Telefon Tavsiyesi nokia n86 mi e66 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
nokia n86 mi e66 mi
mrb bende suan e66 nokia var 6 ay once aldim cok menmunum ve simdi kafayi n86 ya taktim onu almayi dusunuyorum siz bu isin uzmanlari olarak size danismak istedim arasindaki fark sadece kamerasimi yorumlariniza tercubelerinize ihtiyacim var '

saygilar

• Beğen
Tepkiler: -abimm-

onuralpap

onuralpap

Üye
tıklayarak istediğin bilgiye ulaşabilirsin arkadaşım.:)

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
tsk arkadasim saol

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
hemen hemen ayni n85 biraz daha ust seviyede gibi duruyr anladim

--------------- Ekleme ---------------

tavsiye edebilirmisiniz n86 yi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabii ki tavsiye ederiz..imkanın varsa N86 yı hemen al..

mmzzkk

mmzzkk

Üye
varsa paran al n86yı

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
ok yarin siparis veriyorum yardiminiz icin tsk edr
birde n 86 kullanalim ve n 86 ya flas player oluyormu yuklenebilirmi cunku mobilden interneti cok kullaniyorum

ltfllh

ltfllh

Üye
paran varsa n86 al düşünme

bekirbirim

bekirbirim

Üye
n86 al tabi program ve flash player icin bana ozel mesaj at.yada msn den bana ulas. [email protected]

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
tsk edr ilginize sozunuze itimat ediyorum ve n 86 nokia aliyorum

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bugun n86 yi aldim simdi buna ait ne kadar program varsa bana yollayin ve gercekten cok guzel kamerasi var tuslari cok guzel saatlerce kyrcaliyorum 3 gun surer karistirmam simdi 6 ay once e 66 aldim kaldi elimde neyse kalsin bakalim oda be sunu sorcaktim bu n86 yi turkceye cevirme programi varmi
saygilar

speed944

speed944

Üye
herseyı kalıtelı e serısı ıs odaklı serıdır atanmıs e maıl tusları var ama n86 ıslemcısı..kamerası.. smbian 9.3 olması cıft acılır tasarım olması acısında oyun performansı acılır ayagı sayesınde kucuk tasınabılır video player vs dah ne olsun....

omer854

Üye
e66

sirdas_28

Üye
ne 66 sı ya N86 wlan sihirbazı çift flaş zifiri karanlıkta gündüz kalitesi 8 mps çekmiş olduğun görüntüyü %400 e kadar yakınlaştırma netlik ayarı video çekimi üzerine hiçbir telefona tanımam en güzelide fm verici özelliği dinlediğin mp3 ü kablosuz arabanın teyibinden dinleme hangi telefonda bu özellikler var fiyatı bakımından bi samsung omnia da var oda dünyanın parası N97 den bile kalite bu telefo 800tl N79 dada bu özellikler var 650 tl camerası 5 mps görüntü yakınlaştırma netliği 86 kdar olmasa bile gökyüzündeki nokta gibi görünen kuşu çek yakınlaştır bakalım nasıl görünüyor 86 nın netliğini onu hiç düşünemiyorum video çekimi böyle birşey olamaz ...

--------------- Ekleme ---------------

97 ye nereceğin dünyanın parasını 86 ver telefon kullanmanın keyfine var

krizantem777

Üye
Bu soruyu şaka yaptığını düşünerek ciddiye almıycam arkadaşım...
:)
Eee Tabikiii Noki N86
nasıl istersen öyle bak, nerden istersen öyle bak.... oklar sana N 86 ' yı gösterecektir....
kamera, batarya, sağlamlık, işlemci, ekranı.... falan filan..... .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt