hmzgl
Üye
Banada 920 çekiminde ortam biraz daha ışıklı iken çekilmiş gibi. Led flaşın xenon kadar aydınlatması imkansız gibi bir şey. N82 ile flaş açık n86 ile karşılaştırmada (karanlık ortamda) tabiki xenon daha iyi. Yinede fazla idda etmiyorum. N8 den iyi olmadığınıL920 sanki ortamda ışık varmış gibi çok güzel çekmiş.
Gölge boyu neden o zaman koltuğun arkasına düşüyor?
hah isiklar acik degil lumia 920 nin gece cekimi bu. bak o kdar iyi ki isiklar acik sandiniz ve nerdeyse hile var diyeceksiniz moonlife ile birlikte.
- - - Eklendi - - -
n8 hatirlatirim 12 mp. digerleri 8mp siz gece cekimi icin yapilmis.bir test siz cozunurlugu karsilastiriyorsunuz. Bakin 920 isiklar acik cekmis diyorsunuz. Halbuki bu gece cekimin 920nin ne kadar iyi cektigini gosteriyor
Gölge boyu neden o zaman koltuğun arkasına düşüyor?
Belli bir şekilde sol taraftan ışığın vurduğu anlaşılıyor.
Soldaki,koltuğun orda ki gölgeye iyice bak bence ışık açık mı değil mi.
- - - Eklendi - - -
Forumda da örnek verilmiş zaten,gölge boyundan ışık açık mı yoksa kapalı mı olduğu anlaşılıyor.
http://www.maxicep.com/windows-phon...20-kamera-testi-ve-unboxing-video-723555.html
Biz burada nikon'u mu karşılaştırıyoruz?
Bi dk nikon.ile cekilen resmi neden eklemedin aradaki farki gormuyor musun.?
N8'i niye araya kattın ki karşılaştırmaya değmez..
N8'i niye araya kattın ki karşılaştırmaya değmez..
wp bolumunde pylasan arkadaslar var. ve oda da isik acikmis gibi gosteriyor
- - - Eklendi - - -
konu basligini oku . Netlikse n8 zaten ustun olur bu adil bir kiyaslama olmaz biri 12mp digerleri 8mp. dogal olarak n8 ustun olur. gece cekim yapilmis burda 920nin ne kadar iyi cekim yaptigini vurgulamak icin yapilmis
wp bolumunde pylasan arkadaslar var. ve oda da isik acikmis gibi gosteriyor
- - - Eklendi - - -
konu basligini oku . Netlikse n8 zaten ustun olur bu adil bir kiyaslama olmaz biri 12mp digerleri 8mp. dogal olarak n8 ustun olur. gece cekim yapilmis burda 920nin ne kadar iyi cekim yaptigini vurgulamak icin yapilmis
Oha sacmalıonsun hanı pureviem 41 megapixeldi? Neden lumia 920 net degilde n8 net birak Allah aşkına bir dedigin digerini tutmuyor.
12 mp veya 8 mp olduğu için kıyaslama yapılamaz diye bir şey yoktur..Xperia S de 12 mp ama İphone 4s in 8 mp ile neler yaptığını görüyoruz..
Evet öyle..Demek istediğimi sen anlamadın sanırım..Bu fotoğrafları ben kendim de karşılaştırdım bizzat N8 le olmasa da s2 ile 920 karşılaştırdım yani rahat ol
1-purewiem degil purewiev
2-purewiev kamera mp li degil kamera ozelligi
3-purewiev 41mp degil
4-purewiev bi nevi optikzoom gorevi goren bir ozellik
5-lumia920 nin purewiev ama 41 mp degil 8.7mp
Bunlari bilmeden gelip burda laf ediyorsun. Git once purewiev neymis ogren gel. Gece cekimi uzerinde durulmus birsey de lumianin aydinlik fotosunda isiklar acilmis diyorsun bu ayrica bi komik.
- - - Eklendi - - -
Bak cozunurluge bakilmadan renklerin canliligini kiyasliyorsun. burda ise gece cekimi. Bak bakalim en aydinlik ceken 920 degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?