Nokia n8 i değiştirmek istiyoırum yardımm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
....arkadsım htc elımde olmasa yıcem sallamanızı ama cıhaz elımde kullanıyorum...o yuzden sallamayın
NE sallaması kardeşim sen neden bahsediyon burası bir forum ben 2 senedir burdayım bu forumun en aktif üyelerinden biriyim..
durduk yere neden saçmalıyayım ben HTC HD2 diyorum fikrimi paylaşıyorum daha derdin nedir benle :)

----------Eklendi @ 00:10:59 ---------- Yazıldı @ 00:10:31 ----------

arkadaşlar ne n8 miş bea ne samsungmuş ne htc i miş öve öve bitiremediniz

yok şurası böle yok burası böle

anlamadığım şey siz para falan mı alıyorsunuz

eğer alıyorsanız tamam

yok almıyorsanız

ÇOK BOŞ KONUŞUYORSUNUZ

herkes hoşuna giden telefonu alır

her telefonun eksiği vardır

eksiği olmayan telefon yoktur

not:N8 kullanıyorum
Gerçekleri Konuşuyoruz.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
....aklın sıra kafamı bulmaya kalkıyosun benımle...

arkadaşın dediği gibi 12 mp fotoğraf çekerek güncel kalamazsın yada usb yi telefona bağlayarak . bunlar sadece eklentidir. güncel olmadıktan sonra bunların pek bi anlamı yok

arkadaşım alanımda bana kafa tutma o bahsettiğin cihaz eğer tahmin ettiğim cihaz ise çünkü anlatmamıyorsun bahsettiğini anlamıyoruz o cihazın bir adı var N8-01 olarak bahsedilir kendisinden Ha yok N8-00 ın PR 2.0 yüklenmiş hali diyorsan işlemcide yine bir değişiklik olmadığı için işlemci yine Arm 11 olduğu için bu imkansızdır ve Arm 11 işlemci maximum 850 mhz hıza yükselebilir ;) umarım anlamışsındır :)

arkadaşlar ne n8 miş bea ne samsungmuş ne htc i miş öve öve bitiremediniz

yok şurası böle yok burası böle

anlamadığım şey siz para falan mı alıyorsunuz

eğer alıyorsanız tamam

yok almıyorsanız

ÇOK BOŞ KONUŞUYORSUNUZ

herkes hoşuna giden telefonu alır

her telefonun eksiği vardır

eksiği olmayan telefon yoktur

not:N8 kullanıyorum

Bir soru sordum nereden çıkarabildinki kafa bulduğumu ?

Arkadaşlar teknoloji geliştikçe ona oranla sizin tartışmalarınız da artıyor.Yapmayın böyle.

"Olumsuz" olmayı ve diğer arkadaşlarla zıt gitmeyi bir kenara bırakın artık.

Son zamanlarda dikkatimi çeken en önemli husus bu.Bir arkadaşımız cep telefon önerisi için konu açıyor; anında tartışma. Bu sizi bir yere götürmez. Sizin burada tartışmanız ne Nokia'yı ne Samsung'u ne de diğer cep telefonu üreticilerini etkilemez. Onlar sadece "üretirler". Siz de onların ürettiklerini tartışmaya malzeme olarak kullanıyorsunuz.

Güzel bir ortam kurmak sizin elinizde.

Böyle bir ortamda bilgi paylaşımında bulunmanızı tavsiye eder, hayırlı geceler dilerim.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt