Bu başlıkta ve diğer başlıkta yazdıklarımı uyguladım sonuç aldım.Şarj konularında mesajlarıma rastlarsınız .
Şu an 90 saati yakalamış durumdayım çok yoğun kullanmadım ama kendi haline de bırakmadım. Flaşlamakla zaman kaybetmeyin en az 10 kez değişik versiyonlarla flaşladım ama sonuç fiyaskoydu.Şarjım uzun gidiyor diyenlere çok bozuluyordum önceki sayfalarda bazı arkadaşların bana kızdığı gibi ama her türlü yemini ederim ki 18-20 saatten 90 saati buldum 3g açıkken.Yalan söylemek için neden bu kadar uğraşayım ne elde edebilirim ki.
Hafıza kartını çıkardım sonra
Hard Reset-Büyük ihtimalle bundan şifa buldum.
Factory Reset
Hafıza kartı format
Nokia tavsiyesi ile Bul uygulamasından Ot.yeniden başlatma ve şebeke arama kapalı-hard formattan önce bunu tek başına denedim bir işe yaramadı.Siz formattan sonra gene kapalı yapın belki yararı olur.
RamBlow-Linkini bulamadım,bendekini upload ettim-Çok işe yarayacağını sanmıyorum ama bir deneyin Cleanup ile hafızadaki programları öldürün.Zaten devamlı yapmaya gerek yok bir-iki sefer yapın programdan çıkın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde Android-İOS-Symbian tartışmasının sonu yok uzar gider.Her sistemin artıları ve eksileri var kendine uyanı herkes kendi seçsin.