Nokia N9 böyle bir şey var mı sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Üye

android o zamana symbian gibi demode olur bence

olmaz görürsünüz tizenin ne badada nede meego dan farkı olmayacak pazar payı olarak yani bu saatten sonra google ı bu işten düşürmek imkansız gibi bir hal aldı

Tepkiler: doctorrr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

olmaz görürsünüz tizenin ne badada nede meego dan farkı olmayacak pazar payı olarak yani bu saatten sonra google ı bu işten düşürmek imkansız gibi bir hal aldı

Samsung a da bağlı aslında eğer dalvikle android oyunları çalışırsa ve samsung bir amiral gemisi yaparsa tizenli işler değişebilir.

Uruloki

Üye

Samsung a da bağlı aslında eğer dalvikle android oyunları çalışırsa ve samsung bir amiral gemisi yaparsa tizenli işler değişebilir.

yao tarz projeler sakata geliyor meego içinde öyle bir olay vardı olmadı videolar filan dahi vardı ama şu an için bir şey yok bi proje var tizmee diye o da tizen uygulamalarını meego da çalıştırmak için ki bu olabilir çünkü tizende meego kaynaklı bir sistem yani olursa bu olur o da meego ya yarar

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

o olana kadar ben n9 u değiştirebilirim ya da değiştirmem bi lumia bi n9

Konu Sahibi

külliyen yalan kim demiş onu?

k.v.k yetkili servisinde çalışan bir bayan.

öyle bir cümle kullandıktan sonra ona eş değer s2 var onu öneririm dedi.

neyse konu çok çarpıtılmış merak ettiğim sizlerin böyle bir konuda bilgisi olup olmadığıydı.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bayana maxicepten selam söyle hocam öyle birşey kessinlikle yok.

Tepkiler: doctorrr ve jesus_wan
bi senedir piyasada bozulmamış şimdimi bozulacağı tutmuş

pRime.

Üye

tizen uygulamaları emulatörle çalışmayacak ama. doğrudan çalıştıracaklar. şu an aynı şekilde maemo uygulamalarını meego'da çalıştırmak için uğraşıyorlar. preenv diye bir şey olması lazım.

- - - Eklendi - - -

bu arada dokunmatik kalitesine bir açıklık getirmek istiyorum. hem apple ürünleri hem de nokia n9 sahibi olarak cihazların algılama hassasiyeti neredeyse aynı. fark ise camdan kaynaklanıyor. n9'daki cam gorilla glass iphone'larda ise sertleştirilmiş cam kullanılıyor ve yüzeyi de daha az kaygan yapılmış bu camların yani siz parmağınızı gezdirirken daha çok yapışıyor parmağınız ve daha rahat kullanıyorsunuz cihazı. n9'da ise hem camdan hem de ekranın kıvrımından dolayı parmağınız daha çok kayıyor ve daha az algılıyormuş hissine kapılıyorsunuz.

MasteLaa

Üye
Yok canım N9 toplanmaz topalansa haberler yıkılırdı emin ol abim

Uruloki

Üye

orda emulator demedim ki tizenin kendi içerisinde olan bir uygulama ile açıyor adamlar video var ama dediğim sakata geliyor o işler

Hex4d0r

Üye
Bunlar klasik. Adam elimde yok demiyor. Darkhardware da biri vardı. Şu spotçulara Nikon D800 sormuş o da demiş abi tüm dünyada toplatıldı vs. Bir kere ben Türkiye'de hiçbir ürünün toplatıldığını görmedim. Madem toplatıldı kullanan arkadaşlar RDA'dan mı giriyor. Karşıma verecekler o adamı suratına şöyle iyi bir söveceksin. Kıl oluyorum şu milleti yanlış yönlendiren gerizekalılara.

Tepkiler: ecel54
yok öyle birşey başka kvk bayisine sor bakalım ne diyecekler

pRime.

Üye
bugün meego türkiye topluluğu ile bir araya geldik ve ortamda bir n900, bir n950, 6 adet n9 vardı. N9'lardan bazıları yarım yıllık idi ve hepsinin dokunmatiği ilk günkü.gibi çalışıyordu.

Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa

MasteLaa

Üye
bugün meego türkiye topluluğu ile bir araya geldik ve ortamda bir n900, bir n950, 6 adet n9 vardı. N9'lardan bazıları yarım yıllık idi ve hepsinin dokunmatiği ilk günkü.gibi çalışıyordu.
Bazı telefonlara sırf kötülemek için bu tür yorumlar yapılıyor Serdar Abim pek aldırmamak gerekiyor

Tepkiler: pRime.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

sanmıyorum, böyle birşey yok. gayet kaliteli bir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...