slm ben sunu anlamadim navirim eski versiyonunda daha az dosya cikiyo navirim plus daha fazla dosya cikiyo bu nedemek simdi ikinciside 2gb dosya boyutu diyo be abicim yardimci olabilecek varmi
ekolayzır ayarı derken manuel olarak istediğim şekilde isimlendirerek tonlarını tek tek ayarlamak yani. hazır gelen rock pop klasik gibi seçeneklerden bahsetmiyorum.
arama seçeneği galeride yada müzik çalarda ilgili içeriği isim girerek aramak ?
slm ben sunu anlamadim navirim eski versiyonunda daha az dosya cikiyo navirim plus daha fazla dosya cikiyo bu nedemek simdi ikinciside 2gb dosya boyutu diyo be abicim yardimci olabilecek varmi
yok herhangi bi sorun yok benim telde..mağazada telefonda canavar gibi çalışıyor valla..yazılım attıktan sonra yazılım güncellemsinden video ve temalar çıkıyo onlarıda kurdum..ayrıca devamlı duran cihaz yazılımı gibi bişe vardıya oda artık yok..
yok herhangi bi sorun yok benim telde..mağazada telefonda canavar gibi çalışıyor valla..yazılım attıktan sonra yazılım güncellemsinden video ve temalar çıkıyo onlarıda kurdum..ayrıca devamlı duran cihaz yazılımı gibi bişe vardıya oda artık yok..
slm arkadaslar benım tel n8 kulaklık takıp muzık dınlemek ıstedıgımde radyo dan muzık calardan ses etıketı eklemeye calısıyor.daha once boyle bısıy yoktu.duzelsın dıye hard format attım yıne olmadı ustelık ovı ve yuklu olan programlar gıttı.telefonun garantısını bozmadan bu ısın bır cozum yolu varmı.
yardımlarınız ıcın tesekkurler.
hack li versiyonu biraz önce yükledim hiç bir sıkıntı yok beklemeye gerek yok arkadaşlar dark grey tele başka kod yükledim kod da degişmedi hemde hackli oldu