calis84
Üye
Nasil bir sorun, biraz acarsan daha iyi yardimci olabiliriz...013.016 ile Usb depolama modunda sizde de sorun oluyor mu?
Nasil bir sorun, biraz acarsan daha iyi yardimci olabiliriz...013.016 ile Usb depolama modunda sizde de sorun oluyor mu?
Nasil bir sorun, biraz acarsan daha iyi yardimci olabiliriz...
ne güzel solemıs ohalandeve arkadasım azına saglık ben n8 kullanıorum ama pişmanım arkadas 2*2=4 e ne kdr ınanıosan bunada öle ınan iphone işi bitirmiştir...
Hele bir tanıdığım cihazın köşesine bant yapıştırıp kullanmaktan bahsediyordu
yepyeni cihaza bant öylemi 
Adam 2.000 tl bayılıp apple kazığı yemiş kendisini böyle avutuyor. Nokia N8 her açıdan iphone 4 den daha iyi bir cihaz. Karşılaştırmalara baksınlar N8 teknik olarak oldukça üstün. Hemde daha hesaplı bir fiyata. Adamlar bunu kendilerine yediremeyip gelip gidip çemkiriyor başka bir şey değil. Bir kaç güncelleme sonra kendileride N8 alırlarsa hiç şaşırmam..

Benim çevrem öyle zekilerle doluki iphonunda pusula olduğunu bile bilimiyo. Açınnca oha bunu nasıl yaptın diye soruyo.benimde iphone4 kullanan bi abim var adam kullanmasını biliyor jailbreak, oyun program cart curt kısacası hakkını veriyor ama bana şunu diyor: iPhone alıp bir multimedya cihazı olarak kullanabilen cihazın hakkını veren iphoncuların yarısını bulmuyor diyo geri kalanı sırf şekilden ibaret......
var yani nokia da da yok sanmayın nokiada da N8 olup ovi yi bilmeyen çok insan var.ama genellikle bu durum iphone da daha çok. Adam iphone dio iphonu kim üretti diye sor bilmez düşünün yani okadar anormal varlıklar var. Ben birebir denk geldim adamda iphone var apple güzel dedim o ne kardeş cevabını alıp sustum 
ilk attığın flaşın üzerine tekrar flash atarsan problem kalmayacaktırFlaş işleminden sonra depo hafıza modunda çalışmıyor bi çaresi varmıdır?