdiramiyor' sığdıramıyor 'idugu' değil olduğu. 'satildigi' değil satıldığı. 'kraldir' değil kraldır. incelemediğiniz telefon hakkında lütfen boş mesaj atmayınız inceleyin öyle gelin.

Del Rey

Del Rey

Üye
peehhh nokıa amca dısını guzel yaptın okeyde hıc utanmada yok 1700 lıra ısterken ıyı uygulama nerde ondan haber ver eger bu parayı bu telefona verecek adam ben etrafımda tanımıyorum o paraya en kral telefonlar alınır ölü bir işletim sistemi olan teli kım napar yada alır vayyy dısına bakar bakar ne guzel telım var demek ıcın alınabılır :D

Myriad Alien Dalvik diye birşey duydun değil mi? Hem Android uygulamalarını açacak, hem Symbian Qt uygulamalarını, hem Maemo uygulamalarından bazılarını hem de kendi uygulamalarını çalıştıracak. Uygulama yok diyorsun. Tebrikler :) SGS 2 yerine bunu alırım.

n000k

n000k

Üye

pardon?? cihaz daha piyasaya çıkmadan güncellemesini çıkardı ve çıkaracak , nokia sadece tel üretmiycek bu işletim sistemiyle güncelleme çıkarmıycanı nerden çıkardın ayrıca?? sen zaten Android sin .. ne anlarsınki :D .. hadi git kardeşim kendi bölümüne.. seni zaten kaide ye alanda kabahat!!!haydem naşşş kendi bölümüne!!

Del Rey

Del Rey

Üye
Samsung kullanıyorsan, veya son derece rahatsız olan Apple iPhone, Nokia N9'u elinde tutsan bile fark edecektir. Tabii nerede? Nokia ya, hayatta kullanmam diyenler çok.

----------Eklendi @ 17:34:32 ---------- Yazıldı @ 17:33:47 ----------

pardon?? cihaz daha piyasaya çıkmadan güncellemesini çıkardı ve çıkaracak , nokia sadece tel üretmiycek bu işletim sistemiyle güncelleme çıkarmıycanı nerden çıkardın ayrıca?? sen zaten Android sin .. ne anlarsınki :D .. hadi git kardeşim kendi bölümüne.. seni zaten kaide ye alanda kabahat!!!haydem naşşş kendi bölümüne!!

Sallıyor işte. Nokia yetkililerini dinlese, hatta okusa en azından biraz anlar.

n000k

n000k

Üye
Samsung kullanıyorsan, veya son derece rahatsız olan Apple iPhone, Nokia N9'u elinde tutsan bile fark edecektir. Tabii nerede? Nokia ya, hayatta kullanmam diyenler çok.

----------Eklendi @ 17:34:32 ---------- Yazıldı @ 17:33:47 ----------

Sallıyor işte. Nokia yetkililerini dinlese, hatta okusa en azından biraz anlar.
bırak anlamaz işte .. ben zaten kendime kızmaya başladım şimdi .. böylesine ne cevap verip anlatmaya çalışıyorsam.. anlamaz!! anlamazsa da çok< tın > yani :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aynen öyle insanlar ön yargılarını kıramıyorlar. Kazık Kadar telefona hayran ama daha eline almadığı cihaz hakkında atıp tutuyor.

Lenneth

Üye
'kiytirik' değil kıytırık. 'goge' değil göğe. 'sigdiramiyor' sığdıramıyor 'idugu' değil olduğu. 'satildigi' değil satıldığı. 'kraldir' değil kraldır. incelemediğiniz telefon hakkında lütfen boş mesaj atmayınız inceleyin öyle gelin.

Tartistigim insan mesaji yazdigim cihazda turkce dil destegi olmadigini akil edecek seviyede degilken cevap yazmam bos :)

----------Eklendi @ 19:09:47 ---------- Yazıldı @ 19:08:46 ----------

Myriad Alien Dalvik diye birşey duydun değil mi? Hem Android uygulamalarını açacak, hem Symbian Qt uygulamalarını, hem Maemo uygulamalarından bazılarını hem de kendi uygulamalarını çalıştıracak. Uygulama yok diyorsun. Tebrikler :) SGS 2 yerine bunu alırım.

