Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

musty24

Üye
haaa temam... k.bakmasın bu arada kimse 2 kere yazdım msjı. :D

yanlış bilgi olmasın ama sanırım bu qt olayıyla alakalı reset problemi eğer başka arkadaşlarda varsa onlarda baloncuğu bi denesinler çünkü baloncukla qt direk yükleniyo cihaza

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
sende de mi atıyo. musty24 kardeşim.

musty24

Üye
ovi mapsta atıyodu ama baloncuk uygulamasını yükledim bi kaç gün önce..dünde haritaları felan güncelledim tıkır tıkır çalıştı..hiçbişe olmadı..nerdeyse dün gece 4 e kadar felan uğraştım belki reset atar diye ama yok bişey olmadı

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
benim telefon sarjı azaldığı zaman yapıyor ki şuan 2 diş var:Dyaw atsada atmasada seviyorum.napim onu öle kabullencem artık... :D o kadar kusur kadı kızında da olur... :D

--------------- Ekleme ---------------

ztn uygulama iindeyken atmıo reset boştayken.bence işlemciyle yazılım arasında bi kaç uyumsuzluk var ondan yapıyor...snn cihaz sorunsuz demi şuan...

musty24

Üye
benim telefon sarjı azaldığı zaman yapıyor ki şuan 2 diş var:Dyaw atsada atmasada seviyorum.napim onu öle kabullencem artık... :D o kadar kusur kadı kızında da olur... :D

ztn uygulama iindeyken atmıo reset boştayken.bence işlemciyle yazılım arasında bi kaç uyumsuzluk var ondan yapıyor...snn cihaz sorunsuz demi şuan...

allah nazardan saklasın sorunsuz şimdilik :) ama hepimiz bu tip sıkıntılar olduğunu bile bile aldık..herşeye rağmen onunla çok mutluyum :oke:

haaa temam... k.bakmasın bu arada kimse 2 kere yazdım msjı. :D

benim n8 2-3 günde bir reset atıo ordan anlıyorum...:D bugunde 05.50de atmış
aha gene attı... :S 13.10

oviden yedekleyip sonra hard format atıp tekrar geri yükleme yaptınmı hiç

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
evet
aynen öle yaptım ılk gun ovıden reset attı bıda atmadı dun gece de baloncuğu yukledım suan tıkırında tek resetle yola devam :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Milet farkettiniz mi bilmem ama navifirm'de 13.016 vevrsiyonunun dosyaları arasında "UDA" dosyası yok... Size bir yüklememe sebebi daha... Ovi Store'unuz çalışmayabilir...

saly35

saly35

Üye
Nokia Care Suite seçili olarak indirme, Production Essential gibi bir seçenek olacak, ondan indir... sol üstten seçebiliyorsun; o dosyalarda sim kilidi yok

dediğin şekilde yaptım navifirmde yukarıdan Production externalı seçtim sonra euro2 dg turkey0599764 indirdim Phoenixle de yükledim yükleme başarılı telefon açıldı kapandı dil seçimi falan hepsi tamam ama sonuç yine hüsran *#0000# içindeki 059C1B7 ve tabiki sim kart tanınmıyor yine

Kubde

Kubde

Üye
yarım saattir işlem sunucu tarafından iptal edildi diyor güncelleme ye bakamıyorum. nedir sunucuyu meşgul eden acaba:)

tetova34

tetova34

Üye
dark grey hala güncelleme yokmu arkadaşlar ¿

ayasin

Üye
ben yükledim navifirm den hiç bi sorun yok herşey takır takır çalışıyor :D

okin

okin

Üye
Navıfırmden neyı ve hangı product codu ve nasıl yukledınız

uzun85

Üye
Arkadaşlar benim telefonda hiçbir sorun yoktu ama ovi suitle güncelledim, hiçbir sorun çıkmadı telefon daha iyi çalışmaya başladı dokunmatiği felan daha da iyileşti ....ama bir sorunum var telefonum türkçe idi İngilizceye çevrildi :( Türkçeye de çeviremiyorum neyapalım artıkın İngilizce kullancaz...

tetova34

tetova34

Üye
Arkadaşlar Dark Grey
059D576
Navifirm de bile çıkmamış

okin

okin

Üye
Yenıden yazılmıyore arkadasım....country varıants henuz yuklenmemıs.....yanı ulkelere gore product cod lar.....

Arkadasım navıfırmden yukledım dedın.....nasıl dıye sorduk ovı den yukleyın dıye kıvırıyosun....ovı de varsa sen neden navıfırmden yukledın...artı ovı de olsa coktan yuklemıstık

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yahu ne güncellemeymiş ya allak bullak etti kafamızı telefondan soğudum iki haftada :(

teknopat

teknopat

Üye
Yenıden yazılmıyore arkadasım....country varıants henuz yuklenmemıs.....yanı ulkelere gore product cod lar.....

Arkadasım navıfırmden yukledım dedın.....nasıl dıye sorduk ovı den yukleyın dıye kıvırıyosun....ovı de varsa sen neden navıfırmden yukledın...artı ovı de olsa coktan yuklemıstık

Haklısın arkadaşım neden kıvırıyon şimdi :off::off:

Üst Alt