Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
----

gercori

Üye

N8 lere windows gelirse şaşırmayın nokia türkiye müdürü bir arkadaşla görüşmesinde bunu söylemişti yazılımın n8 uyumlu halinin ellerine geldiğini fakat test aşamasında olduğu söylenmişti windows 7 li n8

Kubde

Kubde

Üye
bizim kafalar çok karıştı pr1.1 e nr oldu bu konu güncelleme ile alakalı değilmiydi windows 7 nereden çıktı. ben anlamam pr1.1 i istiyom ben:ağlarım::aha:

kolera87

Üye
nokia microsoftla anlaşmak yerine gameloftla anlaşsaydı asıl o zaman bomba olurdu wp7 sanki symbiandan çokmu iyi yani birkaç oyun şirketiyle anlaşsa yeni oyunlar çıkarsa satışlar işte o zaman patlar

okin

okin

Üye
FORUM/SOFTWARE UPDATE/SAYFA 21...DAHA BIKAC GUN BEKLEMEMIZ GEREKIYO...DAHA NOKIA DAN CIKMAMIS COUNTRY VARIANT YANI ULKELERE GORE CODLAR 059D576 GIBI...BEKLETMEK BU ADAMLARIN COK HOSUNA GIDIYO...YA ADAMLAR BANGLADESH TE TUM CODLARI YAYINLAMISLAR MILLET INDIRIYO...KOCA TURKIYE HALA BEKLIYO...NOKIA BU YIL MUTHIS MUSTERI KAYBEDICEK...MILLET BIKTI BIKTIRDILAR ARTIK

barmanbek

barmanbek

Üye
evet şekil a ben bıktığım için ipod touch 4G aldım 8gb gayet menunum şuan telin yüzüne bakmıyorum diyebilirim.

Kubde

Kubde

Üye
evet şekil a ben bıktığım için ipod touch 4G aldım 8gb gayet menunum şuan telin yüzüne bakmıyorum diyebilirim.

nasıl yani Wi-Fi üzerinden görüntülü konuşma dan başka bir şekilde telefon olarak kullana biliyor musun ki?

barmanbek

barmanbek

Üye
Biton uygulama var aralaında eminim öyle bişe de vardır skype var gayet iyi. "Telefonun yüzüne bakmıyorum diyebilirim" Cümlesinden kastım uygulama,güncelleme oyun vb gibi içerikler. Arama ve mesaj atma için N8 i kullanmak zorundayım. Ama ipod touch 4G yi deneme amaçlı aldım Bakıyım apple nasıl bişe yapıyo diye aldım yani. Ama çok memnunum telefonumu satıp iphone 4G almak istediğimi söyliyebilirim. yanlış anlaşılmasın ben nokia yı kötülemiyorum nokia cidden heleki N8 çok iyi bir telefon ama bu uygulama güncelleme den çok kaybediyor. Beni kaybetmek üzere mesela. Benim gibi daha 1000 lece insan olduğuna da eminim.

calis84

calis84

Üye
ben n8 kullanmadım oylemı? :))) ah be kardesım belkıde sen n8 ı elıne almadan bız o cıhazın her yerını ınceledık bılıp bılmeden lutfen sallama....balıkesırde vodafone shop'um ben... o cıhazı bızzat kutusundan cıkarıp kullandım ve defalarca bana sıkayetlerle gerıye geldı kac tanesı servıste suan..symbian yavas yavas cokuyor dıyorum sen hala konusuyosun...hayatında ılk defa n8 almıssın cocuk gıbı sevınıyosun bız bu ısı yıllardır yapıyoruz...boş boş konusma allah askına 5 mxp dandık dıosun ama suan dunyada kalıte olarak n8 mı ıphone 4 m u onde? ınsanlar n8 ıcın 1 gun oncesınden kuyruk yapıyorlar mı? i phone cıkmadan ınsanlar kuyruga gırıyor amerıkada hıc gormedın mı? senın gıbı duz kafalı at gozluklu ınsanlar varken nokıa cok prım yapar...symbıan tek nokıa kullanyor cunkı htc'nın İphone'nun samsungun yenı cıkan telefonlarını symbıanb kaldırmazda ondan:)) ya gıt allahını sevıyorsan n8 ınle mutlu ol koş kırlara oyna zıpla:) yakında n9 cıkar onuda alırsın:)) ama ben htc desıre hd almam cunkı yetıyor ...;) bu forum 100 sayfa olur 1000 olur sen guncelleme beklersın ben zevkıme bakarım hadı koly gelsın sana n8 ın le :) senın gıbı 10 adam gelse n8 alsa dukanın kırası cıkıyor bereket versın:)))
Terbiyesizlik yapma, yorum yapma hakkin var, ama karsindaki insalari tanimadan asalayici yazilar yazmaya hakkin yok, Yok vodafone shopu varmisda önceden kullanmisda. Ben bu foruma yurtdisindan katiliyorum, senin o göklere cikardigin telefonlari burda biz her kösede görüyoruz, cünkü burda insanlar bir ürünü kullanmak icin aliyor, senin gibiler gibi gösteris yapmak icin degil. Ya benim anlamadigim, sen niye milletin burda beklemesinden bu kadar rahatsiz oluyorsunki. alan razi veren razi. Burdaki bekleyen arkadaslar sana geldi de senden mi yardim istedi. Senin vodafone shop un olmasi hic birsey degistirmez. birseyden anladiginida hic göstermez. Sen sadece telefon pazarliyorsun baska hic birsey degil. Senin ö gözünde büyütüp kendini birsey sandigin meslegini burda her kösede bulabilirsin. Insanlarin sigir sürüsü gibi bir yeni ürünü beklemesi o ürünün hatasiz olduguna da gelmez. Yazik sana gelip de senden bilgi alan müsterilere. Meger hizmet sektöründesin önce biraz terbiyeli olmayi ören............

Kubde

Kubde

Üye
calis84 sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşın vodafone shopyun da n8 tükenmiştir belki başka tellere yönlendirmeye çalışıyordur bu sözleri yorum yapan diğer arkadaşa saygısızlık yaptığı ve aşağılayıcı kelimeler sarfettiği için söylüyorum. forumlar paylaşma diğer insanlara yardım etme heveside olan insanların herbirinin güçlü işbirliği içinde olduğu için var. nitekim hali hazırda bulunuan konumuzun içine htc idi iphone gibi diğer telefonların daha iyi olduğunu bahsetmek için değil. lütfen iligili bölümlerde konu açıp tartışın kendi içiniz de ve aşağılayıcı sözler söylemeden. hiç kimse hiçkimseden üstün değildir insanlara insan gibi davranmak lazım acıyarak değil. huzursuzluğumu belirtiyorum ve ilgili arkadaşların böyle aşağılayıcı kelimeler sarfeden arkadaşlarımızı forum dışı bırakmalarını talep ediyorum.

erollcelik

erollcelik

Üye
Arkadaşlar bugün istanbul bayrampaşa nokia shopa gittim.ovi store sorunu n8 sahipleri bili bu sorunuyor

--------------- Ekleme ---------------

N8 sahipleri biliyor bu sorunu

Benim tel yeşil kodu 059d956 en son yazılımı yükledi yani pr 1.1 013 016

Ve bana bu yazılım çıkalı bir hafta oldu dedi.ovi süitte daha görünmüyormuş.sadece nokia shoplarda oda güncel yazılımı takib eden nokia shoplarda var ve ücretsiz yükleme yapılıyor

Hemen bir nokia shopa gidin tabii beklemek istemeyenler

selly1310

selly1310

Üye
Terbiyesizlik yapma, yorum yapma hakkin var, ama karsindaki insalari tanimadan asalayici yazilar yazmaya hakkin yok, Yok vodafone shopu varmisda önceden kullanmisda. Ben bu foruma yurtdisindan katiliyorum, senin o göklere cikardigin telefonlari burda biz her kösede görüyoruz, cünkü burda insanlar bir ürünü kullanmak icin aliyor, senin gibiler gibi gösteris yapmak icin degil. Ya benim anlamadigim, sen niye milletin burda beklemesinden bu kadar rahatsiz oluyorsunki. alan razi veren razi. Burdaki bekleyen arkadaslar sana geldi de senden mi yardim istedi. Senin vodafone shop un olmasi hic birsey degistirmez. birseyden anladiginida hic göstermez. Sen sadece telefon pazarliyorsun baska hic birsey degil. Senin ö gözünde büyütüp kendini birsey sandigin meslegini burda her kösede bulabilirsin. Insanlarin sigir sürüsü gibi bir yeni ürünü beklemesi o ürünün hatasiz olduguna da gelmez. Yazik sana gelip de senden bilgi alan müsterilere. Meger hizmet sektöründesin önce biraz terbiyeli olmayi ören............

calış84 kardeşim.Bence önce biriyile tartışmadan önce o kişinin nickine baksan iyi edersin.Arkadaşın nicki olandeve( artı bu arkakdaş birde vodafone işletiyor bu fantezi nick ile:)..
yani tartışma daha başlamdan biter benim icin böyle nick ile;)

erollcelik

erollcelik

Üye
bu arada ovi store yine de yüklenmedi ama hafıza kartını çıkarttınca tekrar denedi ve yüklendi.bana sorunun hafıza kartında olduğunu söyledi.yani sizde hafıza kartını çıkarıp öyle deneyin.

daha sonra yazılım yükleyip bir daha denersiniz.inşalla sorununuza çözüm olur.ben sıfır bir hafıza kartı aldım artık telefonumla bir sorunum kalmadı.ve tarafsız bir gözle bakarsam,n8 muhteşem bir alet.

calis84

calis84

Üye
calış84 kardeşim.Bence önce biriyile tartışmadan önce o kişinin nickine baksan iyi edersin.Arkadaşın nicki olandeve( artı bu arkakdaş birde vodafone işletiyor bu fantezi nick ile:)..
yani tartışma daha başlamdan biter benim icin böyle nick ile;)

Kusura bakma kardesim haklisin bu yorumcu bu kadar sahsima karsi hakaret yapinca soguk kanli olamadim. Aslinda dedigin gibi kisiligini kullandigi niki gösteriyor;).

Ayrica sana ve Kubde isimli arkadasima desteginizden ötürü tessekür ederim. Demekki böyle bir hakaret dolu yazi birtek beni rahatsiz etmemis.

okin

okin

Üye
sen daha cep telefonu ne bılmezken ben londra da vodafonda calısıyodum.....arkadasa sacma cumleler ve hakaret edıyosun..bıde dukkanın var ve esnafsın sozum ona..bu nasıl esnaflık ya....sen musterılerıne kerız gozuylemı bakıyorsun....senın bu yazını ben londradakı muduruıme yollasam senın vodafone shop lugun tarıh olur..bunu bılkıyomusun pekı...adanm gıbı konusd...konusamıyosanda ınsanları kucuk gorup assagılama

bu mesajım o vodafon shop u olan OHALAN DEVE ye

calis84

calis84

Üye
sen daha cep telefonu ne bılmezken ben londra da vodafonda calısıyodum.....arkadasa sacma cumleler ve hakaret edıyosun..bıde dukkanın var ve esnafsın sozum ona..bu nasıl esnaflık ya....sen musterılerıne kerız gozuylemı bakıyorsun....senın bu yazını ben londradakı muduruıme yollasam senın vodafone shop lugun tarıh olur..bunu bılkıyomusun pekı...adanm gıbı konusd...konusamıyosanda ınsanları kucuk gorup assagılama

bu mesajım o vodafon shop u olan OHALAN DEVE ye

Sanada desteginden dolayi cok tesekkür ederim kardesim. Neyse biz artik fazla onun gibi insanlarla ilgilenmeyelim kendi kendine konussun dursun. Zaten müsterilerinede böyle davraniyorsa, ki bundan pek bir süphem yok onun dükkaninin sonuda yakin gibi geliyor bana:bye2:

teknopat

teknopat

Üye
arkadaşlar yardımcı olmak isterim Ben PR1.1 N8 DARKGREY VERSİYONUNU yükledim.elimde olmayan sebeblerden dolayı foruma fazla giremiyorum ama illada anlat arkadaşlar varsa özel msj atsınlar.Ben daha fazla bekliyemedim bastım flashı ;)

tetova34

tetova34

Üye
Nerden indirdiğini söyleseydinde bizde faydalansaydık

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye

burdan N8 girin güncelleme gözüküyor.ama aynı yerde 059D576 kodunu girince yine "011.012 güncel yazılımınızdır." diyor.saçmalık ötesi...Ayıp ya walla ayıp...

karamandalina

Üye
yav tarayıcı sorunlu diyorsanız yükleyin opera mobile 10.1 ve sorunsuzca nette dolaşın kasma yok takılma yok. Bağlantı hızı iyi ise takır takır açıyor sayfaları. Ama güncelleme diye bu kadar kasmayın arkadaşlar :oke:

sonuçta elinizdeki cihaz değişmeyecek bir kaç ufak değişiklik hepsi bu. Benim şahsi fikrim cihazın şu hali ile bile güncellemeye ihtiyacı olmadığı.

Üst Alt