Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

tasarimx

Üye
Nokia N8 için beklenen Symbian^ 3 güncellemesi nihayet geliyor, şimdilik İskandinavya için yayınlanan PR1.1 güncellemesini NAVIFIRM ile indirmek mümkün. Muhtemelen Nokia kısa zamanda Türkçe güncellemeyi de yayınlayacaktır.

Nokia N8 PR 1.1

--------------- Ekleme ---------------

kaynak

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
1o subat civarinda gelir tahminim :oke:

mc_mfi

Üye
ya ben dün nokia ya mail attım nezaman olacak güncelleme neyi kapsayacak die sonra bugün aradılar beni bu aralar hehangi bi güncelleme yoq dediler bilmiyorum artık nezaman gelir güncelleme:hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aradilar hemde sana msj atmadilar ? :kop:

sultant

Üye
mileltei kandırıp duruuyosunuz yok ocak ta yok ayın 24 dunde şimdi de şubat o zamn bu guncelelmeyı bulur..

erkara_64

sultan bile kızdıysa tamamdır...nokia elini daha da hızlandırır artık:)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
:kop: sultan sampiyon sakin ol :D biz yazmadik bu yaziyi alinti bu kaynakta ole yaziordu ordakinide ylanlamislar yazildigi gun:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
subatta cikar beylerrrr:D

suat1111

suat1111

Üye
ammada büyüttük ne zaman isterse ozaman çıksın

erkara_64

bence tarayıcı güncellemesini hemen diğer güncellemeleri 6 ay sonra çıkarsada olur...çoğu kişide sadece ben gibi tarayıcı için güncelleme bekliyor...diğerleri gec olsun ama temiz olsun sorun değil..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bence tarayıcı güncellemesini hemen diğer güncellemeleri 6 ay sonra çıkarsada olur...çoğu kişide sadece ben gibi tarayıcı için güncelleme bekliyor...diğerleri gec olsun ama temiz olsun sorun değil..

kesinlikle katılıyorum ;):nono:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
tarayiciyi halletmeleri lazim

xparissx

xparissx

Üye
bence sorun ne NOKIA DA nede DIGER KURUMLARDA tek sorun bizde once kendimize soralim, neden SABIRSIZIZ diye telefonu aldik zaten bu telefonu alirken once deniyoruz test ediyoruz ozelliklerni inceliyoruz ve ondan sonra aliyoruz simdi neden sikayet ediyoruz dyelimki guncelleme gelicek, sonra... 1 ay olmadan 2. bir konu acilacak 2.0 guncellemesi nezaman 3.0 vs... nereye kadr bu butun telefonlar icin gecerli sadece NOKIA degil ,telefon bu ona binip seni uzayin derinliklerine cikarmayacak sadece SAHSI FIKRIM selametle...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bence sorun ne NOKIA DA nede DIGER KURUMLARDA tek sorun bizde once kendimize soralim, neden SABIRSIZIZ diye telefonu aldik zaten bu telefonu alirken once deniyoruz test ediyoruz ozelliklerni inceliyoruz ve ondan sonra aliyoruz simdi neden sikayet ediyoruz dyelimki guncelleme gelicek, sonra... 1 ay olmadan 2. bir konu acilacak 2.0 guncellemesi nezaman 3.0 vs... nereye kadr bu butun telefonlar icin gecerli sadece NOKIA degil ,telefon bu ona binip seni uzayin derinliklerine cikarmayacak sadece SAHSI FIKRIM selametle...
Bende tam buna benzer birşey yazmaya hazırlanıyordum ki gördüm yorumunu arkadaşım . Güzel yazmışsın ellerine sağlık . Katılıyorum .

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
evet dayi ole :)

[alikan]

[alikan]

Üye

Dostum bence yanlış anlamada biraz abes bir yorum olmuş. Neden mi çünkü sen bu telefona kalkıp 1000 TL veriyorsun bu birinci sebep. 2. sebep N8 e rakip bir telefon şahsen göremiyorum belki de telefonumu çok seviyorum diyedir ama yani amaya gelirsek N8 gibi bir telefon alınca bir insanın bazı şeyleride istemesi ve beklemeside hakkı oluyor doğal olarak. Ne alaka 1 ay olmadan yeni güncelleme ne zaman gelecek. Elbette ki N8 alan herkes bunun beygir olmadığını biliyodur :s Fakat bu telefondan istenen bazı şeylere telefon eksik cevap veriyorsa gerekli güncellemenin hemen çıkmasını istemekte yerden göğe kadar haklıdır herkes. Çünkü benim elimde ki N8 in yapamadığını veya eksik yaptığını, yüzüne bakmayacağım bana göre çok dandik bir kaç telefon bazı özellikleri daha stabil yapıyorsa bende N8 in bazı ufak tefek sorunlarının (örneğin: tarayıcı sorunu) bir an önce giderilmesini isterim. HEMDE EN ACELE TARAFINDAN. Ve son olarak herkesin yeni güncelleme gelse de bir ay sonra yine güncelleme çıksın ne zaman çıkar diye düşünmesi normal çünkü herkes biliyor ki N8 bu sen hayal et oda yapsın :) bizde hayal ederiz ve çıkmasını isteriz güncelleme çıkar bir hafta sonra bir daha isteriz :p Teknoloji almış yürüyor sen merak etme bir gün bu telefonların üstünede bineriz ^^

serhatoktar

serhatoktar

Üye
[alikan];3134870' Alıntı:
Dostum bence yanlış anlamada biraz abes bir yorum olmuş. Neden mi çünkü sen bu telefona kalkıp 1000 TL veriyorsun bu birinci sebep. 2. sebep N8 e rakip bir telefon şahsen göremiyorum belki de telefonumu çok seviyorum diyedir ama yani amaya gelirsek N8 gibi bir telefon alınca bir insanın bazı şeyleride istemesi ve beklemeside hakkı oluyor doğal olarak. Ne alaka 1 ay olmadan yeni güncelleme ne zaman gelecek. Elbette ki N8 alan herkes bunun beygir olmadığını biliyodur :s Fakat bu telefondan istenen bazı şeylere telefon eksik cevap veriyorsa gerekli güncellemenin hemen çıkmasını istemekte yerden göğe kadar haklıdır herkes. Çünkü benim elimde ki N8 in yapamadığını veya eksik yaptığını, yüzüne bakmayacağım bana göre çok dandik bir kaç telefon bazı özellikleri daha stabil yapıyorsa bende N8 in bazı ufak tefek sorunlarının (örneğin: tarayıcı sorunu) bir an önce giderilmesini isterim. HEMDE EN ACELE TARAFINDAN. Ve son olarak herkesin yeni güncelleme gelse de bir ay sonra yine güncelleme çıksın ne zaman çıkar diye düşünmesi normal çünkü herkes biliyor ki N8 bu sen hayal et oda yapsın :) bizde hayal ederiz ve çıkmasını isteriz güncelleme çıkar bir hafta sonra bir daha isteriz :p Teknoloji almış yürüyor sen merak etme bir gün bu telefonların üstünede bineriz ^^

tebrikler

ozggurr

ozggurr

Üye
[alikan];3134870' Alıntı:
N8 bu sen hayal et oda yapsın :)

Nokia N8, sen onunla ne yaparsan o!
Nokia N8, sen onunla ne yapacaksin?
Nokia N8, sen hayal et o da yapsin!
...bitmez...

wlerox

Üye
bi arkadas guncellemenin 24ocakta olacagini soylemisti ama guncelleme filan gorunmuyor

Üst Alt