okin
Üye
telde şu anda hiç bi sorun yok..geceden beri henüz ne kapanma reset felan hiçbişe olmadı..sadece tarayıcıdan facebooka girdim asosyal bilgilerin 4.bölümü açtım o sırada bir iki saniyelik kasma oldu..vodafone sınırsız kullanıyorum..ama aynı sayfa üzerinden bilgisayarda izlediğimiz gibi açtı videoyu..bu arada error felan derken 8 snye basılı tutup kabloyu tekrar takın dedi sonra 8sn ye basılı tuttum bunu iki defa yaptırınca aman dedim senlemi uğraşcam diye kapattım programları felan çıkardım telefonu..açtım yüklemiş bende şaşırdım açıkçası
telde şu anda hiç bi sorun yok..geceden beri henüz ne kapanma reset felan hiçbişe olmadı..sadece tarayıcıdan facebooka girdim asosyal bilgilerin 4.bölümü açtım o sırada bir iki saniyelik kasma oldu..vodafone sınırsız kullanıyorum..ama aynı sayfa üzerinden bilgisayarda izlediğimiz gibi açtı videoyu..bu arada error felan derken 8 snye basılı tutup kabloyu tekrar takın dedi sonra 8sn ye basılı tuttum bunu iki defa yaptırınca aman dedim senlemi uğraşcam diye kapattım programları felan çıkardım telefonu..açtım yüklemiş bende şaşırdım açıkçası
evet sıfırlanıyo telefon..bişey kalmıyo içinde
[sıze="3"]arkadaşlar hack versiyonu var ilgili bölümde ben de bekleme taraftarıydım fakat hack varsa program derdi yaşamayacağım için artık flashı atıyorum telefonuma telefon modelim silver 059d954 ürün kodlu. Zaten product code değişmiyormuş deneyip sizlere duruma göre öneride bulunurum isteyen yükler[/sıze]
nokia bize pr 1.1 cikaracagina galaxy on fire oyununu cikarmis ovide cikmis
[sıze="3"]arkadaşlar hack versiyonu var ilgili bölümde ben de bekleme taraftarıydım fakat hack varsa program derdi yaşamayacağım için artık flashı atıyorum telefonuma telefon modelim silver 059d954 ürün kodlu. Zaten product code değişmiyormuş deneyip sizlere duruma göre öneride bulunurum isteyen yükler[/sıze]
butun programları yenıden mı kurdun.......orjınal yazılımda hıc bısey bozulmuyor cunku
flash atınca tamamen sıfırlanıyo zaten orjinallikle alakası yok..zaten o yazılım orjinal..
yazılım orjınal ama flashlı....normal atıldıgında hıc bı dıosyaya zarar vermeden atıyo cunku
pr 1.1 de 3 adet oyun gömülü şekilde gelecek diye birşey vardı. Ama bende oyun falan yok
--------------- ekleme ---------------
bu arada nokia shopda yüklediler yeni yazılımı yani orjinal yazılım
güncellemeyi yapan arkadaşlara bir sorum olacak müzik çalarda ekolayzır ayarı ve arama seçeneği gelmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?