Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
şimdi nokia.com da güncelleme var nokia.com.tr de yok cihaz kodu:059D576 güncelleme gözükmüyo

karasahinemre

Üye

yalaaaaaan bende görmüyo :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha fazla forum şişirmenin anlamı yok sanırım nokia türkiye uyuyor

[alikan]

[alikan]

Üye
Daha fazla forum şişirmenin anlamı yok sanırım nokia türkiye uyuyor

Bu yeni bir şey değil her zaman nokia.com'u geriden takip ediyorlar orada yeni güncelleme görürsün türkiye sayfasında göremezsin anca 3-4 gün sonra düşerse düşer, dediğin gibi uyumakla meşguller.

gercori

Üye
nokia türk pazarına verdiği değeri gösteriyor bir güncelleme yayınlayacaklar 2 aydır milleti fıtık ettiler biz mi abartıyoruz bilmem. birazda işsiz güçsüz milletiz galiba formu güncellemeyle doldurduğumuza göre ..neyse 2 ay telefonu bekle aldık 2 ay günceleme bekle çıktı şimdi sırada p.r 2 var 2 ayda onu bekleriz biz bunları beklerken n9 çıka gelir bu süreç devam eder gider .

this-is-me

Üye
Arkadaşlar ben bu mesajı yazmadan 2 dakika kadar önce İngiltere Nokia sitesinden kontrol ettim orada da güncelleme yayınlanmış. Neredeyse tüm Avrupa ülkeleri güncellemeyi yayınladı ama Türkiye'de sanırım bir hafta daha sürecek bu güncelleme işkencesi.

doruk944

doruk944

Üye
Arkadaşlar ben bu mesajı yazmadan 2 dakika kadar önce İngiltere Nokia sitesinden kontrol ettim orada da güncelleme yayınlanmış. Neredeyse tüm Avrupa ülkeleri güncellemeyi yayınladı ama Türkiye'de sanırım bir hafta daha sürecek bu güncelleme işkencesi.

alman sitesindede yayınlanmş

krokodilll

Üye
silver N8 telefonum var *#0000# yapınca güncelleme gözükmüyor ? ürün kodu 059D954
acaba site yogunlugundan mıdır ?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
arkadaşım ben kendimden çok seni düşünür oldum güncellemenin en çok senin için çıkmasını istiyorum harab ettin kendini kaç gündür :D :D :D

Sen benim ne çektiğimi bir bilsen...tarayıcıdan

yilmazumut

yilmazumut

Üye
arkadaşlar 059D576 kodu ile navifirmden RM596 euro 2 dg turkey (0599764) indirip kuran varmı ?

tetova34

tetova34

Üye
Nokıa nın müşterilerinle dalga geçtiği bir güncellemedir. bu kadar insanı kendinlerine kötü söz etmeleri için başlattığı bir çabadır ÇÜNKÜ onlar her kötü sözü hakediyor sonu na kadar. onlar hakaret,e uğramadıkları zaman rahatsız oluyorlar :off: N8 & fiyasko güncellemesi.....

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
nokıa nın müşterilerinle dalga geçtiği bir güncellemedir bu bu kadar insanı kendinlerine kötü söz ettirmesi için başlattığı bir çabadır bu ÇÜNKÜ onlar her sözü hakediyor sonu kadar :off:

sana katılmamak elde değil arkadaşım

throner

throner

Üye
navifirmde euro2_blu_turkey(0599895), euro2_dg_turkey(0599764), euro2_gr_turkey(0599843), euro2_or_turkey(0599914), euro2_wh_turkey(0599821) bunlar var 13.16 versiyon olarak.bunları kursak garanti vs.. bi sıkıntı olur mu?

yagyujubei

yagyujubei

Üye
Bence nokia güncelleme konusunda apple dan ders alsın adamlar güncelleme yayınlıyorlar aynı anda bütün ülkelerde çıkıyo biz hala güncelleme bekliyoruz biraz param olsa hiç beklemden iphone 4 alıcam (her ne kadar telefonumdan menun olsamda mesaj ekranıvna hala alışamadım nerde o iphone klavyesi ya )

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia akıllı cihaz konusunda birazdaha akıllı olmalı.bu gidişin sonu hiçde iyi değil.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Bence nokia güncelleme konusunda apple dan ders alsın adamlar güncelleme yayınlıyorlar aynı anda bütün ülkelerde çıkıyo biz hala güncelleme bekliyoruz biraz param olsa hiç beklemden iphone 4 alıcam (her ne kadar telefonumdan menun olsamda mesaj ekranıvna hala alışamadım nerde o iphone klavyesi ya )

ben alıyorum kafaya koydum...

karasahinemre

Üye

bu olay ne acaba :hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
navifirmde euro2_blu_turkey(0599895), euro2_dg_turkey(0599764), euro2_gr_turkey(0599843), euro2_or_turkey(0599914), euro2_wh_turkey(0599821) bunlar var 13.16 versiyon olarak.bunları kursak garanti vs.. bi sıkıntı olur mu?

Kurmaman daha sağlıklı :oke:

ayasin

Üye
valla ben kurdum rahatım artık bekleme derdi yok :D

Üst Alt