buna sevindim. 30 aralıkta açtığım konuda bu sıkıntıyı dile getirmişim umarım gelecek olan şey bu konuda belirttiğim simgedir.valla ya geçen hawx ı kurdum yok böyle şey pcde de oynamıştım şimdi telde oynuyorum
aynen hawki bende laptopdan bliorum onda oynamistim ilkaynisi ya yemn ederm adamlar yapmis hawk , asphalt 5 ve spiderman gerckten harikalar
ben ilk defa bir tel oyununda oyı başlarken tanıtım videosu gördüm oha dedim bu aynı hawx
Ya ark.lar son zamanlarda benim şarjım daha az gitmeye başladı; hep oyun oynuyordum dayanıyordu da şimdi 20 dakika asphalt oynuyorum Battery Monitorde %10 gitmiş görünüyüor; ve çabuk da bitiyor... Sizde de böyle mi? Yoksa yanlış şarj etmeden dolayı ömründen yemiş olabilir miyim? En başlarda Angry Birds, SpiderMan vs.vs. oynayarak (toplam 2 saat) %40 oluyordu gün sonunda, şimdi yarım saat Asphalt yarım saat de Hawx %30un altına iniyor telefon evi göremiyor... Oyunlar mı daha cok pil yiyor yoksa benim pil mi sorun çıkarıyor sizde nasıl?

arkadaşım ana ekran widgetleri bataryayı sömürüyor..çünkü ana ekrana koyduğun zaman o programlar arka planda çalışır ve ayrıca battery monitör programına nasıl tahammül edebiliosun şaşırdım.kurduğum 5 dk içinde geri sildim..adamı fıtık eder o program![]()
Ya ark.lar son zamanlarda benim şarjım daha az gitmeye başladı; hep oyun oynuyordum dayanıyordu da şimdi 20 dakika asphalt oynuyorum Battery Monitorde %10 gitmiş görünüyüor; ve çabuk da bitiyor... Sizde de böyle mi? Yoksa yanlış şarj etmeden dolayı ömründen yemiş olabilir miyim? En başlarda Angry Birds, SpiderMan vs.vs. oynayarak (toplam 2 saat) %40 oluyordu gün sonunda, şimdi yarım saat Asphalt yarım saat de Hawx %30un altına iniyor telefon evi göremiyor... Oyunlar mı daha cok pil yiyor yoksa benim pil mi sorun çıkarıyor sizde nasıl?
ama haksızmıyım nokia sabri sarıoğlunu geçti şaka bir yana nerden baktın dostum ve ayın kaçına ertelemişler.tarihi ertelemsler ama dostm![]()
O zaman biz telefonu eskitince değiştirmeye yakın çıkarsınlarwala yorumsuz aslnda ne kdar gec ckarsa o kdar iyi cnku o kdar dha gelistirirler
Pek Sanmıyorum .bugun gelirmi güncellemeler acaba?