Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

barmanbek

barmanbek

Üye
Nokia tlefon yapmayı biliyor. Hemde çok iyi biliyor çok güzel telefonlar yapıyor ama AKKILLI telefon yapamıyor. AKILLI telefon yaparken telefonun aklını koymayı unutuyor.iphone da ise bu durum tam tersi iphone telefon yapmayı bilmiyor ama iş akıllı telefon olunca iphone aklını koymayı çok iyi yapıyor ve aklını koyuncada insanlar telefona değil o telefonun aklına bakıyolar. bknz: iphone ve n8 (5800 yada başka akıllı telefonda olabilir.) aynı yükseklikten yere atın hangisi telefon yapıyor anlarsınız.

karamandalina

Üye
Nokia çok güzel akıllı telefon yapıyor iphone 4 ile karşılaştırılırsa daha üstün bir cihaz. 1 aydır n8 kullanıyorum iyiki de almışım. Geciken güncellemeye gelince, ülkelere göre sırayla dağıtılıyor. Dünya genelinde kullanılan bir çok nokia modeli ve symbian versiyonu mevcut. apple gibi tek bir işletim sistemi ile uğraşmıyorlar. Elbette zaman alacak..

calis84

calis84

Üye
Nihayet arkadaslar, bugün hem pr1.1 hemde bir uygulama güncellemesi telefona geldi ve yüklüyorum. Sabrin sonu selamet derler, nihayet telefonum kavustu güncellemeye:d:
Ama bir celiski var isin icinde, Nokia sitesinde benim telefon koduna hala güncelle yok diyor, ama telefona geldi. Yani arkadaslar herzaman telefondan güncelleme aramasi yapalim, siteye felan güven yok yani:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar pr1.1 hakkinda ufak bir sorum var.
Yatay Arama ( Modsuz şekilde ) diye bir yenilik gelimis bu tam anlamiyla ne oluyor?

karamandalina

Üye
calis84 telefon kodu neydi ki senin ? :hmmm

throner

throner

Üye
Nihayet arkadaslar, bugün hem pr1.1 hemde bir uygulama güncellemesi telefona geldi ve yüklüyorum. Sabrin sonu selamet derler, nihayet telefonum kavustu güncellemeye:d:
Ama bir celiski var isin icinde, Nokia sitesinde benim telefon koduna hala güncelle yok diyor, ama telefona geldi. Yani arkadaslar herzaman telefondan güncelleme aramasi yapalim, siteye felan güven yok yani:oke:

Arkadaslar pr1.1 hakkinda ufak bir sorum var.
Yatay Arama ( Modsuz şekilde ) diye bir yenilik gelimis bu tam anlamiyla ne oluyor?

yatay arama numara çevirip yese basma anında ekran dönmüyodu artık döncekmiş o da sen ürün kodunu soylesene *#0000# yapıp nasıl geliyo yaa telefondan

calis84

calis84

Üye
Arkadaslar benim telefon kodu 059D1W3

karamandalina

Üye
10 dakika önce uyg. günc. 1.0 diye bir güncelleme yaptım telefondan aratarak. altıyüz küsür kb bisey bu ne şimdi :hmmm

059D576 olarak hala beklemedeyiz o zaman :ağlarım:

hastali

Üye
059D576 bu koda gelmicek sanırım deliricem he

barmanbek

barmanbek

Üye
Ben pr1.1 boşverdim gelsede yüklemicem. PR2.0 ı beklemeye başladım :) asıl istediklerim 2.0 da eğer beklediklerimi karşılamazssa satıp iphone 4 alcm kendime söz verdim :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben pr1.1 boşverdim gelsede yüklemicem. PR2.0 ı beklemeye başladım :) asıl istediklerim 2.0 da eğer beklediklerimi karşılamazssa satıp iphone 4 alcm kendime söz verdim :)
Yahu sanki iphone 4 n8 den iyi bir telefonda n8 i satıp onu alacan.eğer öyle düşünüyorsan hiç bekleme şimdiden sat bence.

egitimtube

Üye
Merak ettiğim konu microsoft bi işletim sistemi güncellemesi çıkarıyor ( ) üstelik 2gb - 900 mb civarında aynı anda herkez indiriyor. Nokia bir günceleme çıkarıyor 15 - 20 gün oldu hala yok bu kadar salayacakları hiç aklıma gelmezdi sabırla bekliyoruz bakalım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Zaten cihazın öyle ahım şahım bir eksiği yok(tarayıcı performansı hariç)o yüzden beni heyecanlandıracak güncelleme pr2,0 olacak

barmanbek

barmanbek

Üye
Yahu sanki iphone 4 n8 den iyi bir telefonda n8 i satıp onu alacan.eğer öyle düşünüyorsan hiç bekleme şimdiden sat bence.
Ben ipodumla n8 i kıyaslıyorum ipodu elime alınca n8 i unutuyorum n8 e bakmamım tek sebebi arama yapması ve mesaj gelmesi diyebilirim. Bunlarıda iphone alarak tamamlamayı düşünüyorum neden iphone çokmu kötü bir telefon.

[alikan]

[alikan]

Üye
Ben ipodumla n8 i kıyaslıyorum ipodu elime alınca n8 i unutuyorum n8 e bakmamım tek sebebi arama yapması ve mesaj gelmesi diyebilirim. Bunlarıda iphone alarak tamamlamayı düşünüyorum neden iphone çokmu kötü bir telefon.

Ya arkadaşım kusura bakmada hadi bi git ya iyice suyunu çıkardınız işin ha. N8 le ipod'u kıyaslıyomuş git kumda oyna ya. Sevmiyosan almasaydın kardeşim kim zorladı seni git 3310 al ondan arama yapar mesaj atarsın. Şaka gibisiniz ya

musty24

Üye

n8 fena olcak fena :)

k4nun1

k4nun1

Üye
güncelleme hala gelmedi benim telefona yahu bune

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
navifirmde 425 dosya var pazartesi gelecek inş :D

musty24

Üye
bu arayüz falan pr2 demi gelecek?_
ya bide şunu merak ediyorum şimdi pr1.1 için yine ara güncellemeler olacakmı pr2 ye kadar hani basamak sayılabilecek kadar sağlam ara güncellemeler?

pr 3.0 diye söyleniyordu ama bir sonraki update denmiş yanlış okumadıysam..ev ekranı çok tatlı olmuş..bakalım bu glince o esk arayüz bilmem ne diye km laf atcak daha..gerçi bu halide bana göre çok güzel..ara güncellemeler gelecektir mutlaka

ByWorth

ByWorth

Üye
013.016 ile Usb depolama modunda sizde de sorun oluyor mu?

Üst Alt