2 yildir cikacak ? Hani nerde ? :)

----------Eklendi @ 19:12:01 ---------- Yazıldı @ 19:09:47 ----------

Nokia 5800 , X6 , 5230 , 5530 , C5-03 C6-01 , C7 , N8 , 603 deneyimi olan biri olarak incelemeye deger gormuyorum :) Bu kadar basit. İncelenecek hayran kalinacak bir yani olmadigi ortadayken..

n000k

n000k

Üye

Nokia 5800 , X6 , 5230 , 5530 , C5-03 C6-01 , C7 , N8 , 603 deneyimi olan biri olarak incelemeye deger gormuyorum :) Bu kadar basit. İncelenecek hayran kalinacak bir yani olmadigi ortadayken..
Meego ile symbian ı bir tutuyorsan,senin demekki aklın ....! o kullandığın teller symbian.. N9 Meego işletim sistemine sahip.. sanırım bunuda bilmiyordun. ben söylemiş oldum :)

EDIT= bir kelime yüzünden uyarı aldığımdan mesajlarımı gözden geçiriyorum.. saol kardeşim şikayetin için :D

Türe

Türe

Üye
bugün vodafone'da galaxy note u gördüm yakından kesinlikle kaba ve çok büyük bir cihaz :pro: wave 3 ve galaxy s2 çok hoş duruyordu ama :alkis

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Lenneth ya incelememiş ama gelmiş burda yorum yapma cüretkarlığını gösteriyor bu ne kibir arkadaş siz kimsiniz kusura bakmayın ama cidden soruyorum kendiniz hangi pozisyonda görüyorsunuz da bu kadar uzmanca bir yorum yapabileceğinizi ön görüyorsunuz. günümüzün en iyi teknisyenleri bile bir cihazı incelemeden yorum yapamıyorken nedir sizde ki bu kibir. bunu çook merak ediyorum yoksa post kasmamı kirlilik yaratmamı amaç ?

Del Rey

Del Rey

Üye
Tartistigim insan mesaji yazdigim cihazda turkce dil destegi olmadigini akil edecek seviyede degilken cevap yazmam bos :)

----------Eklendi @ 19:09:47 ---------- Yazıldı @ 19:08:46 ----------

2 yildir cikacak ? Hani nerde ? :)

----------Eklendi @ 19:12:01 ---------- Yazıldı @ 19:09:47 ----------

Bu saydıkların ve bunların dışındaki diğer Symbian cihazları da köküne kadar bilen benim. Senin kötü dediğin Symbian ile Android'i kıyasladığımda nasıl cevap veremediğinizi hatırlatırım :)

Ki, N9 sevmediğiniz Symbian bile değil, iOS, Android ve Bada toplamı bir sisteme sahip; MeeGo'ya.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Lenneth

Üye
Bu saydıkların ve bunların dışındaki diğer Symbian cihazları da köküne kadar bilen benim. Senin kötü dediğin Symbian ile Android'i kıyasladığımda nasıl cevap veremediğinizi hatırlatırım :)

Ki, N9 sevmediğiniz Symbian bile değil, iOS, Android ve Bada toplamı bir sisteme sahip; MeeGo'ya.

Yalan yanlis kiyaslamalarina tenezzul etmedigim icin olabilir :)

Symbian in Androidden daha guvenli oldugunu sallayarak baslamissiniz daha ilk maddenizde.

Android virus sayisinda rekor artisa ragmen hala Symbian dan daha guvenli ne is ?

chip.com.tr/konu/android-en-kotu-rekoru-kirdi_30454.html

Nokia ne yaptiysa iyile, digerlerine tu pis kaka de :) Tam Nokia ci maasli elemanlarin davranisi. Yalan yanlis yazmakta size gayet normal :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yalan yanlis kiyaslamalarina tenezzul etmedigim icin olabilir :)

Symbian in Androidden daha guvenli oldugunu sallayarak baslamissiniz daha ilk maddenizde.

Android virus sayisinda rekor artisa ragmen hala Symbian dan daha guvenli ne is ?

chip.com.tr/konu/android-en-kotu-rekoru-kirdi_30454.html

Nokia ne yaptiysa iyile, digerlerine tu pis kaka de :) Tam Nokia ci maasli elemanlarin davranisi. Yalan yanlis yazmakta size gayet normal :)

Hakan Bey,madem n9u sevmiyorsunuz neden burdasınız?Buraya giren herkes n9u sevdiği için giriyor...Ancak siz sevmediğiniz halde giriyorsunuz ve hem sizin hem de bizim sinirlerimizi geriyorsunuz.Amacınız tartışma çıkarıp konuyu kapattırmak mı?Tamam anlıyoruz,samsung u ve androidi seviyorsunuz,ancak siz de şunu anlayın biz nokia ve hemen hemen herşeyini seviyoruz.Üstelik hatırlatırım,siz de bir mesajınızda "nokianın alınası üç teli var:lumia,n9 ve bişey daha" demiştiniz.n9 u sevdiğinizi söylemiştiniz ama gelmiş burda kötülüyorsunuz?Ne iş?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve n000k
Takipçi Satın Al

Üst Alt