Nokia N8?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
iyi yüklesin 15 tane oyunu ne hayrını görecek kasmaktan oynayamacaklar bile onlar sadece gözü doyman kesimler maskat çeşitli çeşitli görünsün bir sürü oyun istiyorlar o kadar oyun için ne zaman var nede işlemci. ha aylak aylak duranlar ister tabi 30-40 oyun. benim için 3-5 oyun olsun işime yarasın yeter :yuru
Haklısın,gösterişten bir farkı yok.

aseu_39

Üye
n8 al derim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iyi yüklesin 15 tane oyunu ne hayrını görecek kasmaktan oynayamacaklar bile onlar sadece gözü doyman kesimler maskat çeşitli çeşitli görünsün bir sürü oyun istiyorlar o kadar oyun için ne zaman var nede işlemci. ha aylak aylak duranlar ister tabi 30-40 oyun. benim için 3-5 oyun olsun işime yarasın yeter :yuru

yani şunlar yeterdi:pes12,asphalt(son sürüm),gta III vs 1-2 oyun daha yeter de artar bile..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadsım eger evımde htc varsa ımcele dene.. Ama nokıanın bır ayrıcalık oldugunu dusınuyorum... Zamanlada daha guzel olcak zaten

esatgelmedi

Üye
iphone modası seni cezbetmiyorsa n8 al üstüne kurtuluşun son bellesini yükle paran cebinde kalsın aslan gibi de telefonun olsun.

pzero

Üye
c7dede aynı amoled ekran var ama ne hikmetse n8 in ekran kalitesi iyi değil, bazı siyahlar patlıcan rengi gibi çıkıyor.
Benim ilk para vererek aldığım telefon ama ekran kalitesi c7 ye hüsran. Renkler canlı değil. İnanmayan varsa resim eklerim....

zenci2323

Üye
nokia oldu android veya iphone al

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
,

es12 hangisi abi? Pro Evolution Soccer'ın Pro olmayan sürümü mü? :D ;)

: p yazınca öyle çıkmış:islik

----------Eklendi @ 13:24:45 ---------- Yazıldı @ 13:23:38 ----------

devolution soccer...bu da 4g destekli olanı

• Beğen
Tepkiler: SSnıper ve Suyaka
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
git galaxy malaxy al bence

valent

valent

Üye
N8 al bazı arkadaşlar android al demiş hangi tel ama sanki android bir marka git android almış t20 alsın o zaman oda android N8 dende iyi dimi yada vodafone alsın androidli yada htc dünkü marka yolda sorsan kimse bilmez N8 al dostum ısınamazsın androide

Kingmortall

Kingmortall

Üye
benide kamerası hdmi çıkışı ve dolby digital olması cezbetti aldım n8 kamerası mütiş tv ye bağladım canavar gibi mübarek :) 2 tb taşınabilir disk taktım süper bişey dakkasında alıcı çıktı 600 lira peşin veriyolar

.Murat.

.Murat.

Üye
Uygulama derdinde değilsen nokia derim
2. önemli sebepte nokia dışında telefon kullanıp kullanmadığın
uzun süredir nokia kullanıcısıysan üstün özellikli telefonda alsan aklın nokiada kalır

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Uygulama derdinde değilsen nokia derim
2. önemli sebepte nokia dışında telefon kullanıp kullanmadığın
uzun süredir nokia kullanıcısıysan üstün özellikli telefonda alsan aklın nokiada kalır

üstün özellikli değil ama samsung galaxy ace aldım içi boş resmen sıkıldım n8 e geçtim :islik

onr122

onr122

Üye
n8 almamın sebebi fotoğraf çekmeyi çok sevmem.bunun dşnda 16gb cezbetmedi değil.4-8gb hafza kartları ancak şarkılarıma yetiyor.ben telden film izlemeyed bayılırım.bu imkanıda sağlıyor n8(ekran konusunda n8 iyi değil buda gerçek.siyah rengi düzgün göstermiyor).ben aldığımda galaxy s ile neredeyse aynı fiyattaydı.ve ilk bakışta galaxy daha cezbedici geldi.sonuçta andrdde uygulama ve oyundan geçilmiyor.hızıda süper ama şuda bir gerçek ben öğrenciyim yeni bir tel yakın zamanda alamam ve ben oyunu pcdede oynuyorum.ve n8 fiziksel olarak daha sağlam geldi bana.bunlar seçmemin birkaç sebebi dahada uzatabilirim.benim gibi durumdaysan n8 derim.daha fazla bilgi istiyosan dahada anlatırım

• Beğen
Tepkiler: AhmeTR95

macocan41

Üye
arkadaşlar n8 telefonum var.kartı okumuyo.servise götürdüm specturum diye bişeyden bahsetti.ben bunu evde yapamazmıyım

.Murat.

.Murat.

Üye
bende general mobile aldım android diye ertesi gün sattım c7 aldım zararım oldu ama kafam rahat
güle güle kullan kardeşim

man20

man20

Üye
n8 almamın sebebi fotoğraf çekmeyi çok sevmem.bunun dşnda 16gb cezbetmedi değil.4-8gb hafza kartları ancak şarkılarıma yetiyor.ben telden film izlemeyed bayılırım.bu imkanıda sağlıyor n8(ekran konusunda n8 iyi değil buda gerçek.siyah rengi düzgün göstermiyor).ben aldığımda galaxy s ile neredeyse aynı fiyattaydı.ve ilk bakışta galaxy daha cezbedici geldi.sonuçta andrdde uygulama ve oyundan geçilmiyor.hızıda süper ama şuda bir gerçek ben öğrenciyim yeni bir tel yakın zamanda alamam ve ben oyunu pcdede oynuyorum.ve n8 fiziksel olarak daha sağlam geldi bana.bunlar seçmemin birkaç sebebi dahada uzatabilirim.benim gibi durumdaysan n8 derim.daha fazla bilgi istiyosan dahada anlatırım
:oke:

serecans

serecans

Üye
nokia dan kolay kolay kopulmaz al n8 i rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt