mining-
Üye
poken telefonu aldığımda yüklüydü.valla ben öyle bişey yüklemedimpoken nerden geldi? Bence sen suiteden yazılımı tekrar yükle.. 701 kullanıyorum böyle bi sorunuum yok
soft atınca yazılım ve bilgilerim siliniyomu?ve softtan sonra her hangi bi yükleme yapmam gerekiyomu?sen suiteden yazılımı yeniden yükle öncesinde 7780 ile bi soft at sonra yeniden yükle düzelir sanırım.. poken moken gereksizleri at çöpe
pc kablosu yok kigerekmiyo *#7780# yaparsan sadece tercihlerin falan silinir ana ekran ayarların gider ama onu tam net hatırlamıyorum belki de gitmez.. pc ye tak suite den yeniden yükle düzelir
soft atınca yazılım ve bilgilerim siliniyomu?ve softtan sonra her hangi bi yükleme yapmam gerekiyomu?
hafıza kartını çıkardım.bi kaç gün öyle kullanıcam.sorun devam ederse biçimlendiricem[ENGİN];4673480' Alıntı:
softtan sonra yazılımı yüklemene gerek yok çünkü hiçbir orjinal uygulama silinmez ama hafıza kartını da biçımlendir derim eğer kartında resim müzik vs yoksa
[ENGİN];4673480' Alıntı:
softtan sonra yazılımı yüklemene gerek yok çünkü hiçbir orjinal uygulama silinmez ama hafıza kartını da biçımlendir derim eğer kartında resim müzik vs yoksa
kutudan çıkmadı mı?
bende fp1 i telden yüklemiştim
abi yazılımı yüklemesini bilerek söyledim hani belki bi sıkıntı olmuştur ben fp1 i telden yükledim ama pc ye düşünce bi daha yeniden yükledim hem bi zararı yok zaten
abi yazılımı yüklemesini bilerek söyledim hani belki bi sıkıntı olmuştur ben fp1 i telden yükledim ama pc ye düşünce bi daha yeniden yükledim hem bi zararı yok zaten
abi sen de naptın ya o kadarda değilbi tarafını cihaza bi tarafını pcye tak netten nokia suite indir.. Allah bilir sende fp1 yüklü değildir.. *#0000# yapsana bi orda yazanları buraya yaz bi
---------- Eklendi @ 02:03:16 ---------- Yazıldı @ 02:01:21 ----------
Fp1 de bu sorun 0 a indi gibi ya bende günde en fazla 3 defa oluyor ki en az 100 mesaj atıyorum cihazda da 4bin mesajım var
abi sen de naptın ya o kadarda değilsöyleyince bi daha kontrol ettim nokia belle fp1 yazıyo
[ENGİN];4673504' Alıntı:
tekrar yüklemede elbet bir sıkıntı yok kardeşim bilgi maksatlı dedim
abi hafıza kartını çıkardım gözlemliycem sorun devam ederse biçimlendiricem.çok sağol[ENGİN];4673516' Alıntı:
arkadaşım sen sadece şımdıkik soft format atıp bırkaç gün gözlemle mesajlar takılacakmı diye sonrasında duruma göre karar verîlir
şimdi soft atıcam
eyvallah canım abim
Yalnız konu n8 den 603 e geldi n8 için açan arkadaş sanırım uyudu.mining canım kardeşim zaten tele hiçbişeyden azcık fazla şey yüklemişsin at bi soft olmadı bas flashı rahata et güzel kardeşim
abi hafıza kartını çıkardım gözlemliycem sorun devam ederse biçimlendiricem.çok sağol
---------- Eklendi @ 02:13:29 ---------- Yazıldı @ 02:12:13 ----------
şimdi soft atıcamdüzelmezse bide flash için başınızı ağrıtırim
abi soft *#7780# mi yoksa 7370 mi?[ENGİN];4673540' Alıntı:
eyvallah *#7370# ile soft formatı at tel açılışta siyah ekranda epey bir süre bekler sorun değil kendince açılmasını bekle sonrasın da dil kodu ve magaza harıtalar için kullanıcı hesabını girdikten sonra e posta ve telefondan telefona aktarma seçeneklerıni reddet ve ana ekrana geçince ayarlarını yaparsın artık mesaj ayarlarına dokunma şimdilik gözlemle bir süre
abi soft *#7780# mi yoksa 7370 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?