Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
:D ins alirsin dostm snde nasip olur almak n8 i:)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
valla ya geçen hawx ı kurdum yok böyle şey pcde de oynamıştım şimdi telde oynuyorum

aynen hawki bende laptopdan bliorum onda oynamistim ilk :) aynisi ya yemn ederm adamlar yapmis hawk , asphalt 5 ve spiderman gerckten harikalar :oke:

ben ilk defa bir tel oyununda oyı başlarken tanıtım videosu gördüm oha dedim bu aynı hawx

Ya ark.lar son zamanlarda benim şarjım daha az gitmeye başladı; hep oyun oynuyordum dayanıyordu da şimdi 20 dakika asphalt oynuyorum Battery Monitorde %10 gitmiş görünüyüor; ve çabuk da bitiyor... Sizde de böyle mi? Yoksa yanlış şarj etmeden dolayı ömründen yemiş olabilir miyim? En başlarda Angry Birds, SpiderMan vs.vs. oynayarak (toplam 2 saat) %40 oluyordu gün sonunda, şimdi yarım saat Asphalt yarım saat de Hawx %30un altına iniyor telefon evi göremiyor... Oyunlar mı daha cok pil yiyor yoksa benim pil mi sorun çıkarıyor sizde nasıl?

sercan262626

Üye
Ne zamandır bunları bekliyorum. Nokia sanırım çok sabırsız davranıp sürdü bu telefonu piyasaya. Bu haberleri duymasam N8'im bişeye yaramıyo diyecektim (:

erkara_64

Ya ark.lar son zamanlarda benim şarjım daha az gitmeye başladı; hep oyun oynuyordum dayanıyordu da şimdi 20 dakika asphalt oynuyorum Battery Monitorde %10 gitmiş görünüyüor; ve çabuk da bitiyor... Sizde de böyle mi? Yoksa yanlış şarj etmeden dolayı ömründen yemiş olabilir miyim? En başlarda Angry Birds, SpiderMan vs.vs. oynayarak (toplam 2 saat) %40 oluyordu gün sonunda, şimdi yarım saat Asphalt yarım saat de Hawx %30un altına iniyor telefon evi göremiyor... Oyunlar mı daha cok pil yiyor yoksa benim pil mi sorun çıkarıyor sizde nasıl?

arkadaşım ana ekran widgetleri bataryayı sömürüyor..çünkü ana ekrana koyduğun zaman o programlar arka planda çalışır ve ayrıca battery monitör programına nasıl tahammül edebiliosun şaşırdım.kurduğum 5 dk içinde geri sildim..adamı fıtık eder o program:)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
arkadaşım ana ekran widgetleri bataryayı sömürüyor..çünkü ana ekrana koyduğun zaman o programlar arka planda çalışır ve ayrıca battery monitör programına nasıl tahammül edebiliosun şaşırdım.kurduğum 5 dk içinde geri sildim..adamı fıtık eder o program:)

Widgetlerimde sadece oyun ve hesap makinesi işlem kaydı rehber sözlük bi de saat kısayolu falan var.. Onlar da sen açmadıkça arkada çalışmıyor? Arkada çalışan bir tek program yok.. Bir menü bir de oyun açık uygulamalarda görünüyor...

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum hawx ve aspahlt daha fazla güç istediğinden gpu çalışıyo olabilir fazladan ondandır herhalde bakma bende pc kullanmayınca telden net yapıyom gün içinde tekrar şarj ettiğim oluyo şimdi diceksiniz ne kadar az gidiyor şarjı ama çoğu akıllı telefona göre çok daha fazla gidiyor yani test edenlerde bunu söylüyorlar

erollcelik

erollcelik

Üye
arkadaşlar oyun oynarken teli tasarruf moduna alın.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi

dostum ilk 1-2 gun telin sarji cko gidermis zten de sarj ederken nasil yapiorsun ?

mesala laptopda sarj ederken ilk usbyi takip sora tele mi takiorsun yoksa ilk tele takip sora mi usbyi laptop a bagliorsun ?

zırzavat

zırzavat

Üye
mmmmmmmmm ... :)))) çok güzell ..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
tarihi ertelemsler ama dostm :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
wala yorumsuz aslnda ne kdar gec ckarsa o kdar iyi cnku o kdar dha gelistirirler :oke:

ertus

Üye
bugun gelirmi güncellemeler acaba?

ertus

Üye
haklısın

teknopat

teknopat

Üye
ne zaman gelcek bu güncelleme :off:

Soc-DooM33

Soc-DooM33