2012'de N9 ile beraber... Veya N9 çıkar yeni arayüz N9'da var N8'e niye koyalım diyebilirler.. :S
bence nokia değişti artık symbian ı alt sınıflarda meego u ise üst sınıflarda kullancak mesela nokia yel pazarında birincide olsa kan kaybediyor ama herkes 5800 faciası dedi şu foruma bakın 5800 kullanan kaç kişi var nokia satmış ama bunun böyle gitmeyeceğinde farkında bence onun için yenilik yapmak zorunda birde öyle birşey ki benim dediğimden anlaşılan herhalde n8 e meego gelcek o tabi ki olmaz ama artık android nasılsa symbiannda öyle olucak desteklediği cihazlara kadar güncellenilecek ve nokia da değişim başladı ben SE kullandım 2008 de az dalga geçmedim nokia yavaş kamera berbat diye ee şimdi ne oldu N8 in hızı ve kamerası çok iyi eee sonuç nokia değişiyor ve değişmek zorunda birinciliği korumak istiyorsa zorunda

orası doğru ama söylentilere göre yada nokia ceosunun röpartaşına göre artık s^3 s^4 filan kalmıcak cihaz symbian üzerinde çalışcak o kadar güncelleme ile yenilikler gelicek üsteki arkadaşımız ise yanlış biliyor onun bahsettiği cihaz e7 tabi fark sadece klavye ile değil kamerada da var ve n9 ise meego ile çalışıcağı neredeyse kesin ve donanım içinse bir mobilbekçisi sitesine girmenizi isterim çünkü nokia yüklü miktarda 1.2 ghz işlemci ve broadcom bcm2763 almış anlaşılan o ki mobil dünya kongerisnde nokia şov çekebilir ve bcm2763 öyle bir mpu ki hem 1080p video işleyebiliyor hemde ps3 ün oyun performansının %70 ni sağaayabiliyor ve nokia bu cihazı baharda tanırtırsa türkiyeye gelmesi eylülü bulur o zamanda benim elime para geçer ve bu cihazı alıp ikinci bir hat kullanırıö çünkü N8imi çok seviyorum