Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
valla face hiç bakmadım ama youtube açılıyor hala ve ben sadece pr 3 deki arayüz nasıl olcak onu merak ediyorum ve telefonumun bu halindende çok memnunum açıkcası ama tarih veripte güncelleme yapmazlarda ona kızarım neden remi kaynak diyorsun bu güncelleme haberi nokia isveçten geldi bu resmi değil mi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
wala dostum bende cok memnunum telefonumdan oyunlarndan da ...:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ya geçen hawx ı kurdum yok böyle şey pcde de oynamıştım şimdi telde oynuyorum

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen hawki bende laptopdan bliorum onda oynamistim ilk :) aynisi ya yemn ederm adamlar yapmis hawk , asphalt 5 ve spiderman gerckten harikalar :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ben ilk defa bir tel oyununda oyı başlarken tanıtım videosu gördüm oha dedim bu aynı hawx

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen ole dostum su diger imzasiz oyunlar da imzali olsa cok guzel olcakti :ehe

blackblood

Üye
ohhh hacılar on numara oldu hee N8 imi seviyon yaaa :D (maşallah değin allah nazardan saklasın)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ins dostumm :)

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bu nokia sabriden beter çıktı valla :) şaka bir yana ben çok menunum telefonumdan sadece tarayıcı hariç onadan güncelleme gelse tadından yenilmeyecekte işte tik oldum nokia senin yüzünden günce 500 kez güncelleme varmı diye bakmaktan ;)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
bn hic bakmiorm szlerden duyuorm nalsa :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
hahah :D sampiyon avatrdaki sen misin ? :kop:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
cok kanki bnm kiz arkadasim hasta oldu sana :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
eyw kanki hayran sana :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
sağolsun bacım :) zaten face de fun club açmış hayranlarım :););) bu sabri sarıoğlunun kayıp olan dedesi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop:

mustafa

mustafa

Üye
hadi bakalım hayırlı olsun diyelim n8 kullanıcılarına. bu güncellemelerden sonra güzel şeyler olursa telefonda bende alacağım n8. 5800'ım bozulmayadurdu :ehe

Üst Alt