Daha fazla forum şişirmenin anlamı yok sanırım nokia türkiye uyuyor
Arkadaşlar ben bu mesajı yazmadan 2 dakika kadar önce İngiltere Nokia sitesinden kontrol ettim orada da güncelleme yayınlanmış. Neredeyse tüm Avrupa ülkeleri güncellemeyi yayınladı ama Türkiye'de sanırım bir hafta daha sürecek bu güncelleme işkencesi.
silver N8 telefonum var *#0000# yapınca güncelleme gözükmüyor ? ürün kodu 059D954
acaba site yogunlugundan mıdır ?

arkadaşım ben kendimden çok seni düşünür oldum güncellemenin en çok senin için çıkmasını istiyorum harab ettin kendini kaç gündür![]()
![]()
![]()
nokıa nın müşterilerinle dalga geçtiği bir güncellemedir bu bu kadar insanı kendinlerine kötü söz ettirmesi için başlattığı bir çabadır bu ÇÜNKÜ onlar her sözü hakediyor sonu kadar![]()
Bence nokia güncelleme konusunda apple dan ders alsın adamlar güncelleme yayınlıyorlar aynı anda bütün ülkelerde çıkıyo biz hala güncelleme bekliyoruz biraz param olsa hiç beklemden iphone 4 alıcam (her ne kadar telefonumdan menun olsamda mesaj ekranıvna hala alışamadım nerde o iphone klavyesi ya )
navifirmde euro2_blu_turkey(0599895), euro2_dg_turkey(0599764), euro2_gr_turkey(0599843), euro2_or_turkey(0599914), euro2_wh_turkey(0599821) bunlar var 13.16 versiyon olarak.bunları kursak garanti vs.. bi sıkıntı olur mu?