jakuza88
Üye
telefondan ovi store a tikla giriste sorucak guncelleme var yuklensin mi diye sec ve yukle
--------------- Ekleme ---------------
saol dostum
telefondan ovi store a tikla giriste sorucak guncelleme var yuklensin mi diye sec ve yukle
saol dostum
saol dostum
rica ederim ovi güncellemeyi buldu mu peki)
rica ederim ovi güncellemeyi buldu mu peki)
buldu buldu dostum.ama şu pr 1.1 sacmalıgıda cok can sıkmadı diil yani
059D576 product koduyla günelleme yapan varmı arkadaşlar???????
bende denedim de yok arada yokluyorum ama çıkmadı daha mynokiadan uyarı felan gelmesi lazıdı hani niye gelmiyo öyle bişi yok muyduarkadaşım ben kendimden çok seni düşünür oldum güncellemenin en çok senin için çıkmasını istiyorum harab ettin kendini kaç gündür059D576 product koduyla günelleme yapan varmı arkadaşlar???????

bu dark grey oluyor sanırımbende denedim de yok arada yokluyorum ama çıkmadı daha mynokiadan uyarı felan gelmesi lazıdı hani niye gelmiyo öyle bişi yok muydu
navifirmden indirip güncelleme yapıcam ama yanlış yüklemek istemiyom
bu product kod dediğiniz olayı telefonumda hangi product kod yüklü olduğunu tam olarak nasıl anlarım ???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben daha öncede yükledim türkçe darkgrey olanı indirdim yükledim belkide orjinalin üstüne yanlış product code yükledim orjinal kodumu ne şekilde öğrenebilirim pekiarama ekranında *#0000# yap product code diye yazar
ben daha öncede yükledim türkçe darkgrey olanı indirdim yükledim belkide orjinalin üstüne yanlış product code yükledim orjinal kodumu ne şekilde öğrenebilirim peki
ingiltereden aldım koyu gri rengide
0598986 RM-596 bu olması gerek ama hiç bir operatörün değil dmi orjinal nokia yani üstünde t-mobile, vodafone vs. yazmıo?
yok herhangi bir şey yazmıyor orjinal nokia
bu durumda benim yükleyecem product kodun pek bi önemi yok çünkü yazdığın kodda türkçe dil yok
RM596 euro 2 dg turkey (0599764) bunu indiriyorum o zaman