nokia n8 sorunlu 250 tl fiyat revize

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

650rider

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 sorunlu 250 tl fiyat revize
Fiyat revize 220 TL. Takas için 4s android tercih sebebi.....

arkadaşlar merhaba.
Kamera sorunu olan nokia com a.ş. Garantili ama garantisi bitmiş bir nokia n8 im var. Tlefonu aktif olarak kullanıyorum. Kozmetik olarak 10/8 alır. Sim kart takma kapağının çok hafif dışa eğimli olması, ufak tefek kullanıma bağlı 3 soyulma ( dikkatli bakınca anlaşılır) dışında kamera sorunu var,çalışmıyor. Kamera durup duruken bozuldu tamire verdim 120 tl civarı olur dedi. Yaptırmak istemedim. İsteyen yaptırabilir ben soğudum . Zaten symbiana gıcığım vesile olacak inş:)

takas için; birebir çakmalardan iphone, Nokia E72, Nokia E6 tarzı bir cihaz tercihimdir.Teslimat için de sadece istanbul da elden tercih ediyorum. Nakit almak isteyen olursa mantık sınırları içerisinde fiyatı düşürebilirim.
tşk

erol3590

Üye
kardeşim bende nokiae66 ve n72 var 2sini vereyim olurmu üstünede ne kadar istersen...

650rider

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bende nokiae66 ve n72 var 2sini vereyim olurmu üstünede ne kadar istersen...

Teşekkür ederim ama eski bir Nokia mağaza müdür olarak neredeyse tüm nokiaları kullandım. Belli başlı modeller dışında symbian kullanmak istemiyorum. Eğer satamazsam yaptırıp kullanmaya da devam edebilirim kararsız kaldım :) TŞk.

Hasand.

Hasand.

Üye
bende iphone 4 var andorıd takas veya indirim yap 245 a olursaa tamam

Hasand.

Hasand.

Üye
telfonu fotolarını paylas sırmısın lutfen tamam

- - - Eklendi - - -

format atmayı denedın mı beykım kamera duzelır

650rider

Üye
    Konu Sahibi
Sorun donanımsal. Format denedim.

Hasand.

Hasand.

Üye
telefon un gercekten temız kamera sorunu olmayanlar 300 ila 350 tl arassı gıdıyor

650rider

Üye
    Konu Sahibi
kozmetik ya da kullanım açısından tek sorun kamerada bulunuyor. Nokia E90 kullanan birisi olarak pek alışamadım ufak tuşlara :) E90'ı da sattım. Şu an telefonu kullanıyorum, kameraya -şimdilik- ihtiyacım yok ama müsait zaman bulursam da yaptıracağım bu gidişle. Ama taklit iphonelar ilgimi çektiği için takas istedim. Eşim iphone diye tutturmasa zaten satmaya da niyetim yoktu. Nakitte 220 TL ye vermeyi planlıyorum. Çünkü sıfır 4s androidler 220 TL Sİrkeci'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt