Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ByWorth

ByWorth

Üye
Nasil bir sorun, biraz acarsan daha iyi yardimci olabiliriz...

Usb depolama modunda Dahili 16 gb hafızayı görmesi gerekirken Micro Sd kart yuvasını görüyor. Bilgisayarda çıkarılabilir bir disk oluyor fakat Yuvada kart yoksa "Çıkarılabilir disk içine bir disk yerleştirin" diyor =(

ayasin

Üye
bendede aynı sorun var hatta konu bile açtım ben :( sebebini öğrenemedim ve baya bi kişi aynı sorundan şikayetçi

yilan53

Üye
bende bir türlü güncelleme çıkmadı yaw kafayı yiyecem

calis84

calis84

Üye
Bende bir depolama sorunu yok arkadaslar, yani en azindan su an icin

'eco

'eco

Üye
ne güzel solemıs ohalandeve arkadasım azına saglık ben n8 kullanıorum ama pişmanım arkadas 2*2=4 e ne kdr ınanıosan bunada öle ınan iphone işi bitirmiştir...

selly1310

selly1310

Üye
ne güzel solemıs ohalandeve arkadasım azına saglık ben n8 kullanıorum ama pişmanım arkadas 2*2=4 e ne kdr ınanıosan bunada öle ınan iphone işi bitirmiştir...

iphonunu met ediceksen git ona ayrılan forumda bunu yap.insanların hefesini niye kırıyorsun.sizin yaptıgınız kafa karıştırmaktan başka birşey degil.gören de diycek sanki 50.000 milyarlık araba almışız geriye dönüş yok artık aldıgımızla yaşıcagız.Hoşına gitmedize n8 götür telefoncuya sat kendine başka bir tel al.ne bu ya iphone nokia n8 den iyi..samgung nokia n8 den iyi..ne bu ya sidik yarışınamı girdik.nokia n8 o kadar kötükü iphoncular işi gücü bırakmış nokia n8 e camur atıyor.o kadar kötüse niye kendilerine rakip görüyorlar telefonu..

suat1111

suat1111

Üye
bencede

karamandalina

Üye
Bir şey söyleyeyim mi ? Yemişim iphone 4 ü ... Anten sorununa sayın steve jobs telefonu böyle tutun şöyle tutun diye çözüm getiriyordu :ehe Hele bir tanıdığım cihazın köşesine bant yapıştırıp kullanmaktan bahsediyordu :ehe yepyeni cihaza bant öylemi :ehe:ehe Adam 2.000 tl bayılıp apple kazığı yemiş kendisini böyle avutuyor. Nokia N8 her açıdan iphone 4 den daha iyi bir cihaz. Karşılaştırmalara baksınlar N8 teknik olarak oldukça üstün. Hemde daha hesaplı bir fiyata. Adamlar bunu kendilerine yediremeyip gelip gidip çemkiriyor başka bir şey değil. Bir kaç güncelleme sonra kendileride N8 alırlarsa hiç şaşırmam..

musty24

Üye
arkadaşım n8 çok kötü bi cihaz..biz kötü olduğunu bile bile gidip 1000 lira verdik..aldık istediğimiz gibide kullanıyoruz..çöpe atacak 1000 liramız vardı onuda n8 e verdik..aramızdada n8 le alakalı şeyler konuşuyoruz..ıphone bitirmişse git iphone al o forumda takıl ordaki arkadaşlarla ıphone muhabbetini yap..yada ne biliyim galaxy yada wave forumunda takıl hangi cihaz sana göre iyiyse artık..o kadar iyi telefonlar varken kötü bi telefonun forumunda ne işin varsa artık :allalla:

:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

selly1310

selly1310

Üye
bir uzak arkadaşın iphonu var.adam kullanmasını bilmiyor.Niye aldın diye sordum cevap"" eee televizyonda gördüm avrupada herkes telefon dükkanların önüne kamp kurmuş,bende alayım dedim."" yani maksat iphone olsun gerisi boş.n8 cıktı...adamlar affalladı..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benimde iphone4 kullanan bi abim var adam kullanmasını biliyor jailbreak, oyun program cart curt kısacası hakkını veriyor ama bana şunu diyor: iPhone alıp bir multimedya cihazı olarak kullanabilen cihazın hakkını veren iphoncuların yarısını bulmuyor diyo geri kalanı sırf şekilden ibaret......

suat1111

suat1111

Üye
ewt keşke herkez bilinçli olsa

kanishka

Üye
şu anda indiriyorum bakalım çalışacakmı

barmanbek

barmanbek

Üye
benimde iphone4 kullanan bi abim var adam kullanmasını biliyor jailbreak, oyun program cart curt kısacası hakkını veriyor ama bana şunu diyor: iPhone alıp bir multimedya cihazı olarak kullanabilen cihazın hakkını veren iphoncuların yarısını bulmuyor diyo geri kalanı sırf şekilden ibaret......
Benim çevrem öyle zekilerle doluki iphonunda pusula olduğunu bile bilimiyo. Açınnca oha bunu nasıl yaptın diye soruyo. :) var yani nokia da da yok sanmayın nokiada da N8 olup ovi yi bilmeyen çok insan var.ama genellikle bu durum iphone da daha çok. Adam iphone dio iphonu kim üretti diye sor bilmez düşünün yani okadar anormal varlıklar var. Ben birebir denk geldim adamda iphone var apple güzel dedim o ne kardeş cevabını alıp sustum :)

matrax-0052

Üye
Flaş işleminden sonra depo hafıza modunda çalışmıyor bi çaresi varmıdır?

marky238

Üye
yaa neden "güncelleştirme yok" diye bi mesaj alıyo bu telefon ? kafayı yicem bi güncelleştiremedim şunu..

--------------- Ekleme ---------------

ürünkodu ile alakalı olabilirmi ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hakkat ya bu banada denk geldi adama apple harika kim nederse desin dünyanın en iyi markası diyorum steve jobs'ın tanıtımını izledinmi yine her zamanki spor tip diyorum ne bileyim anlatıyorum işte böyle ipod nano touch çıkmış falan adam bön bön suratıma bakıyor. aynı durum nokia dada çok fazla dediğin gibi oviden haberi olmayan allahın kulu çooook..ya arkadaş madem sadece mesaj yazıp alo diceksin o iphone'a yazık etme bari anlayan birine ver başının gözünün sadakası olsun:kop:

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bugun de gelmedi demi :D mart sonu o zaman :D

Üst Alt