evet şekil a ben bıktığım için ipod touch 4G aldım 8gb gayet menunum şuan telin yüzüne bakmıyorum diyebilirim.
Terbiyesizlik yapma, yorum yapma hakkin var, ama karsindaki insalari tanimadan asalayici yazilar yazmaya hakkin yok, Yok vodafone shopu varmisda önceden kullanmisda. Ben bu foruma yurtdisindan katiliyorum, senin o göklere cikardigin telefonlari burda biz her kösede görüyoruz, cünkü burda insanlar bir ürünü kullanmak icin aliyor, senin gibiler gibi gösteris yapmak icin degil. Ya benim anlamadigim, sen niye milletin burda beklemesinden bu kadar rahatsiz oluyorsunki. alan razi veren razi. Burdaki bekleyen arkadaslar sana geldi de senden mi yardim istedi. Senin vodafone shop un olmasi hic birsey degistirmez. birseyden anladiginida hic göstermez. Sen sadece telefon pazarliyorsun baska hic birsey degil. Senin ö gözünde büyütüp kendini birsey sandigin meslegini burda her kösede bulabilirsin. Insanlarin sigir sürüsü gibi bir yeni ürünü beklemesi o ürünün hatasiz olduguna da gelmez. Yazik sana gelip de senden bilgi alan müsterilere. Meger hizmet sektöründesin önce biraz terbiyeli olmayi ören............ben n8 kullanmadım oylemı?)) ah be kardesım belkıde sen n8 ı elıne almadan bız o cıhazın her yerını ınceledık bılıp bılmeden lutfen sallama....balıkesırde vodafone shop'um ben... o cıhazı bızzat kutusundan cıkarıp kullandım ve defalarca bana sıkayetlerle gerıye geldı kac tanesı servıste suan..symbian yavas yavas cokuyor dıyorum sen hala konusuyosun...hayatında ılk defa n8 almıssın cocuk gıbı sevınıyosun bız bu ısı yıllardır yapıyoruz...boş boş konusma allah askına 5 mxp dandık dıosun ama suan dunyada kalıte olarak n8 mı ıphone 4 m u onde? ınsanlar n8 ıcın 1 gun oncesınden kuyruk yapıyorlar mı? i phone cıkmadan ınsanlar kuyruga gırıyor amerıkada hıc gormedın mı? senın gıbı duz kafalı at gozluklu ınsanlar varken nokıa cok prım yapar...symbıan tek nokıa kullanyor cunkı htc'nın İphone'nun samsungun yenı cıkan telefonlarını symbıanb kaldırmazda ondan
) ya gıt allahını sevıyorsan n8 ınle mutlu ol koş kırlara oyna zıpla
yakında n9 cıkar onuda alırsın
) ama ben htc desıre hd almam cunkı yetıyor ...
bu forum 100 sayfa olur 1000 olur sen guncelleme beklersın ben zevkıme bakarım hadı koly gelsın sana n8 ın le
senın gıbı 10 adam gelse n8 alsa dukanın kırası cıkıyor bereket versın
))
Terbiyesizlik yapma, yorum yapma hakkin var, ama karsindaki insalari tanimadan asalayici yazilar yazmaya hakkin yok, Yok vodafone shopu varmisda önceden kullanmisda. Ben bu foruma yurtdisindan katiliyorum, senin o göklere cikardigin telefonlari burda biz her kösede görüyoruz, cünkü burda insanlar bir ürünü kullanmak icin aliyor, senin gibiler gibi gösteris yapmak icin degil. Ya benim anlamadigim, sen niye milletin burda beklemesinden bu kadar rahatsiz oluyorsunki. alan razi veren razi. Burdaki bekleyen arkadaslar sana geldi de senden mi yardim istedi. Senin vodafone shop un olmasi hic birsey degistirmez. birseyden anladiginida hic göstermez. Sen sadece telefon pazarliyorsun baska hic birsey degil. Senin ö gözünde büyütüp kendini birsey sandigin meslegini burda her kösede bulabilirsin. Insanlarin sigir sürüsü gibi bir yeni ürünü beklemesi o ürünün hatasiz olduguna da gelmez. Yazik sana gelip de senden bilgi alan müsterilere. Meger hizmet sektöründesin önce biraz terbiyeli olmayi ören............
..calış84 kardeşim.Bence önce biriyile tartışmadan önce o kişinin nickine baksan iyi edersin.Arkadaşın nicki olandeve( artı bu arkakdaş birde vodafone işletiyor bu fantezi nick ile..
yani tartışma daha başlamdan biter benim icin böyle nick ile![]()
sen daha cep telefonu ne bılmezken ben londra da vodafonda calısıyodum.....arkadasa sacma cumleler ve hakaret edıyosun..bıde dukkanın var ve esnafsın sozum ona..bu nasıl esnaflık ya....sen musterılerıne kerız gozuylemı bakıyorsun....senın bu yazını ben londradakı muduruıme yollasam senın vodafone shop lugun tarıh olur..bunu bılkıyomusun pekı...adanm gıbı konusd...konusamıyosanda ınsanları kucuk gorup assagılama
--------------- Ekleme ---------------
bu mesajım o vodafon shop u olan OHALAN DEVE ye