Nokia N8?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Bu androidi bu kadar neden abartırlar ki. Yukardaki yazılardada denildiği gibi atari mi bu ya , telefon bu. İlla oyun uygulama diyosanız nokia da da var bunlar. Oyun delisimiyiz biz. Geçende telefon almaya gittim. Araştırmalarım sonucu 603 te karar kıldım. gittim bir kaç yere herkes galaxy ace al dedi. 603 ü napıcan diyolar bana. Abimde yanımda tabi. uyduk bunlara aldım galaxy ace i. Eve geldim bşladım telefonu kullanmaya çok karışık ve insan hiç güven hissi vermeyen bi telefon. Hele bide nokia dan bşka telefon kullanmadıysanız harbiden hiç çekilmez bi hal alıyor. Gittim telefoncuya bana senin kafan mı güzel attan inip eşşeğe biniyosun dedi bana. Dedim istemiyorum bn bu telefonu. Çok kötü bi telefon. dokunmatiği menü geçişleri vs. hiç beğenmedim. Değiştirdim aldım 603 ü. Kafam çok rahat şimdi. Kardeş umarım ne demek istediğimi anlamışındr. Nokiadan şaşmıcaksın. Hele bide N8 diyosun güzeller özelliklere sahip bi telefon sonuçta gidip bi androide para bayılma. Merak etme o telefonda isteklerini karşılıcak..

Dostum oldum olası Nokia Kullanıyorum NOKIA cıyım şimdide gidip lumia serisi çıkınca ondan alacagım büyük ihtimal ama sen git galaxy s2 s3 falan bu telefonları kullan ondan sonra android i neden abarttıklarını anlarsın nokia 808 e 1.500 vereceğine git s3 e ver 1.500 suan 1.500 tl yada s2 al 1.100 tl falan 600-700 liralık android li üründen zaten iş çıkmaz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dostum oldum olası Nokia Kullanıyorum NOKIA cıyım şimdide gidip lumia serisi çıkınca ondan alacagım büyük ihtimal ama sen git galaxy s2 s3 falan bu telefonları kullan ondan sonra android i neden abarttıklarını anlarsın nokia 808 e 1.500 vereceğine git s3 e ver 1.500 suan 1.500 tl yada s2 al 1.100 tl falan 600-700 liralık android li üründen zaten iş çıkmaz

valla haklısın diyecem.yanımda yeğenim var s3 beyaz kullanıyor benim n8 harbiden sönük kaldı be.

turan518

Üye
Arkadaşım şuan elimde nokia n8 war telefonu 2 yıldır kullanıyorum cok memnunum ama ben galaxi s3 alacagm telefonu degistırme sebebim uygulama eksiklıklerı yani isletım sistemi android telefonlarda istedgn butn uygulamaları bulabilırsn ama sybianın uygulamaları sınırlı.ama sen gene hangsini istiosan al n8 kamerasına lafm yok perfct.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
N8 ben iki yıldır kullanıyorum acayip zevkli resim kalitesi çok yüksek mütiş resimler çıkartıyor

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
N8 Kamera .. =]

tufless

tufless

Üye

Hee tabi bunla kıyaslamana bişey diyemem , sanada burda bende hak veriyorum. Ben sadece fiyat düzeyine göre N8 le karşılaştırma yaptım. Tabi zamanla yeni modeller çkıyo. N8 çıkalı oldu bayağı. Ondan dolayı bu görüşüne saygı gösteririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt