n000k
Üye
hay ağzınla bin yaşapeki o 91 oyundan kaçını oynadın ALLAH aşkına ne gerek var böyle şeylere başta bir gözümüz doysun arkadaşımya bu ortak kanıdır telefonlara yazık fazla mal göz çıkarmaz olurmu o kadar oyun sisteme hiç mi zarar vermez sanıyorsun. hiç mi kasmadı peki! adam akıllı 3 oyun yüklerim takılmıyorsa hele tadından yenmez.sonuçta telefon ekranına gömülüp kalacak vaktim yok ki telefonda oyun oynama dediğin yaratılan boş zamanlarda oynanır max. yarım saat nedir bu bitmek bilmeyen arzularımız
peki o 91 oyundan kaçını oynadın ALLAH aşkına ne gerek var böyle şeylere başta bir gözümüz doysun arkadaşımya bu ortak kanıdır telefonlara yazık fazla mal göz çıkarmaz olurmu o kadar oyun sisteme hiç mi zarar vermez sanıyorsun. hiç mi kasmadı peki! adam akıllı 3 oyun yüklerim takılmıyorsa hele tadından yenmez.sonuçta telefon ekranına gömülüp kalacak vaktim yok ki telefonda oyun oynama dediğin yaratılan boş zamanlarda oynanır max. yarım saat nedir bu bitmek bilmeyen arzularımız
bak c7 me bi kere doksan bir oyun yükledim uygulamalar cabası.. fazla mal göz çıkarmaz hesabı o kadar eglenceli çeşitli oyunlar uygulamalar var ki nokia ölsün diye bi konu var forumda bak istersen bi örnek. tabi kimse zorla nokia aldırmadı bana. ben yine de nokia alırım ama. gerçekler ortada bunlarda gerekli şeyler.
----------Eklendi @ 21:06:17 ---------- Yazıldı @ 21:04:03 ----------
şarj ise suan ne kadar gidiyor şarjın fazla oyun olsun az gitsin bari oyun oynadımda gitti dersin.. telefonda sürekli elimdedir benim.
Evet bencede bu fiyat çok yüksek ama öyle yerlere vurulacak bir cihaz da değil yanitelefon görüntü ve özellikler bakımından çok iyi ama bu kadar yüksek fiyatı hak eder mi orası şüpheli ancak elbette 600 tl gibi bir fiyatta olacak hali yok
Öneriniz için sağolun ama fiyatı değer mi diye sordum alacağım felan demiyorum[alikan];4140954' Alıntı:Kesinlikle UZAK DUR. Nokia nın durumu ortada sana tavsiyem git HTC Sensation veya HTC Evo 3D yi yakından incele ikisinden birini kesin alırsın.
Bence sen bir mağaza da ikisinide eline al vede bir test etme fırsatı bul da. ondan sonra insanlara böyle tavsiyelerde(!)bulun[alikan];4140954' Alıntı:Kesinlikle UZAK DUR. Nokia nın durumu ortada sana tavsiyem git HTC Sensation veya HTC Evo 3D yi yakından incele ikisinden birini kesin alırsın.
Bildiğim kadarı ile flash desteği yok,html5 desteği varinterneti nasıl acaba
polluxea♪;4140086' Alıntı:coook pahalı o telefona valla o parayı ona verenin aklndan şüphe ederim
ölü degilde ney ya söyle bir internete acil bir bilgi topla meego hakkinda veya girdigi testleri bir oku,adamlar 2016 da birakacagisymbiana bile iteleyerek güncelleme cikariyorki kaldiki meegoyu belirli yerleri getirecek valla benim görüsüm bu telefona bu parayi veren resmen aklindan süphe ederim.
sen şüphe etmeye devam et telefonu aldım yok böyle bısı c7 6 sn. Internete girerken n9 2 sn falan sürüyo ekran ve dokunmatik çok Iyi ses ve programlar çok Iyi en güzeli meego hiç bu kadar beklemiyordum gerçekten yapmış adamlar helal olsun
En iyi nokia.FAnboylar bayılacaktır bu telefona ancak S2 Ve 4s'in yanında basit kalıyor....
Telefon muhteşem,Fiyatı bende Pahalı buluyorum ama Farklı olmak ucuz değildir,bunuda biliyorum,Muhteşem bir tasarım,Muhteşem bir Multitasking,Muhteşem arayüz..
Tamam donanım olarak muhteşem değildir belki ama birbirinin aynısı olmaktansa,Herkes gibi olmaktansa Farklı olmayı tercih edenler vardır Mutlaka,Orjinal olun beyler..
Gayet açık değilmi? Birbirinin klonu cepler arasındaki tek farklı cep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?