arkadaş yararlı olabileceğini düşündüğü bir konu açmış. Senin bir küfür etmediğin kalmış. Biraz ayıp olmuyor mu?
evet çok haklısın arkadaşım katılıyorum sana![]()

bende finlandiya malı kullanıyorum ama yanlş bilgi veren çok oluyor başta gogolag ın verdiği bilgiler. ben çok alman malı macar malı brezilya malı nokia gördüm. ayrıca faturalı tr cihazlardı. ayrıca cihazın çinde yada başka ülkede üretilipde arızalı veya kalitesiz malzeme veya sağlamlık açısından ödün verilmesi söz konusu olamaz mantık dışıdır.Tüm cihazlarda aynı malzeme var sonuçta.
bende finlandiya malı kullanıyorum ama yanlş bilgi veren çok oluyor başta gogolag ın verdiği bilgiler. ben çok alman malı macar malı brezilya malı nokia gördüm. ayrıca faturalı tr cihazlardı. ayrıca cihazın çinde yada başka ülkede üretilipde arızalı veya kalitesiz malzeme veya sağlamlık açısından ödün verilmesi söz konusu olamaz mantık dışıdır.Tüm cihazlarda aynı malzeme var sonuçta.
Benim nokia 3250m alman malı, made in germany. Yoksa benim ingilizcem mi yok? Ayrıca nokia n8lerin bazılarını çinde de üretti.
--------------- Ekleme ---------------
Aynı düşüncedeyim.

Arkadaşa ve katılan arkadaşa bende katılıyorum Finlandiya malı ve sıfır reset![]()

arkadaşlar ne üretim yeri. saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. n serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum
bende yaklaşık 1 aydır Fin malı cihaz kullanıyorum.Uzun müddet donma ve reset sorunu yaşadım.Neredeyse telefonu iade edecektim.Ama ilk yüklediğim uygulamalardan olan KRAL FM'i silince tel düzeldi.Hızı arttı.Şimdi çok memnunum.
bu takılma reset atmadır felan bu hatalar kesin giderilecek dimi arkadaşlar??