Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

volkii76

volkii76

Üye
24 ocak. hadi hayırlısı

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ins erken olur tarih :)

Uruloki

Uruloki

Üye
basligi niye degistirdin tarih 24 ocak mi oldu tekrar

ThebLue16

ThebLue16

Üye
24 ocakta değil ya şubat diyorlar beklememize deyse bari

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
basligi degsitrdim dogru degildi cnku N8 sahplerini kekledi sence baslk bole iyimiydi ? :kop: komikti sadece :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
evet gayet iyiydi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
sakin ol sampiyon :D

Uruloki

Uruloki

Üye
şimdi pr1.1 i geçtimde pr3.0 ı düşünüyorum yeni arayüz filan

ThebLue16

ThebLue16

Üye
pr 3.0 ne zaman gelir acaba :hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
2012'de N9 ile beraber... Veya N9 çıkar yeni arayüz N9'da var N8'e niye koyalım diyebilirler.. :S

Uruloki

Uruloki

Üye
son çıkan N9 haberlerine göre dünya mobil iletişim kongresinde nokia büyük süprizler yapıcakmış theorçun düşün artık

ThebLue16

ThebLue16

Üye
orcun n9 da n8 ile aynı özellikler varki sadece altta klavyesi var oda s^3

TheORCUN

TheORCUN

Üye
N9'da MeeGo olma ihtimali çok yüksek... N9 sadece örnekti, S^4'ü başka cihaza yapıp N8'e vermemek Nokia için normal bir durum; ki verebilir de, bir şey demem. Sadece yapacağını sanmam, 5800'a da N97 fw'sini yapardı, biz CFW ile ugrasmazdık...

Uruloki

Uruloki

Üye
orası doğru ama söylentilere göre yada nokia ceosunun röpartaşına göre artık s^3 s^4 filan kalmıcak cihaz symbian üzerinde çalışcak o kadar güncelleme ile yenilikler gelicek üsteki arkadaşımız ise yanlış biliyor onun bahsettiği cihaz e7 tabi fark sadece klavye ile değil kamerada da var ve n9 ise meego ile çalışıcağı neredeyse kesin ve donanım içinse bir mobilbekçisi sitesine girmenizi isterim çünkü nokia yüklü miktarda 1.2 ghz işlemci ve broadcom bcm2763 almış anlaşılan o ki mobil dünya kongerisnde nokia şov çekebilir ve bcm2763 öyle bir mpu ki hem 1080p video işleyebiliyor hemde ps3 ün oyun performansının %70 ni sağaayabiliyor ve nokia bu cihazı baharda tanırtırsa türkiyeye gelmesi eylülü bulur o zamanda benim elime para geçer ve bu cihazı alıp ikinci bir hat kullanırıö çünkü N8imi çok seviyorum

webplayer

webplayer

Üye
2012'de N9 ile beraber... Veya N9 çıkar yeni arayüz N9'da var N8'e niye koyalım diyebilirler.. :S

Gayet mantıklı. Çok güzel ümitleri var N8 kullanıcılarının ama fazla heveslenmemeli bence, sonra kursakta kalabilir. Teknoloji bu, aynı zamanda serbest piyasa ekonomisi, ne olacağı belli olmaz. Nokia arızalar için bir süre desteğini kesmeyecektir (5800'a yaptığı gibi) ancak anlatılanlar kadar ileri gider mi orası tam bir muamma. Kesin açıklama gelmeden umut bağlamamalı bence...

Uruloki

Uruloki

Üye
bence nokia değişti artık symbian ı alt sınıflarda meego u ise üst sınıflarda kullancak mesela nokia yel pazarında birincide olsa kan kaybediyor ama herkes 5800 faciası dedi şu foruma bakın 5800 kullanan kaç kişi var nokia satmış ama bunun böyle gitmeyeceğinde farkında bence onun için yenilik yapmak zorunda birde öyle birşey ki benim dediğimden anlaşılan herhalde n8 e meego gelcek o tabi ki olmaz ama artık android nasılsa symbiannda öyle olucak desteklediği cihazlara kadar güncellenilecek ve nokia da değişim başladı ben SE kullandım 2008 de az dalga geçmedim nokia yavaş kamera berbat diye ee şimdi ne oldu N8 in hızı ve kamerası çok iyi eee sonuç nokia değişiyor ve değişmek zorunda birinciliği korumak istiyorsa zorunda

webplayer

webplayer

Üye
bence nokia değişti artık symbian ı alt sınıflarda meego u ise üst sınıflarda kullancak mesela nokia yel pazarında birincide olsa kan kaybediyor ama herkes 5800 faciası dedi şu foruma bakın 5800 kullanan kaç kişi var nokia satmış ama bunun böyle gitmeyeceğinde farkında bence onun için yenilik yapmak zorunda birde öyle birşey ki benim dediğimden anlaşılan herhalde n8 e meego gelcek o tabi ki olmaz ama artık android nasılsa symbiannda öyle olucak desteklediği cihazlara kadar güncellenilecek ve nokia da değişim başladı ben SE kullandım 2008 de az dalga geçmedim nokia yavaş kamera berbat diye ee şimdi ne oldu N8 in hızı ve kamerası çok iyi eee sonuç nokia değişiyor ve değişmek zorunda birinciliği korumak istiyorsa zorunda

Sen de haklısın tabiki. Nokia'nın değişmek zorunda olduğu, ve payını arttırmak istiyorsa dediğin gibi bu tarz güncellemeleri getirmesi gerektiği bir gerçek. Ancak her zaman firmalar üstlerine düşen görevleri yapmıyorlar. Benim sadece demek istediğim, forumdaki herkesi çok umutlu ve hevesli görüyorum bu Symbian 4 için vs. için, henüz Nokia'dan açıklama gelmediği için, umut bağlamayın bu kadar. Sonra boş çıkarsa Nokia'ya küfretmek ve üzülmek zorunda kalmayın diye. Telefonunuzu böyle sevin, güncellenirse daha çok seversiniz :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
abi dur 2.o gelsinde 3.o dusunurz sora :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
orası doğru ama söylentilere göre yada nokia ceosunun röpartaşına göre artık s^3 s^4 filan kalmıcak cihaz symbian üzerinde çalışcak o kadar güncelleme ile yenilikler gelicek üsteki arkadaşımız ise yanlış biliyor onun bahsettiği cihaz e7 tabi fark sadece klavye ile değil kamerada da var ve n9 ise meego ile çalışıcağı neredeyse kesin ve donanım içinse bir mobilbekçisi sitesine girmenizi isterim çünkü nokia yüklü miktarda 1.2 ghz işlemci ve broadcom bcm2763 almış anlaşılan o ki mobil dünya kongerisnde nokia şov çekebilir ve bcm2763 öyle bir mpu ki hem 1080p video işleyebiliyor hemde ps3 ün oyun performansının %70 ni sağaayabiliyor ve nokia bu cihazı baharda tanırtırsa türkiyeye gelmesi eylülü bulur o zamanda benim elime para geçer ve bu cihazı alıp ikinci bir hat kullanırıö çünkü N8imi çok seviyorum

çok sağlam mpu, haberi bende görmüştüm nokia artık broadcom ile anlaşıyor n8 de başladı n9 da devam edecek artık rakipler düşünsün nokianın en büyük hamlesidir diğer rakiplere.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
su video guncellemesini yaptktan sonra facebookda ne video indirebliorduk nede video izleyeblioruz ya :S

Üst Alt