Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan1905

Üye
bugünde yok maalesef

ipkry

ipkry

Üye
Yok yok yok herzamanki gibi yok :off:

yavuz22_22

yavuz22_22

Üye
bence biraz beklemek lazim. resmi cikar nokia su guncellemeyi herkez kurtulsun :) :oke:

muratcan1905

Üye
birde bu nokia ne günlerde çıkartıyor güncellemeleri falan belirli bir günü varmı bilen varmı ?

tmtablocu

Üye
BENCEDE BEKLEMEK LAZIM ... AMA NE KADAR :islik

hastali

Üye
Arkadaşlar beklemeyin gidin nokiashopa yapiolar 15dakkada ya işkence çekmeyin bende yaotrmadım bugn uğradım sadece yedekle teli herşey silinicek dedi die yaptrmadım yarın yaptırıcam resmi olarak tertemiz nokiashoplar ücretsiz yapio

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ona kalırsa oraya bile gitmeye gerek yok navifirmden indir flashla ama olay farklı o kadar koda çıkıyor bize neden çıkmıyor :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Arkadaşlar beklemeyin gidin nokiashopa yapiolar 15dakkada ya işkence çekmeyin bende yaotrmadım bugn uğradım sadece yedekle teli herşey silinicek dedi die yaptrmadım yarın yaptırıcam resmi olarak tertemiz nokiashoplar ücretsiz yapio

Zaten Nokia Shop da Navifirm den indiriyo tüm renklere göre. Gelen telefona göre atıyor flashı. 15dk değil sıra vardır 5dk sürer normalde.

[alikan]

[alikan]

Üye

Zaten Nokia Shop da Navifirm den indiriyo tüm renklere göre. Gelen telefona göre atıyor flashı. 15dk değil sıra vardır 5dk sürer normalde.

Bugün gittim NokiaCare'e yüklettim yeni güncellemeyi bugün itibarıyla P.R 1.1'e kavuştuk :) Hiç beklemeye gerek yok NokiaCare'ler yüklüyo valla sorunsuz.

esmerdo

esmerdo

Üye
bende yüklettim bu pr1.1 ama ne işe yarıyo kim anlatacak bana yaw :hmmm:hmmm

mc_mfi

Üye
arkadaşlar bide bu s^3 yeni arayüzü iyiden iyi ye dilleniyor çoğu sitede bu geçiyo ve nokia ya mail atmıştım aradılar yeni arayüze yok demediler ama tarihte belirtmedi baklım bekleyip görücez

k4nun1

k4nun1

Üye
daha çıkmadı bizim tele :S

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
navifirmde 454 dosya görünüyor 20 tane daha eklemişler düne göre ama bizimkiler yoook :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
cildrcam ya su pr 1.1 in tadna bakamadk (....576) :D pr 2.o beklcez sanrm oda en gec 1o una kdar ckcak :D

aquenter

Üye
Turkey 0599764 Published
Turkey 0599821 Published
Turkey 0599843 Published
Turkey 0599895 Published
Turkey 0599914 Published
Turkey 059D576 In creation
Turkey 059D954 In creation
Turkey 059D956 In creation
Turkey 059D9S5 In creation
Turkey 059D9S7 In creation

Sıra belkide 576 dadır hadi bakalım. Çok az kaldı sanırım. 10 'una kadar çıkacağına eminim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben de dayanamadım avcılar nokia da PR 1.1 yüklettim.Bana göre çiğazın hız dokunma ve gps hızları arttı iyi forumlar herkese bu arada 2.0 yeni arayüz nasıl olcak onu merak ediyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ooooo bu sıraya kalırsa iş benim no en son sırada Turkey 059D9S7 In creation:)

seydi53

Üye
Bence D serisi telefonların güncellemesi beraber çıkacak. Tek farkları renkleri değil mi . Türkçe ovi ve sosyal ağlar uyarlaması bekletiyordur bizi.

cabal21

cabal21

Üye
bana dun nokiadan mesaj geldi. Telefonunuzu guncelleyin diye.

Üst Alt