Nokia N8 / Problemli Ürünlerin Üretim Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
filandiye malı saqlam oluyor yha

Rap3g

Üye
bende finlandiya malı kullanıyorum ama yanlş bilgi veren çok oluyor başta gogolag ın verdiği bilgiler. ben çok alman malı macar malı brezilya malı nokia gördüm. ayrıca faturalı tr cihazlardı. ayrıca cihazın çinde yada başka ülkede üretilipde arızalı veya kalitesiz malzeme veya sağlamlık açısından ödün verilmesi söz konusu olamaz mantık dışıdır.Tüm cihazlarda aynı malzeme var sonuçta.

ozggurr

ozggurr

Üye
bende finlandiya malı kullanıyorum ama yanlş bilgi veren çok oluyor başta gogolag ın verdiği bilgiler. ben çok alman malı macar malı brezilya malı nokia gördüm. ayrıca faturalı tr cihazlardı. ayrıca cihazın çinde yada başka ülkede üretilipde arızalı veya kalitesiz malzeme veya sağlamlık açısından ödün verilmesi söz konusu olamaz mantık dışıdır.Tüm cihazlarda aynı malzeme var sonuçta.

Katiliyorum...

iatis

iatis

Üye
bende yaklaşık 1 aydır Fin malı cihaz kullanıyorum.Uzun müddet donma ve reset sorunu yaşadım.Neredeyse telefonu iade edecektim.Ama ilk yüklediğim uygulamalardan olan KRAL FM'i silince tel düzeldi.Hızı arttı.Şimdi çok memnunum.

@iffen

Üye
finlandiya 4 yada 5 reset attı bir kaç defa sim kart hatası verdi hepsi bu konu için teşekkürler

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi

Malzeme ve sağlamlık değil, hata oranı. Senin dediğin gibi olması gerekiyor haklısın, ancak herşey senin dediğin gibi dönseydi elektronik dünyada, 5800 ve N8 gibi modellerde de hatalı üretimler olmamalıydı, diğer markalarda da tabiki. Yani ilke olarak hepsinin mükkemmel olması gerekiyor ancak hatalı ürünler de olabildiğine göre belki bu hatalı üretimin sadece bir fabrikada yanlışlıkla yapılmış olabileceğini de göz önüne almalı...

ipkry

ipkry

Üye

Benim nokia 3250m alman malı, made in germany. Yoksa benim ingilizcem mi yok? Ayrıca nokia n8lerin bazılarını çinde de üretti.

--------------- Ekleme ---------------

Aynı düşüncedeyim.

Arkadaşa ve katılan arkadaşa bende katılıyorum Finlandiya malı ve sıfır reset :oke:

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşa ve katılan arkadaşa bende katılıyorum Finlandiya malı ve sıfır reset :oke:

Görünüşe göre Finlandiya malları sağlam gibi. Gerçi kullanıcıların çoğunun telefonu Finlandiya malı ama olsun :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Nokia 5800 Germany
Nokia n8 Finland
ikiside teknolojix ten alınma
N8 de made in finland yazan yerin yanın nokia kom aş garantisi yazıyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
made in finland telefonum ve radyo takılması hariç sorun yaşamadım hep ufak sorunlar symbian sonuçta yeni güncellemelerle kusursuz olcağına eminim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benim made in finlandiya :D sorun yok

teatrous

Üye
benm n73üm çin malıydı

cabal21

cabal21

Üye
çin malı. 3 ayda sıfır sorun.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ne üretim yeri. saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. n serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum

bu tamamen zırvalamış ya.. benim telefon elimde ve altında Madei Chine yazıyor nasıl olacak bu peki. Ve sorunsuz çalışıyor. daha 1 kere bile reset atmadı. Hemde ilk seri üretim

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
nereden biliyorsunuz :D

byesho

byesho

Üye
Benim N8 de Made in by nokia yazıyor. Genpa. Hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Ayrıca hiç elimden düşürmüyorum canavarı :)

WebStyle

WebStyle

Üye
bende yaklaşık 1 aydır Fin malı cihaz kullanıyorum.Uzun müddet donma ve reset sorunu yaşadım.Neredeyse telefonu iade edecektim.Ama ilk yüklediğim uygulamalardan olan KRAL FM'i silince tel düzeldi.Hızı arttı.Şimdi çok memnunum.

Acaba N8'lerin reset atması ya da kilitlenmesi telefonun üzerinde yüklü olarak gelen uygulamalar dan kaynaklı olmasın?

AYNA

AYNA

Üye
bu takılma reset atmadır felan bu hatalar kesin giderilecek dimi arkadaşlar??

cabal21

cabal21

Üye

Uploaded with

Çinde n8 üretimi yok diyenler anlamıştır umarım.

WebStyle

WebStyle

Üye
bu takılma reset atmadır felan bu hatalar kesin giderilecek dimi arkadaşlar??

Türkiye'ye gelecek olan 2.part cihazlar yeni güncelleme ile gelecek muhtemelen.. Hatalar da en aza indirilmiştir diye tahmin ediyorum..

Üst Alt