Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
hala yoook!

BL@DE02

BL@DE02

Üye
nokia şerefsizi inatsa ben ondan inadım flashlamıycam teli yarın o çıkıcak ve yükleyip teli kaldırcam yeter artık kına geldi dünya kadar vaktimizi çaldı sanki işimiz gücümüz dersimiz yokmuş gibi :nono:

Uzman_2424

Üye
arkadaşlar 13-16 yı yüklemek için hngi kodu seçeceğiz siyah bnim ki ama hiç yapmadım daha önce yardımcı olurmusunuz

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
yaptımı guncellemenı

--------------- Ekleme ---------------

bı arkadasın menu ısıgında problem varmıs...ya devamlı yanıyo..ya hıc yanmıyomus...bu konuda bılgısı olan varmı
Kardeşim eğer telefonun tuslarını kılıtleyınce olan kalp atısı gıbı olan yanıp sonmeden bahsedıosan eger ekran koruyucu olarak saat anımasyon gıbı secenek acıksa menu ısıgı yanıp sonmuo enerjıden tasarruf dıe.ama ekran koruyucu kapalı yada GÜÇ tasarruf moduna alırsan yanıp sonuo cunku ekran koruyucu olmayınca cıhazın acık olup olmadıgını anlaman ıcın...11.12 versıonunda her zaman yanıp sonuodu :D

doruk944

doruk944

Üye
Kardeşim eğer telefonun tuslarını kılıtleyınce olan kalp atısı gıbı olan yanıp sonmeden bahsedıosan eger ekran koruyucu olarak saat anımasyon gıbı secenek acıksa menu ısıgı yanıp sonmuo enerjıden tasarruf dıe.ama ekran koruyucu kapalı yada GÜÇ tasarruf moduna alırsan yanıp sonuo cunku ekran koruyucu olmayınca cıhazın acık olup olmadıgını anlaman ıcın...11.12 versıonunda her zaman yanıp sonuodu :D
alakası yoq bildirimlerden dolayı yanıp sönüo mesaj cevapsız çağrı mail vs.

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
alakası yoq bildirimlerden dolayı yanıp sönüo mesaj cevapsız çağrı mail vs.
Arkadasım bildirim ışıgı secenegınden ACIK ISIGIna gir AÇIK yap
sonra ekran koruyucuyu kapat gorursun
onu biliorum.benım bahsettıgım o deıl...

barmanbek

barmanbek

Üye
Nokia Gercekten umrumda değilsin artık güncelleme yapsan neolur yapmasan neolur. Birisi şu dikey klavye programını yapsın artık. Bende sırf klavye için beklemiyim bu güncelemeyi.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaşlar güncelleme yapan bi arkadaş detaylı bi anlatım yapsa bizde flashlasak yetti bu nokia malını beklemek bugün kesin gelir diyodum yok 1 hafta oldu flashlayıp kurtulalım

Kubde

Kubde

Üye
Ocağın birin den beri arama güncelleme bekliyoruz arkadaşlar. bu güncelleme ile arama ekranını yatay yapacağız diye yaklaşık iki aydır bekliyoruz. her ne kadar ciddiyeti tartışılır bir durum olsa bile ileriye dönük bakmak zorunda bırakıyor insanı. bu tür şeylere tahammül etmemiz gerekmiyor nokia dan başka telefon kullanmamış birisi olarak diyorum ki gelecek yıldan itibaren nokia almayalım ciddi ciddi düşünüyorum bunu.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
navfirmde de yok nokia sıktı valla ya bu ne böyle be

arkadşlar az önce navifirmden baktım
11.12 versiyonda 954 kod çıkıyor
13.16 da ise 309 çıkıyor daha güncelleme gelecek 600 kod mu var yani ve bunların içinde de bizim 059D576 da bekleniyor

belki yarın PR2.0 güncellemesi gelir bize hadi hayırlısı 50 özellik felan

kolera87

Üye
ürün codum 059D954 silver 0599843 kodlu sürümü indirip phoenixle flashladım ürün kodum aynı kaldı 059D954 sürüm pr1.1 oldu v013.016

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ürün codum 059D954 silver 0599843 kodlu sürümü indirip phoenixle flashladım ürün kodum aynı kaldı 059D954 sürüm pr1.1 oldu v013.016
dostum nerden nasil yaptigini yazarsan bizde yapalim kurtulalim

BL@DE02

BL@DE02

Üye
bu benim telden bir görüntü

bak buda benim konum orayı incele vermiş olduğum uda dosyasını indirmezsen orjinal pr1.1 kurarsın yok hackli olsun istiyorsan uda dosyasınıda indir korkma ürün kodun kesinlikle değişmez tabi phoenix kullanman lazım
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...596-013-016-uda-installserver-exe-457572.html

ya bi sorum daha var telefondaki uygulamalar gidiyormu ben yedegini almistim guncelledikten sonra yuklesem olur mu

kolera87

Üye
ya bi sorum daha var telefondaki uygulamalar gidiyormu ben yedegini almistim guncelledikten sonra yuklesem olur mu
yok gitmez program uygulama rehber vesaire gitmez sadece cihaz ayarların ilk haline döner hani saatini temanı falan baştan ayarlarsın

BL@DE02

BL@DE02

Üye
kolera dostum birde bu flash nasıl yapıcam bunları indiriyorum bi zahmet yardım edebilirmisin phonex program linkini ve açıklamasını yapabilirmisin sana zahmet

okin

okin

Üye

YEDEK MUTLAKA OVI SUITLE ALIN....BIRAZ ZAMAN ALIR AMA GARANTILI OLUYO.....BEN 2 GUNDUR ARASTIRDIM UGRASTIM.....MUKEMMEL OLDU....OVIDEN YEDEKLE....YAZILIMI UDA ILE BIRLIKTE PHOENIX LE AT.....ARKADAN ALDIGIN YEDEGI OVIYLE GERI YUKLE....YUKLEKI TEKRAR PROGRAMLA UGRASMA....OVI STORE KENDINI GUNCELLIYO ZATEN GIRINCE.....BU ARADA BUBBLES YUKLEYIP QWIEWER SILEMEYEN ARKADASLAR *=7370= gırıp hard format atın komple sılınıyo....

kolera87

Üye
kolera dostum birde bu flash nasıl yapıcam bunları indiriyorum bi zahmet yardım edebilirmisin phonex program linkini ve açıklamasını yapabilirmisin sana zahmet

bak burada program linki ve resimli anlatımı var
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

çok zor değil yalnız uda dosyasınıda yüklersen telin hackli olur sertifika hatası falan uğraşmazsın indirdiğin dosyaları RM-596 diye bi klasör aç içine at phoenixide kurduktan sonra C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products içine RM-596 klasörünü kopyala kurulum işlemine başla resimli anlatım var zaten kolaylıkla yaparsın

okin

okin

Üye
phoenıx 1.2 hacklı uda dosyasını ındırdıgınız yerde yanı forumda mevcut.....yalnız navıfırmden ındırecegınbız dosyalar acıklandıgı gıbı 6 tane olacak ıcıne hacklı uda dosyasınıda atıyoruz yanı toplam 7 tane olacak....buna dıkkat

BL@DE02

BL@DE02

Üye
teşekkürler kolera ve okin dostlarım şu an attım flashı 10 dk sürdü herşey süper temiz bir şekilde versiyon yükseldi hackli süper sorunsuz allah razı olsun kurtuldum bakmaktan :) bundan sonra pek girmem siteye :ehe

Üst Alt