Kardeşim eğer telefonun tuslarını kılıtleyınce olan kalp atısı gıbı olan yanıp sonmeden bahsedıosan eger ekran koruyucu olarak saat anımasyon gıbı secenek acıksa menu ısıgı yanıp sonmuo enerjıden tasarruf dıe.ama ekran koruyucu kapalı yada GÜÇ tasarruf moduna alırsan yanıp sonuo cunku ekran koruyucu olmayınca cıhazın acık olup olmadıgını anlaman ıcın...11.12 versıonunda her zaman yanıp sonuoduyaptımı guncellemenı
--------------- Ekleme ---------------
bı arkadasın menu ısıgında problem varmıs...ya devamlı yanıyo..ya hıc yanmıyomus...bu konuda bılgısı olan varmı

alakası yoq bildirimlerden dolayı yanıp sönüo mesaj cevapsız çağrı mail vs.Kardeşim eğer telefonun tuslarını kılıtleyınce olan kalp atısı gıbı olan yanıp sonmeden bahsedıosan eger ekran koruyucu olarak saat anımasyon gıbı secenek acıksa menu ısıgı yanıp sonmuo enerjıden tasarruf dıe.ama ekran koruyucu kapalı yada GÜÇ tasarruf moduna alırsan yanıp sonuo cunku ekran koruyucu olmayınca cıhazın acık olup olmadıgını anlaman ıcın...11.12 versıonunda her zaman yanıp sonuodu![]()
Arkadasım bildirim ışıgı secenegınden ACIK ISIGIna gir AÇIK yapalakası yoq bildirimlerden dolayı yanıp sönüo mesaj cevapsız çağrı mail vs.
dostum nerden nasil yaptigini yazarsan bizde yapalim kurtulalimürün codum 059D954 silver 0599843 kodlu sürümü indirip phoenixle flashladım ürün kodum aynı kaldı 059D954 sürüm pr1.1 oldu v013.016
dostum nerden nasil yaptigini yazarsan bizde yapalim kurtulalim
bu benim telden bir görüntü
bak buda benim konum orayı incele vermiş olduğum uda dosyasını indirmezsen orjinal pr1.1 kurarsın yok hackli olsun istiyorsan uda dosyasınıda indir korkma ürün kodun kesinlikle değişmez tabi phoenix kullanman lazım
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...596-013-016-uda-installserver-exe-457572.html
yok gitmez program uygulama rehber vesaire gitmez sadece cihaz ayarların ilk haline döner hani saatini temanı falan baştan ayarlarsınya bi sorum daha var telefondaki uygulamalar gidiyormu ben yedegini almistim guncelledikten sonra yuklesem olur mu
ya bi sorum daha var telefondaki uygulamalar gidiyormu ben yedegini almistim guncelledikten sonra yuklesem olur mu
kolera dostum birde bu flash nasıl yapıcam bunları indiriyorum bi zahmet yardım edebilirmisin phonex program linkini ve açıklamasını yapabilirmisin sana zahmet