Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

teknopat

teknopat

Üye
yeter da gelsin şu güncelleme :bann:

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum sen demişin ama çok alakası var aynı yazılım olduğunu düşün kamera arayüzünde 12 mp yazıyo çoşqrsın c7 kullanıcısı olarak dimi ama telefon desteklemez onun için bazı şeyler farklı olucak tabi ki

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet şu güncellemenin gelmesi şart,hemde hemen

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen beyler nokiada bnun farknda merk etmeyn :oke:

balkonkusu

balkonkusu

Üye
perşembe akşamı geldi geldi gelmedi daha da heyecan yapmam :D niye perşembe derseniz finalim bitiyo ve 15 gün netten uzak olacam :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
En geç 25 ine kadar geldi geldi gelmedi hevesim kaçar artık ..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
valla ben tik oldum resmen ay sonuna kadar gelmezse güncelleme tikimden kurtulmak için telefonu satıcam :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
dostum sen demişin ama çok alakası var aynı yazılım olduğunu düşün kamera arayüzünde 12 mp yazıyo çoşqrsın c7 kullanıcısı olarak dimi ama telefon desteklemez onun için bazı şeyler farklı olucak tabi ki

tmm işte aynı şeyi demek istedim ifade edemedim görünürde çok bi farklılık olcağını sanmıorum ama aynı anda yayınlarlar herealde|-)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
haci dha btmedi mi be finaller :ehe

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
nokia sabri sarıoğlunu geçtin valla yha...:;)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
zuhuauahua D:D::D

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
Bugünkü haberimizde bilgiler kesin kaynaksa yeterince güvenilir değildi ve bu nedenle yazının başında bunu özellikle belirttik.

Fakat MobilBekcisi olarak haberleri okuyuculara ilk ulaştıran kaynaklardan olmak istiyoruz ve bugün aldığımız bilgilerde gerçeklik payı varsa birçok kişi için oldukça önemli bir haber olduğundan, risk alıp kaynağı da belirterek bunu duyurduk.

Ancak daha sonra Nokia'dan daha güvenilir bir açıklama gelince objektiflik adına haberi güncelledik.

Yani, ilk aşamada Nokia bir açıklama yapmadı ki, sonra değiştirerek sizi de keklemiş olsun. Böyle davranışlar yakışmıyor sizlere...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

barisakkaya

Üye
NEXT YAZILIM PR 1.1 24 Ocak ON GELİYOR.
IMROVEMENTS & CHANGELOG-
^ Yeni W Lan Simge
^ Yeni saat animasyon seçerseniz
ekran koruyucu listelenen müzik şarkı olması için
^ Genel hızlı ve çok yumuşak
performans.

Yeni özellikler-
^ Manzara çevirici
müzik ^ arama, resim vb
^ Yeni split girdi
(Cool) arayüzü
^ Web önbelleğe
ileriye ve geriye ile sayfaları
düğmeler,
Görüş ^ yapılandırma
fonksiyonlar, (ızgara ve liste)
dan adresini kullanarak ^ navigasyon
kişi kitap

BT DÜZELTME OLACAK HATALAR ARE-
^ WLAN arama,
^
tasarruf değil işlevselliği
SMS, klavye ... ^ Touch yanıt için mesaj.

ozggurr

ozggurr

Üye
Yani, ilk aşamada Nokia bir açıklama yapmadı ki, sonra değiştirerek sizi de keklemiş olsun. Böyle davranışlar yakışmıyor sizlere...

Nokia N8'in ya da Nokia sirketinin Ocak ayinin ilk gunlerinde firmware yayimlayacagina dair herhangi bir resmi aciklama ya da kaynak mi vardi ki arkadaslar asagilayici ifadeler kullanarak basliklar aciyorlar...

venusutarit

venusutarit

Üye
Maksat konu açmak olsun demekki

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
uzar bu tarıhler gene

fnk-hamel

fnk-hamel

Üye
Bilgiler için teşekkürler. N8 harika bir tel. Yeni güncellemelerle daha da iyi olacak.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bugünkü haberimizde bilgiler kesin kaynaksa yeterince güvenilir değildi ve bu nedenle yazının başında bunu özellikle belirttik.

Fakat MobilBekcisi olarak haberleri okuyuculara ilk ulaştıran kaynaklardan olmak istiyoruz ve bugün aldığımız bilgilerde gerçeklik payı varsa birçok kişi için oldukça önemli bir haber olduğundan, risk alıp kaynağı da belirterek bunu duyurduk.

Ancak daha sonra Nokia'dan daha güvenilir bir açıklama gelince objektiflik adına haberi güncelledik.

Nokia N8'in ya da Nokia sirketinin Ocak ayinin ilk gunlerinde firmware yayimlayacagina dair herhangi bir resmi aciklama ya da kaynak mi vardi ki arkadaslar asagilayici ifadeler kullanarak basliklar aciyorlar...

Cok ozur diliyorum... Ben 2 açıklamanın da Nokia'dan yapıldığını, ve Nokia'nın tutarsız oldugunu dusundugum icin yazmıstım, aşağılamak olmasa da dalga gecmistim evet, tekrar özür diliyorum, yanlış anlaşılma var, mesajlarımı siliyorum... İyi çalışmalar...

--------------- Ekleme ---------------

EK: Konu başlığı düzenlensin lütfen...

Üst Alt