Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

İfadelerin yanlış kardeş hoşuma gitmedi
Pekala bu forumda olanların babalarından N900 kullanabilecek pek çok minsan var
Senin baban kullanamıyor diye diğerleridemi kullanamayacak ?

kardeş senin baban benim babam die bir olay yok ortada farzı misal genelleme konuştuk..ayrıca benim babam avukat galaxy s kullanıyor...dikkatini çekerim...uslübü beyenmediysen o senin sorunun!!!

blut_hy

Üye
nie artık buraya kimse yazı yazmıyo güncellemeden ümidiniz iyitirdiniz mi :D

tasarimx

Üye

BrowserRank isimli bir sitenin, dünya çapında birçok internet sitesinin ziyaretçi istatistiklerini tutan StatCounter verilerine dayanarak hazırladığı bir grafik, hangi ülkede en çok hangi işletim sisteminin internete erişmek için kullanıldığını ortaya koydu.
Symbian’ın yeni cihaz satışlarındaki payı gittikçe küçülmesine rağmen, mevcut cihazlar sayesinde ülkemiz dahil olmak üzere dünya üzerinde liderliğini koruduğu gözleniyor. iOS’un İngilizce konuşulan ülkeler ve yüksek gelir seviyesine sahip Avrupa ülkelerindeki liderliğine karşılık, Android’in Samsung ve LG’nin anavatanı olan Güney Kore’de liderliği bizler için pek şaşırtıcı olmadı.

görüldüğü gibi arkadaşlar symbian her zaman lider , daha düne kadar hepimiz symbian kullanıyorduk , android ,ios, bada iyi güzelde daha çok yeni, nokia çok geç kalsada şu anda toparlama sürecinde , bence iyi bir çalışmayla symbianı adam edebilir. ben nokia nın boş durduğunu sanmıyorum ... symbianı da bırakacağını sanmıyorum.. ben olsam bırakmam.. bu arada symbian 3 ten fazlasıyla memnunum ...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
tasarimx guzel bir paylasim olms dostm ;)

webplayer

webplayer

Üye
görüldüğü gibi arkadaşlar symbian her zaman lider , daha düne kadar hepimiz symbian kullanıyorduk , android ,ios, bada iyi güzelde daha çok yeni, nokia çok geç kalsada şu anda toparlama sürecinde , bence iyi bir çalışmayla symbianı adam edebilir. ben nokia nın boş durduğunu sanmıyorum ... symbianı da bırakacağını sanmıyorum.. ben olsam bırakmam.. bu arada symbian 3 ten fazlasıyla memnunum ...

Arkadaşım ne yazık ki bırakıyor. Nokia Microsoft ile anlaştı ve bundan sonra Windows Mobile işletim sistemli akıllı telefonlar çıkacak piyasaya. Üst segment telefonlarında WM kullanacak Nokia. Symbianı ya tamamen bırakır ya da anca alt segment telefonlarında kullanır. Yani tamamen bırakmasa bile Symbian artık eski önemini kaybedecek yavaş yavaş.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
:aha:
Arkadaşım ne yazık ki bırakıyor. Nokia Microsoft ile anlaştı ve bundan sonra Windows Mobile işletim sistemli akıllı telefonlar çıkacak piyasaya. Üst segment telefonlarında WM kullanacak Nokia. Symbianı ya tamamen bırakır ya da anca alt segment telefonlarında kullanır. Yani tamamen bırakmasa bile Symbian artık eski önemini kaybedecek yavaş yavaş.

2028 de olur bu ancak..zaten gözlerde görmez :aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
hahha knka aynenn :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ole mi dersin suat :)

Üst Alt