Nokia N8?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8?
Beyler C6-01'i elden çıkardım sizce N8'mi almalıyım yoksa Bir androidmi?N8'in kamerası beni cezbediyor....

Lenneth

Üye
Android.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
n8.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Isteklerin ne yönde ise onu al. ama kamera işini fazla abartma :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Android veya n8 diye yazıp bırakmayın,sebebini açıklayın...

distakjo

distakjo

Üye
ihtiyacına göre. Eğer çok geziyorsan ve fotoğraf çekme hobin varsa n8 al. Ha yok uygulama delisiysen android al derim.

----------Eklendi @ 19:01:13 ---------- Yazıldı @ 19:00:25 ----------

şuna bak ya. Hiçbi özelliği olmayan telefon sırf android diye n8 e denk tutuluyor. :(

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
ihtiyacına göre. Eğer çok geziyorsan ve fotoğraf çekme hobin varsa n8 al. Ha yok uygulama delisiysen android al derim.

----------Eklendi @ 19:01:13 ---------- Yazıldı @ 19:00:25 ----------

şuna bak ya. Hiçbi özelliği olmayan telefon sırf android diye n8 e denk tutuluyor. :(
Bazıları evet öyle.Aslında fotoğraf pek çekmem ama bazen ihtiyacım oluyor,birde şu aralar n8 ucuzladı,12 Boru değil ama Yinede tedirginim işte... BENİ İKNA EDEBİLECEK BİRİ YOKMU?ŞU YÜZDEN ALMALISIN DİYİP BENİ İKNA EDEBİLECEK BİRİ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla belleyle tas gibi telefon oldu dostum..ama yne de sana kalms ben belleyle 1 yıl daha kullanrm N8'i

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
usb otg'si var:Dkamera 12 mp(en iyisi),uygulama yeterli.belle güzel...

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
SiberSoft

SiberSoft

Üye
Bence Nokia'dan kaçmaya bak bi Android al. Nokianın uygulama desteği hiç güzel değil.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bence Nokia'dan kaçmaya bak bi Android al. Nokianın uygulama desteği hiç güzel değil.
Aslında ben oyun oynamaktan sıkıldım,ailede birinde HTC Desire HD var zaten bütün oyunların hepsini denedim ve sıkıldım..

SiberSoft

SiberSoft

Üye

Aslında ben oyun oynamaktan sıkıldım,ailede birinde HTC Desire HD var zaten bütün oyunların hepsini denedim ve sıkıldım..
Sadece oyun değil ama bir Android cihazı kullanırken zevk alırsın :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
android arayüzü hoşuna gidiyorsa android al ama mesela ben androidden nefret ediyorum herşey karmakarışık ve görsel yönden hiç beğenmiyorum ama symbian belle mükemmel ötesi bitek uygulama için android alınmaz bence diğer yönlerde n8 in birsürü iyi özelligi var ve yeterincede oyun uygulama mevcut zaten

man20

man20

Üye
bana sorarsan eğer n8 al derim beni cezbeden özellikleri şunlar: 16 gb dahili hafıza ve 32 gb'a kadar yükseltilebilen microSD kart takma özelliği var. 12 mpx xenon flash. HDMI ve en önemlisi belle'nin olması. benim için önemli olan özellikler bunlar ve bu yüzdende n8 aldım. 1ghz falan filan bunlar çok abartılan şeyler. bence n8 in hızı çok iyi ve 1 ghz'ide aratmıyor. ya tabi arasında fark var ama yinede bence n8 in hızı çok iyi ve ideal. en azından sinirlerin bozulmaz hızından dolayı. bak şimdi hatırladım da nokia 5800'a bakmıştım bi kere çok sinirlerim bozulmuştu ve çok ağırdı ya sonra n8 imi aldım elime yağ gibi kayıyor menü geçişleri filan :) ben telefonuma aşığım önemli olanda bu :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Bol oyun uygulama istiyorsan Android al derim. (Bütçenizi bilmiyorum ancak Samsung Galaxy s serilerini inceleyin isterseniz.) Eğer sırf kamera için alacaksanız N8 alın..

sand_storm

sand_storm

Üye
bence n8 al çünkü kamera 12mp ben kamerası yüzünden. video kayıt desen 720 p Hd video kaydı yapıyor. uygulamayla falan pek isim olmuyor. Oyun desen telefonda hiç tercihim değil heleki psp varken birde ps vita çıkmışken. Tasarım desen 10 numara. usb den flaşh bellek okuma özelliği mouse ve klavye kullanabilme özelliği ayrıca youtube indirdiğin flv videolarını ve indirdiğin avi,divx filmleri direk telefona atıp izleyebiliyorsun daha ne olsunki.ayrıca yeni çıkacak belle ile daha kullanışlı arayüze sahip olacak

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler,Aslında bende oyun hastasıyım cidden ama HTC'de oynaya oynaya bık geldi cidden....

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bazıları oyun hastası oluyorda..

iyi yüklesin 15 tane oyunu ne hayrını görecek kasmaktan oynayamacaklar bile onlar sadece gözü doyman kesimler maskat çeşitli çeşitli görünsün bir sürü oyun istiyorlar o kadar oyun için ne zaman var nede işlemci. ha aylak aylak duranlar ister tabi 30-40 oyun. benim için 3-5 oyun olsun işime yarasın yeter :yuru

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt