Nokia n8 i değiştirmek istiyoırum yardımm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okin

okin

Üye
Arkadslar unutmadan sunu soylıyım uyumayın....bı kac saat once ovı maps 3.07 beta cıktı super ....yukleyın gorun.....betalabs.nokıa dan ındırın....

Necmati

Necmati

Üye
.....japonca yazmıyorum...elımde htc de var su an kullanıyorum dıyorum lonradan aldım kafımı
Ben japonca'da biliyom ;)
N8 1.2 ghz hıza ulaştığını demişssiniz .
Htc hd2 Android ile 1.5 ghz'i geçti hala symbıan diyorsunuz ..
bende dün Htc toplantısındaydım ondan..

Htc Flyer sıkı bekleyin hayran kalıcaksınız..

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Symbian kullanmama rağmen dışlamak istiyorum resmen Symbian'ı bu kadar da olamaz yani ..
Ayrıca evet HD2 ile 1.5 GHZ'i geçti HTC
Bende dün HTC toplantısındaydım hatırlamıyor musun?

eaagent

eaagent

Üye

:box:d:

Ek: N8 1.2 Ghz hızamı ulaştı :S Eğer bildiğimiz Arm 11 tabanlı 680 Mhz olan N8'den bahsediyorsak bu imkansız
(Not: bilgisayarda donanım ve oyun uzmanıyım.)

okin

okin

Üye
:box:d:

Ek: N8 1.2 Ghz hızamı ulaştı :S Eğer bildiğimiz Arm 11 tabanlı 680 Mhz olan N8'den bahsediyorsak bu imkansız
(Not: bilgisayarda donanım ve oyun uzmanıyım.)
o zaman uzmanlık alanını nyada gozunu ıyı ac oyle oku ....PR 2.O YUKLENMIS N8 IN HIZINDAN BAHSETTIM.....

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım iyide bu videoda htc ile n8 arasındaki farkın tek nedeni cpu dur n8 in cpu da 1.5 ghz olsa ramde 768 olsa n8 de htc gibi telefon olurdu kusura bakma ama şu an bendede bir süreliğine n8 var kendi telefonumda wave 2 yani wave 2 bile cpu sunun 1 ghz ramin 512 olduğunun farkını gösteriyor n8 e karşı ve tekrar kusura bakma ama o kadar özelliğe rağmen htc videoda harcamış n8 i o hızı yeter...

hacı markete basınca direk girdi la htc :D ovi 1 saat beklio :D

şimdi sana göre sadece hızı yeterli olabilir ama ben bu iki telefon arasında seçim yapacak olsaydım kesinlikle n8i seçerdim benim için özelliklerde önemli çünkü.sadece hızlı olması yetmiyo bana göre mesela htc usb takılmıyor xenon flash yok kamera 12 değil yani kastettiğim bu özellikler..kişisel görüş bence bu ihtiyaç meselesi..

okin

okin

Üye
[sıze="2"]
ben japonca'da biliyom ;)
n8 1.2 ghz hıza ulaştığını demişssiniz .
Htc hd2 android ile 1.5 ghz'i geçti hala symbıan diyorsunuz ..
Bende dün htc toplantısındaydım ondan..

Htc flyer sıkı bekleyin hayran kalıcaksınız..
[/sıze]
....arkadsım htc elımde olmasa yıcem sallamanızı ama cıhaz elımde kullanıyorum...o yuzden sallamayın

AYNA

AYNA

Üye
kardes sen gs 2 yi bosuna bekleme cunku en az 1800 tl olucak fiyati. Bence beklemek sacmalik. Cunki htc pyramid cikacak. Yeni addiyla sensation, ikiside birbirine yakin telefoblar..

Teklonoji isinde beklemek sacmalik. 3 ay gecmeden yeni modelleeri anons ederleer.

Bu arada benimde satilik n8im var. 5 aylik. Faturali v.s ozel mesj atabilirler.. ;)

ben beklicem çünkü türkiyeden almıcam ki ben zaten yurt dışından getirtcem ucuz fiyata..htc leri sevmiyorum ben dahili hafızası az oluyor bide tipleri hoşuma hitmiyor bide samsungun touchwiz arayüzü daha çok hoşuma gidiyor htcnin arayüzünden..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
....arkadsım htc elımde olmasa yıcem sallamanızı ama cıhaz elımde kullanıyorum...o yuzden sallamayın
Youtube videolarını izleyebilirsin :oke: google'da araştırma yapabilirsin :oke: Farklı farklı sitelerden birçok kaynağa ulaşabilirsin :oke:

okin

okin

Üye
şimdi sana göre sadece hızı yeterli olabilir ama ben bu iki telefon arasında seçim yapacak olsaydım kesinlikle n8i seçerdim benim için özelliklerde önemli çünkü.sadece hızlı olması yetmiyo bana göre mesela htc usb takılmıyor xenon flash yok kamera 12 değil yani kastettiğim bu özellikler..kişisel görüş bence bu ihtiyaç meselesi..
...ayrıca fabrıka cıkısından once n8 1.2 ghz hızınday ken...adamlar cıhazı bekletıp batarya omru uzun olsun dıye kısmıslar hızını....

AYNA

AYNA

Üye
tavsiyem eğer n8 i sattığın paranın üzerine para koyabilecek durumdaysan samsung galaxy s 2 yi bekleyip onu al derim mükemmel özellikleri var ve android işletim sistemi oku bence özelliklerini yakınlık sensörü ile ekranı yakınlaştırıp uzaklaştırma gibi sıradışı özellikler bile sunuyor hdmı usb on the go gibi özellikleride üzerinde barındırıyor ve işlemcisi de çok güçlü n8 in 2 katı yaklaşık.
ama üzerine daha fazla para koymayacaksan HTC modellerine bak derim iyi android telefonları var

s2 ile ilgili söylediklerine katılıyorum..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
okin Nokia ile yaptığın toplantın nasıl geçti?

AYNA

AYNA

Üye
kardes sen hepsini bosver samsung asil bombayi patlatmadi wave 3 geliyor :yuru

ondan haberim yok ne zaman gelecek? oda bada olur dimi?

----------Eklendi @ 23:10:33 ---------- Yazıldı @ 23:06:36 ----------

Şu anda elimde olana bakıyorum ve paramı verdiğim telefona bakıyorum. Teknolojiyi takip edecek olursak şu çıkacak bu çıkacak deyip deyip dururuz teknoloji bizi beklemez ilerliyor her geçen gün yetişemeyiz elbet bir yerinden tutup bir parçasını alıp cebimize koyacağız :oke: Şunu bekliyorum bunu bekliyorum sonu gelmez bunların ..
Elimde olan ve paramı verdiğim ne? N8..

:yuru :yuru :yuru :yuru :yuru

Donanımsal açıdan bakınca donanımsal açıdan kullandığında N8 çökertir adamı HTC Karşısında. Tamam N8'in 12 Mp kamerası var Birton özelliği var ama işlemci hızı falan göz önünde bulundur?
Sen güncel ve sürekli olarak fotoğrafmı çekiceksin? televizyona bağlayıp filmmi izleyeceksin? Olmadı sürekli olarak klavyeni telefona takıp oynayacak mısın? Hea bunları yapacaksan al N8 ini paşa paşa kullan.. Ancak genel olarak bakıldığında telefonun stabil çalışması önemli. Hızlı ve pratik olması çok önemli. Güzel güzel oyununu 1ghz işlemci hızı ile oynayıp İnternette flash 10.2 ile dolaşıp hızı karşısında şaşkın kalmak mı istersin yoksa diğer söylediklerimi mi? :hmmm

Bende bundan bahsediyorum aradaki faaaark dağlar kadar hacı .d
Aynen öyle işte marketi görmedinmi ödüm patladı resmen :aha:

Aynen katılıyorum

Nokia ve Symbian kullanılamaz halde şu anda ....

N8 i sat para koy HTC Al :oke: :d:

açıkçası ben internette çok gezmiyorum telefonla o yüzden diğer özelliklerde çok önemli benim için.s2 yi seçmemin sebebide bu zaten n8 deki özelliklerin bir kısmını kapsaması..

eaagent

eaagent

Üye
arkadaşın dediği gibi 12 mp fotoğraf çekerek güncel kalamazsın yada usb yi telefona bağlayarak . bunlar sadece eklentidir. güncel olmadıktan sonra bunların pek bi anlamı yok

o zaman uzmanlık alanını nyada gozunu ıyı ac oyle oku ....PR 2.O YUKLENMIS N8 IN HIZINDAN BAHSETTIM.....

arkadaşım alanımda bana kafa tutma o bahsettiğin cihaz eğer tahmin ettiğim cihaz ise çünkü anlatmamıyorsun bahsettiğini anlamıyoruz o cihazın bir adı var N8-01 olarak bahsedilir kendisinden Ha yok N8-00 ın PR 2.0 yüklenmiş hali diyorsan işlemcide yine bir değişiklik olmadığı için işlemci yine Arm 11 olduğu için bu imkansızdır ve Arm 11 işlemci maximum 850 mhz hıza yükselebilir ;) umarım anlamışsındır :)

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşın dediği gibi 12 mp fotoğraf çekerek güncel kalamazsın yada usb yi telefona bağlayarak . bunlar sadece eklentidir. güncel olmadıktan sonra bunların pek bi anlamı yok

arkadaşım alanımda bana kafa tutma o bahsettiğin cihaz eğer tahmin ettiğim cihaz ise çünkü anlatmamıyorsun bahsettiğini anlamıyoruz o cihazın bir adı var N8-01 olarak bahsedilir kendisinden Ha yok N8-00 ın PR 2.0 yüklenmiş hali diyorsan işlemcide yine bir değişiklik olmadığı için işlemci yine Arm 11 olduğu için bu imkansızdır ve Arm 11 işlemci maximum 850 mhz hıza yükselebilir ;) umarım anlamışsındır :)

ben telefonda güncel kalmadan çok ihtiyaçlarımı görmesine bakarım..ben alacağım telefonda düzgün foto çekemiceksem telefonuma klavye ya da usb bağlıyamıcaksam napiyim güncelliği..
yani demek istediğim herşey güncellik değildir androidin göselliği beni etkiledi ben s2 nin işlemcisine ramine pek bakmadım görselliği ve ihtiyaçlarımı karşılamasına baktım ve bu yüzden bekliyorum s2 nin çıkmasını..
hani dersen n8 de s2 nin özelliklerini görüyor kamera usb gibi şeylerde neden n8 almıyon dersen s2 de bu ihtiyaçlarımın fazlası olarak androidin görselliği olduğu için s2 derim..

sek07

Üye
arkadaşlar ne n8 miş bea ne samsungmuş ne htc i miş öve öve bitiremediniz

yok şurası böle yok burası böle

anlamadığım şey siz para falan mı alıyorsunuz

eğer alıyorsanız tamam

yok almıyorsanız

ÇOK BOŞ KONUŞUYORSUNUZ

herkes hoşuna giden telefonu alır

her telefonun eksiği vardır

eksiği olmayan telefon yoktur

not:N8 kullanıyorum

eaagent

eaagent

Üye
ben telefonda güncel kalmadan çok ihtiyaçlarımı görmesine bakarım..ben alacağım telefonda düzgün foto çekemiceksem telefonuma klavye ya da usb bağlıyamıcaksam napiyim güncelliği..
yani demek istediğim herşey güncellik değildir androidin göselliği beni etkiledi ben s2 nin işlemcisine ramine pek bakmadım görselliği ve ihtiyaçlarımı karşılamasına baktım ve bu yüzden bekliyorum s2 nin çıkmasını..
hani dersen n8 de s2 nin özelliklerini görüyor kamera usb gibi şeylerde neden n8 almıyon dersen s2 de bu ihtiyaçlarımın fazlası olarak androidin görselliği olduğu için s2 derim..
arkadaşım üzülerek söylüorum güncel bir teknoloji müşterisi değilsin eski zamanlardaki gibi '' çok güzelmiş alayım'' mantığıyla telefon alanlardansın. Tam takipçi ve güncel müşteriler kısaca hardcore müşteriler :D telefonun herşeyden önce güncelliğine ramine işlemcisine işletim sistemine bakarlar. benim wave 2 almamın nedeni ise 1 ghz işlemcinin en verimli kullanıldığı işletim siseminin günümüzde bada olması ve badanın hummingbird çipine yatkın olarak çalışması yapılması ;)

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım üzülerek söylüorum güncel bir teknoloji müşterisi değilsin eski zamanlardaki gibi '' çok güzelmiş alayım'' mantığıyla telefon alanlardansın. Tam takipçi ve güncel müşteriler kısaca hardcore müşteriler :D telefonun herşeyden önce güncelliğine ramine işlemcisine işletim sistemine bakarlar. benim wave 2 almamın nedeni ise 1 ghz işlemcinin en verimli kullanıldığı işletim siseminin günümüzde bada olması ve badanın hummingbird çipine yatkın olarak çalışması yapılması ;)

ozaman tamamen faklı açılardan bakıyoruz:ehe
sen güncellik ben ihtiyaç:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt