Nokia N8?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valent

valent

Üye
N8 forever anlatılmaz yaşanır :oke:

aspereas

Üye
symbian bolumunde tabi n8 al derler banasorarsan android felan al hic degilse uygulama destegi var hergun yeni oyun ve uygulamalar cikiyor

cyber

cyber

Üye
701 al bence n8 devri yakın zamanda bitecek

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yaw kardeşim Htc de mukkemel foto cekiyor Htc Evo 3d Al hem 3boyutlu cekıyor hem @p1080 hd kayıt yaypıor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Wp 8 ' i bekle bence

onr122

onr122

Üye
701 al bence n8 devri yakın zamanda bitecek

701in işlemcisi iyi tamam haklısında.işlemci oyunlar için gerekli uygulamalar içın gerekli.eğer bu arkadaşımız uygulama oyun istiyorsa android işletim sistemli bir cihaz almalı bu gerçek.ama benim gibi fotoğraf müzik gibi multimedya özellikleri ağır basan bir telefon alacaksada n8 derim.nfc eksikliği ve ekran çözünürlüğü çok önemlisede 701 derim.bu arada benim aldımda en iyi kamera n8de vardı. htc 3D de 5mp kamera var diyeblyorum.oyüzden donanımsa n8, uygulama ise android işletim sistemli telefon

valent

valent

Üye
Arkadaşım android isteseydi android bölümüne konu açardı bazı arkadaşlar neden android al diyorlar belliki N8 i kestirmiş gözüne gelmiş aramızda konu açmış al sen baba N8 i bakma android al diyenlere kafan allak bullak olur.Ama kafana android yatarsa android bölümüne aç konuyu sana bizden daha iyi yardımcı olurlar.

SSnıper

SSnıper

Üye
Belllenin çıkmasını bekle belki belleye güzel bir sürpriz yaparlar.Uygulama açısından.

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
polluxea♪;4140198' Alıntı:
valla belleyle tas gibi telefon oldu dostum..ama yne de sana kalms ben belleyle 1 yıl daha kullanrm N8'i
Ne 1 yılı beni bu telefonla gömerler artık :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir yılmı üç ay sonra nokia yine bir donanım harikası amiral gemi çıkartır bizde çaresiz ona saldırırız

saruman_me

saruman_me

Üye
olmazsa olmazlarından biri kamera ise ya n8 de kalırsın yada xperia arc alırsın kardeş onun kamerasıda süperdir..

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bence Nokia'dan kaçmaya bak bi Android al. Nokianın uygulama desteği hiç güzel değil.
Arkadaşım Telefon Denildiğinde Aklına oyun ve uygulamadan başka bişey gelmiyormu bana androidin neyini savunuyorsun! Kalitesinimi,Fiyatınımı,Görselliğini mi Oyun uygulama istiyosan git oyun konsolu al Telefon alma iyice oyuncak bellediniz siz ya bu cep telefonlarını mantıklı olun lütfen telefon bu atari değil

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Arkadaşım Telefon Denildiğinde Aklına oyun ve uygulamadan başka bişey gelmiyormu bana androidin neyini savunuyorsun! Kalitesinimi,Fiyatınımı,Görselliğini mi Oyun uygulama istiyosan git oyun konsolu al Telefon alma iyice oyuncak bellediniz siz ya bu cep telefonlarını mantıklı olun lütfen telefon bu atari değil
Haklısın üstad androidin tek iyi yanı oyun ondan başka bir şey olmadığı için savunamıyor garibanlar . :d:

tutik

Üye
n 8 diyorsunuzda n8 andoritten iyidir sorarsnız bana uygulamalrıda süper aspalt 6 andarlinew olsun peh hd olsun süper oyunlar var

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Kardeş ben de ikisi de var, samsung galaxy R ve N8. Ama galaxyi nerdeyse hiç kullanmıyorum artık. Şarjı berbat, N8 onun yaptığı herşeyi yapıyor ve markette gerekli uygulamaların hepsi var. N8 kamera harika ve telefon gayet hızlı. Ama tercih yine size kalmış. Ama dediğim gibi androidi yedek tel olarak kullanıyorum artık.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 kolay kolay vazgeçilecek bir telefon değil.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Nokia 1.nesil cihazlarına yazık ediyor. Güncellemeyi kesmek ne demek yaaa. Boşunamı para verdik biz bunlara.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
N8 kullanıcısıyım güzel alet gerçekten ama arkadaşımda samsung galaxy S2 var yan yana geldiğimizde cidden n8 baya bi takoz kalıyor o telefonu elime alınca harbiden telefon kullanmamısım ben bugüne kadar diyorum ama camera bakımından N8 çok iyi bi cihaz karar senin

tufless

tufless

Üye
Bu androidi bu kadar neden abartırlar ki. Yukardaki yazılardada denildiği gibi atari mi bu ya , telefon bu. İlla oyun uygulama diyosanız nokia da da var bunlar. Oyun delisimiyiz biz. Geçende telefon almaya gittim. Araştırmalarım sonucu 603 te karar kıldım. gittim bir kaç yere herkes galaxy ace al dedi. 603 ü napıcan diyolar bana. Abimde yanımda tabi. uyduk bunlara aldım galaxy ace i. Eve geldim bşladım telefonu kullanmaya çok karışık ve insan hiç güven hissi vermeyen bi telefon. Hele bide nokia dan bşka telefon kullanmadıysanız harbiden hiç çekilmez bi hal alıyor. Gittim telefoncuya bana senin kafan mı güzel attan inip eşşeğe biniyosun dedi bana. Dedim istemiyorum bn bu telefonu. Çok kötü bi telefon. dokunmatiği menü geçişleri vs. hiç beğenmedim. Değiştirdim aldım 603 ü. Kafam çok rahat şimdi. Kardeş umarım ne demek istediğimi anlamışındr. Nokiadan şaşmıcaksın. Hele bide N8 diyosun güzeller özelliklere sahip bi telefon sonuçta gidip bi androide para bayılma. Merak etme o telefonda isteklerini karşılıcak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt