Nokia n8 i değiştirmek istiyoırum yardımm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 i değiştirmek istiyoırum yardımm...
Arkadaşlar n8 büyük hevesle aldım ama telefon bana göre yavaş programlar yok güncelleme yok androit daha iyi oyüzden satıyorum telefonumu sizce ne almalıyım

AYRICA TELEFONUM SATILIKTIR İSTEYEN ARKADAŞLAR FİYATTA ANLAŞIRSAK SATABİLİRİM TELEFONUM NOKİASHOP GARANTİLİDİR ANABAYİSİNDEN ALDIM GARANTİLİ FATURALIDIR KUTUSYLA HERŞEYİ TAMDIR HMI KABLOSU EKOLARAK ALDIM TELEFONDA HİÇBİR SIKINTI YOK DÜŞMEDİ BİLE TERTEMİZ ENSON BÜTÜN GÜNCELLEMELERDE YAPILDI HEPSİDE NOKİASHOPTA YAPILDI ASLA HACKLENMEDİ ŞUANDA N8 1250 YE SATILIYOR PİYASA DEĞERİ BU...TELEFONU 3AYDIR KULLANIYORUM İSTEYEN VARSA SATABİLİRİM FİYAT VERİN KONUŞALIM SATMAK İSTİYORUM

----------Eklendi @ 22:21:36 ---------- Yazıldı @ 22:18:06 ----------

ama ne alıcam bana yardımedermisiniz arkadaşlar nokia artık bnm için bitti hep nokia kullandım bugne kdr ama yetti

hoss

hoss

Üye
galaxy s alabilirsin forumda bi arkadaş daha vardı senin gibi n8 i satıp galaxy s almıştı çok memnun kalmıştı :oke: htc desire , x10 gibi cihazlara da bakabilirsin

hastali

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım tabi n8i kaçparaya sattımda çok önemli ondan gelicek paraya bağlı

hoss

hoss

Üye
hmm anladım tabi n8i kaçparaya sattımda çok önemli ondan gelicek paraya bağlı
evet aynen öyle , bak bu verdiğim linkte cok tercih edilen telefon listesi ve fiyatları var biraz araştır istersen

hastali

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürederim...n8 i alıcı bulmam gerek

Jomolocco

Jomolocco

Üye
harbi hiç bir uygulama yok ios yada android lider bir sonraki telefonum kesinlikle nokia olmayacak tel kaliteli fakat uygulama çıkmadıktan sonra haa n8 ha 3310 arkadaşlar

hastali

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle satıcam usta ya koydum kafaya az nakit param var işte elidme sıkıntım o bu telefonu iyi bi paraya satarsam gidicem alıcam samsung htc bişi alıcam bundan kurtulmak istioyrum çok canımı sıktı bu telefon

AYNA

AYNA

Üye
bu nokia olanların hiç farkında değil müşteri kaybediyor günde güne..bende n8 alacaktım hç bir yerde bulamadım o an galaxy s2 görünce vazgeçtim n8 den.benim gibi vazgeçenlerde biliyorum.ozaman n8i piyasaya adam gibi sürseydi nokia şimdi daha çok satacaktı ama geçti iş işten..
nokia artık eskisi gibi değil malesef..
eğer beklerim dersen sana galaxy s2 öneririm kesinlikle..

hastali

Üye
    Konu Sahibi
Nezaman çıkar kardeşim?kaçpara oLur we özeLLikLeri nedir sana zahmet

Necmati

Necmati

Üye
HTC HD2 al Android yap farkı gör Kardeşim :)

hastali

Üye
    Konu Sahibi
aynen ölede kardeşim çok seviyorum o telefonu şmdi yeni htc geliyor hatta doubankta war ama garantisiz die almaya cesaret edemiyorum incrbld s 1250doubank fiyatı bnm şmdi elmde nakit para çok az war n8 i satıcam üstüne fazla bişey koyamıcam işte ondan napıcamı blmiorum yani 200 fln daha n8in üstüne koyarım enfazla

AYNA

AYNA

Üye
mayısta almanyada satışa çıkıyor diye biliyorum ben ve çıkış liste fiyatı amazon.de sitesinde 537 euro ama bu liste fiyatı yani çıktıktan 2 hafta sonra felan fiyatı düşer..
ama ülkemize gelince vergiler yüzünden 1600 felan ya da daha üstü olur diye düşünüyorum.yurtdışından alma imkanın varsa al derim ben şahsen bekliyorum alıcam..
buyur link:

youtubedende videolarını izle görürsün..sadece arayüzü bile beni çok etkiledi..

Necmati

Necmati

Üye
aynen ölede kardeşim çok seviyorum o telefonu şmdi yeni htc geliyor hatta doubankta war ama garantisiz die almaya cesaret edemiyorum incrbld s 1250doubank fiyatı bnm şmdi elmde nakit para çok az war n8 i satıcam üstüne fazla bişey koyamıcam işte ondan napıcamı blmiorum yani 200 fln daha n8in üstüne koyarım enfazla
sen al kardeşim bak garanti veriyorum hıza ve kaliteye doycaksın :)

hastali

Üye
    Konu Sahibi
bilmiorum n8e alıcı bulimda önce bakıcam artık parama göre=)

AYNA

AYNA

Üye
htc hd2 android değildir htc hd2 Windows Mobile® 6.5 Professional işletim sistemine saiptir.anroid al bence windows alma..

saynars

saynars

Üye
Arkadaşlar n8 büyük hevesle aldım ama telefon bana göre yavaş programlar yok güncelleme yok androit daha iyi oyüzden satıyorum telefonumu sizce ne almalıyım

AYRICA TELEFONUM SATILIKTIR İSTEYEN ARKADAŞLAR FİYATTA ANLAŞIRSAK SATABİLİRİM TELEFONUM NOKİASHOP GARANTİLİDİR ANABAYİSİNDEN ALDIM GARANTİLİ FATURALIDIR KUTUSYLA HERŞEYİ TAMDIR HMI KABLOSU EKOLARAK ALDIM TELEFONDA HİÇBİR SIKINTI YOK DÜŞMEDİ BİLE TERTEMİZ ENSON BÜTÜN GÜNCELLEMELERDE YAPILDI HEPSİDE NOKİASHOPTA YAPILDI ASLA HACKLENMEDİ ŞUANDA N8 1250 YE SATILIYOR PİYASA DEĞERİ BU...TELEFONU 3AYDIR KULLANIYORUM İSTEYEN VARSA SATABİLİRİM FİYAT VERİN KONUŞALIM SATMAK İSTİYORUM

----------Eklendi @ 22:21:36 ---------- Yazıldı @ 22:18:06 ----------

ama ne alıcam bana yardımedermisiniz arkadaşlar nokia artık bnm için bitti hep nokia kullandım bugne kdr ama yetti

Samsung Galaxy S var,iphonemsi bir telefon,Android 2.2 sistemiyle çalışıyor,gayet iyi bir telefona benziyor :hmmm

hastali

Üye
    Konu Sahibi
samsung evet baya güzele benziyor kafam atarsa doubanktan alıcam htc incrdbl s bakıyım...
HTC 2 ANDROİT DİİLSE HAYATTA ALMAM OZMN ÇOK TEŞEKKÜREDERİM KARDEŞİM WERDİĞİN BU BİLGİ ÇOK İYİ OLDU SAOLASIN

AYNA

AYNA

Üye
Samsung Galaxy S var,iphonemsi bir telefon,Android 2.2 sistemiyle çalışıyor,gayet iyi bir telefona benziyor :hmmm
hatta 2.3 e güncellenebilecek o cihaz.2.3 romu bile çıkmıs videosunu izledim..

----------Eklendi @ 23:53:50 ---------- Yazıldı @ 23:50:49 ----------

htc nin hosuma gitmeyen yanlarından birisi dahili hafızası az oluyor kart ihtiyacı duyuluyor
htcleri bende inceledim ama samsungun arayüzü touchwizi daha çok hosuma gitti benim.
arayüzler hakkında bilgi almak istersen buyur link:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
şu n8 i kötülemeyi bırakın artık 1100 lira para saydık adamın canı sıkılıyor

AYNA

AYNA

Üye
şu n8 i kötülemeyi bırakın artık 1100 lira para saydık adamın canı sıkılıyor

kardeş telefon o paranın hakkını fazlasıyla veriyordur buna şüphem yok tek eksiği arayüz ve program desteği bence.almışsın artık kullan tadını çıkarmaya bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt