Nokia N8 Kısa Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Güzel kardeşlerim telefon un yazılımı orjinal uygulama olarak x-plore youtube downloader var mesaj olarak ta toplamda 365 gelen 227 gönderilen mesaj var bundan önce N95 8 Gb vardı 2 bi e yakın mesaj oluyodu kasmıyodu bile telefon bidaha nokia yı eve sokmam kendimi bildim bileli nokia kullanan birisiyim ama N8 ile son bulacak.

suiteden yazılımı yeniden yükle olmadı bas flashı sonra git sat telefonu git samsung al ace yada galaxy s mes kafana gööre

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan

opxah93

Üye
konuyu hortlatmıs gibi olucam ama lütfen bana acil yardım :S :S :S nokia n8-00 gümüş tel var belle reflesh 111.040.1511 yüklü son 2 gündür mesajlasırken birden mesaj yollanmıyo tekrar göndere dokundugumda mesaj düzenlyc: özellik desteklenmiyor diyor bir daha dokununca yazdıgım mesaja ek olarak cok eskilerde yazdıgım bi mesaji yeni mesajima ekleyerek farklı bir kişiye göndermiş gibi görünüyor yani ayseye yazdıgım mesajin sonuna kendince eski mesajlarımdan ekliyor yine ayşeye gönderiyor ama ahmete gönderilmiş gibi görüyorum ben. farklı oturuma yolluyor mesajı. çıldırıcam telefonda 1 mesaj bile yok kayıtlı yine aynısını yapıyor. lütfen yardımcı olun gece gece cok moralim bozuldu.

Üst Alt